Naturhouse - začínam
Ahojte, mám skoro 36 rokov, manžela, dve deti a dochádzam do zamestnania. Žijem bežný život s radosťami a starosťami. Som Vďačná, že je taký aký je, ale snáď odjakživa ma sužuje nadváha. Moje okolie vie, že mám pre svoju postavu komplex a väčšinou sa stretávam s reakciami typu - veď si dobrá, máš "to" rovnomerne rozložené, pristane Ti to, si krv a mlieko... Už mám averziu na tieto slová.
Radím sa do kategórie "vlnových jedákov". Neviem jesť zdravo a pravidelne. Buď nejem takmer vôbec a potom si za dva týždne telo vypýta to, čo som mu odopierala a zjem všetko čo mi príde pod ruku. Robia sa tukové zásoby a s mojimi kilami som v jednom cykle, z ktorého nevidím východisko. Jednoducho povedané - aj ja parím medzi tých ľudí, ktorí sa trápia pre svoju postavu.
Vážim cca 78 kíl a môj sen je dosiahnuť hmotnosť 65 kg.
Poslednú šancu schudnúť dávam dnešnému stretnutiu s diétologičkou v Natruhouse (NH). Budem sem pridávam osobné skúsenosti s mojou premenou v spolupráci s NH. Tak mi držte päste! Budem sa tešiť, ak sa nás tu stretne viac a budeme si vzájomne vymieňať podobné poznatky.
@fineta dakujem ti pekne. Je to stale este strasne cislo, ale lepsie ako 119.9 ako na zaciatku....sice ked si predstavim, ze este 14 kg aby som mala 100 je to dlha cesta odriekania, ale musim. Veru nesmieme to vzdat , ja uz nechcem byt takato tucna😞 predvcerom mi islo strasne na chut sladke, mali sme doma keksiky kavenky, boze ako by som si dala...uplne som citila cez obal tu vonu,😂 ale nemozem. Musim sa zdrzat, ovladat. Drzim ti palce, nech sa dariiii
Dievčatá, dnes 8 týždňov od prvej návštevy v NH, Objektívne môžem povedať, že mám dole 7,5 kila. Už to ide ako z chlpatej deky, nevzdávame sa. 🙂
Ahojte dievčatá.Veľmi uvažujem nad NH...Neviem,či to mám skúsiť,ale už som zo seba nešťastná a znechutená.Potrebujem schudnúť,ale sama to asi nedokážem.Rozmýšľala som nad nutrifood,ale je to veľmi drahé a to si nemôžem dovoliť.A teraz som našla NH.Neviem sa odhodlať na prvú konultáciu.
@ludkabenkova Ahoj, záleží od toho, aké je Tvoje odhodlanie a či naozaj chceš pomoc. No každý špás niečo stojí a ani NH nie je lacná záležitosť. Ak si nastavená tak, že si ochotná platiť za ich pomoc, choď do toho, efekt sa určite dostaví..
@fineta No moje odhodlanie je dosť veľké,lebo už sa mi chce plakať,keď sa vidím v zrkadle.A bez pomoci to asi nedám.A ešte sa chcem opýtať.Viem,že to nie je lacné,ale tie peniažky sa asi púšťajú postupne,alebo naraz nejaká veľká suma?
ahojte.bola som dnes na prvej konzultacii. nadsenie super, kil habadej.no dlha cesta pred nami.nechala som tam 30eur s tym ze bud tyzddn nebudem kupovat vlakninu. nas naturhouse si otvoril aj salon kde robia lymfodtenaze tie stoja 7eur 45min.dnes som bola na 2ej. ak to budem zvladat vhcem raz tyzddnne aj na lymfo.poradkyne co su tam su uplne v pohode tak verim ze to pekne pomaly pojde.drzte sa rada citam o uspechoch!!!
@fineta ahoj, snazim sa, takze zatial bez prehresku. Uz ma nelaka, lebo uz ju manzel davno zjedol 😀ale minule si zasa kupil margotku (on moze on je chudy 😀) tak ma tiez riadnr lakala, ale nesmiem. Inak fajn. Dnes som malan1x jeden zemiak.uvareny v supke mnaaam a zajtra mam tu narazovku sampinonovu. Ozaj tie susienky su vyyyborne rano s kavickou, mnam 😀len neviem uz co si robit na veceru zacina ma.vsetko omrzat dokola len tofu mi uz nechuti a ta omeleta sa nesmie kazdy den a krabie tycinky nelubim 😲inak dakujem za spytanie. Super7.5 kg gratulujem ☺👍👍
@ludkabenkova kazdy tyzden pocitaj priemerne s dvackou :-/
@emiliam dakujem. 7,5 kg nie je az tak vela, ale 70 kg +/- je moja dlhorocna normalna hmotnost cca velkost 40. Takze handry zo satnika uz mozem vytahovat a preto sa citim ovela lepsie. Ak by som dala dole este tych 5 kil, bolo by to pre mna nieco topkove. Ale neviem ci sa mi to podari. 🙂
@fineta noooo,tak to je celkom prijateľné...
@siska206
@ludkabenkova
@ivec16 dakujem, baby 🙂
Ale odhodlanie chladne.... :-/
@emiliam neviem... vcera dalsia oslava, jasne, ze som sa pohostila. Teraz som dala hodinu na biku, aby som to nejako opravila. Proste hnevam sa na seba. Pred dvomi tyzdnami by som si toto nedovolila. ☹ A dakujem. Este by som chcela schudnut, len takto to nepojde (s prehreskami). 😢
@fineta neopustaj sa, ono raz za cas si dat aj nieco ine, ako to, co mas povolene, nie je uplna katastrofa.. je to trosku zmena pre to telo a zas z jedneho jedla clovek nepriberie.. alebo z jedneho poobedia.. a je to takisto trosku aj priprava naspat potom na normalny rezim, ved nebudes snad uz dokonca zivota jest "bezchybne".. dolezite je najst v tom akusi rovnovahu, treba to brat ako zivotny styl, nie ako dietu.. ano, vacsinu casu sa stravujem zdravo, ale ked pride oslava, jasne, ze si dam slavnosty obed alebo veceru, 2 chlebicky a zakusok ci tortu, ci par slanych tyciniek.. a co.. a potom od dalsieho dna/jedla zase nabehnut na to svoje zdrave..
@emiliam Ďakujem, áno veď sa učím zdravému štýlu a viem, že do konca života sa neubránim úplne sladkému a tradičnému obedu, som takisto len z mäsa a kostí...
Lenže môj problém spočíva v tom, že to odhodlanie, ktoré som mala na začiatku, tak pomaly chradne a tých prehreškov bolo za posledné dni viac. Ak to takto pôjde ďalej, môžem to zabaliť a budem zase tam, kde som nechcela byť a to snáď po 100.x. :-/ Hmotnosť stojí, ba dokonca som videla dnes na váhe zas 71. ☹ A to som sa od piatku radšej nevážila. Uvidím ako zvládnem dnešok, ak si nájdem čas, dám opäť bike. Zajtra mám kontrolu a musím sa znova priznať k prehreškom ako aj minule. :-/

@emiliam super!!! Presne som tipovala, ze budes mat cca 114, len som to sem nepisala. Si dobra, gratulujem!!! Sampionovu mala mamča minule a ta polievka jej velmi chutila. Susienky si bravam nie kakaove, ale tie druhe s oznacenim 5c. Fluicir som osobne nemala, ale vraj je dobry, co mi hovorili baby. Ja mam teraz opat sirup cinarki (rano aj vecer 2 PL).. A tiez mi dala raz za tyzden 4 PL ryze. Uvidis, ani sa nenazdas a uvidis dvojciferne cislo. Len vydrz, stoji to za to! Musime to spolu dokazat! A este o tych sucharoch - robim si leco k nim z 1 vajca, je to pre mna mnamka.