Naturhouse - začínam
Ahojte, mám skoro 36 rokov, manžela, dve deti a dochádzam do zamestnania. Žijem bežný život s radosťami a starosťami. Som Vďačná, že je taký aký je, ale snáď odjakživa ma sužuje nadváha. Moje okolie vie, že mám pre svoju postavu komplex a väčšinou sa stretávam s reakciami typu - veď si dobrá, máš "to" rovnomerne rozložené, pristane Ti to, si krv a mlieko... Už mám averziu na tieto slová.
Radím sa do kategórie "vlnových jedákov". Neviem jesť zdravo a pravidelne. Buď nejem takmer vôbec a potom si za dva týždne telo vypýta to, čo som mu odopierala a zjem všetko čo mi príde pod ruku. Robia sa tukové zásoby a s mojimi kilami som v jednom cykle, z ktorého nevidím východisko. Jednoducho povedané - aj ja parím medzi tých ľudí, ktorí sa trápia pre svoju postavu.
Vážim cca 78 kíl a môj sen je dosiahnuť hmotnosť 65 kg.
Poslednú šancu schudnúť dávam dnešnému stretnutiu s diétologičkou v Natruhouse (NH). Budem sem pridávam osobné skúsenosti s mojou premenou v spolupráci s NH. Tak mi držte päste! Budem sa tešiť, ak sa nás tu stretne viac a budeme si vzájomne vymieňať podobné poznatky.
Po kontrole -1,1 kg, obvody všetky -1 cm a -0,4% tuku (z 36,3 na 35,9%). Takže pomaly, ale isto, pridám postupne viac pohybu a začnem cvičiť na to brucho. 🙂
Ahojte babenky, aj ja sa pridávam k vám. Dnes som o 15tej mala prvé stretnutie a od zajtra idem do toho naplno. Potrebujem schodnut a viem že sama bez pomoci to nedám. Robota bude pre mňa veľká výzva či to zvládnem keďže robím v pekárni a ešte k tomu pri sladkom - zákusky.
18. deň: kontrola... ešte 86 dní do 30. júna...
Ejha dúfam že to zaberie držím palce.
Ja som po pôrode veľmi nabrala (vlastne pri oboch) po prvom som mala 83-84kg do pol roka som nemala ani 60 pri výške 176cm a nosila som s/m veľ. Pri druhom ešte viac 90nieco momentálne nemám ani 70 už. Cvičím raz denne 20-30min stravu som nemenila absolútne, sladkého atď sa nevzdám 😂 teraz postupujem pomalšie keďže som mala.cisarsky a ešte cítim ranu stále.
Nerozmýšľala si ísť aj touto cestou cvičenia? Stačí raz denne doma a idú kilá a cm preč samé.
@petuska2110 minulý rok som od januára do augusta cvičila 5 x za týždeň, upravila som aj stravu a prišla som len o 4 kg (z 85 na 81), na obvodoch pár cm... niekde som niečo robila zjavne zle ☹
@petuska2110 máš môj veľký obdiv... mne sa to samej podarilo iba raz. ☹
cvičila som denne hodinu na stacionárnom biku a držala delenú stravu. Január - február som to skúšala, ale nemala pevnú vôľu v strave, hoci som poctivo cvičila.. nešlo to. ☹
http://www.chudnutie-ako.sk/ako-schudnut/chut-n...
caute toto som nasla rady zadarmo 🙂 A v podstate rovnake ako z NH. Ja som si povedala, ze uz sa nepojdem vazit za 20 e. kupila som nahradne suchare, vlakninu a miro vesely poradi zadarmo 🙂.Radsej tych 100e mesacne vyuzijem inak.. Rano budem pit citronovu vodu a jablcny ocot v tabletkach.. Stravu necham dietnu..
@vanitka HM podľa toho ako cvičis, sú tu skupiny ako napr. Cvičíme z jillien Michaels cvičí sa podľa videá mám to odskúšané. Treba kombinovať kardio a posilňovanie. Treba skutočne každý deň aj keď sa nechce. A hlavne keď cvičis tak v kuse napr. 20min nezastavovat ale stale. 😄 Ja som zase videla rôzne diéty a pod. Veľa z nich má žiaľ Jojo efekt a kilá sa rýchlo vrátia späť. A keď sa chudne diétou nespevnuju sa svalu a teda býva ovisla koža.😀
@vanitka hm ja ked som pred dvoma rokmi upravila stravu a cvicila 3x denne na elipt. trenazeri, za necele 3mesiace som dala dolu 15kg..
@margotka33 tak si sa rozhodla. Nech sa ti to podarí aj bez NH. Potom sa budem od Teba učiť. 🙂

Inak včera rozporuplný zážitok, dve známe, ktoré ma dlhšie nevideli (zhruba rovnako dlho, podotýkam), jedna ze "jej, vy cakate babatko!" a druha "Ty si schudla!" 😂 Tak si vyber...