Naturhouse - začínam
Ahojte, mám skoro 36 rokov, manžela, dve deti a dochádzam do zamestnania. Žijem bežný život s radosťami a starosťami. Som Vďačná, že je taký aký je, ale snáď odjakživa ma sužuje nadváha. Moje okolie vie, že mám pre svoju postavu komplex a väčšinou sa stretávam s reakciami typu - veď si dobrá, máš "to" rovnomerne rozložené, pristane Ti to, si krv a mlieko... Už mám averziu na tieto slová.
Radím sa do kategórie "vlnových jedákov". Neviem jesť zdravo a pravidelne. Buď nejem takmer vôbec a potom si za dva týždne telo vypýta to, čo som mu odopierala a zjem všetko čo mi príde pod ruku. Robia sa tukové zásoby a s mojimi kilami som v jednom cykle, z ktorého nevidím východisko. Jednoducho povedané - aj ja parím medzi tých ľudí, ktorí sa trápia pre svoju postavu.
Vážim cca 78 kíl a môj sen je dosiahnuť hmotnosť 65 kg.
Poslednú šancu schudnúť dávam dnešnému stretnutiu s diétologičkou v Natruhouse (NH). Budem sem pridávam osobné skúsenosti s mojou premenou v spolupráci s NH. Tak mi držte päste! Budem sa tešiť, ak sa nás tu stretne viac a budeme si vzájomne vymieňať podobné poznatky.
finta ja volu mam...🙂. jedlo pripravene tiez na dnes.. len, ked nad tym vsetkym tak logicky uvazujem.. kazdopadne sa mevzdavam a pokracujem.. 🙂
Takze motivacia na dnesny den.. vaha ukazuje o 1,8 kg menej ako pred tromi dnami.. ;)
@margotka33 no vidis, ved to je uzasne!!! Presne toto som si chcela od Teba precitat! 🙂 Uspesny den prajem... 😉
6. deň: dnes PREVÁŽENIE. Pocity sú rôzne, na jednej strane plná očakávania, na strane druhej, strach zo sklamania.. výsledky pridám po....
@fineta prečo strach zo sklamania? Neboj nič, dáš to 😉
@michaelaur Bojím sa, že sa nestala žiadna zmena :-/
@fineta nemôžeš čakať zázraky za jeden týždeň, zober si, že tie kilá sa "lepili" na nás niekoľko mesiacov, či rokov.Musi sa naštartovať metabolizmus a hlavne treba mať cieľ.Hlavu hore 😇
@michaelaur ale ved jasne.. ani necakam zazrak. Len by ma potesilo, keby mi povie podla vysledkov tej zazracnej vahy, ze sa nieco zacalo diat..
@halit13 no to je super za vyše dva mesiace 😉
@fineta super 🙂
@margotka33 dikes, vsetky tri sme mali ubytok. Najtazsia z nas az cez 3 kg. Dietologicka sa vyjadrila, ze "radost pracovat." 😀
@fineta dufam, ze aj ja budem mat aspon 3kg.. dnes som neciyila hlad.. zabudla som zjest aj olovrant.. teraz peciem rybu na zajtra.. 🙂 Blahozelam, pekny ubytok. 🙂
@margotka33 vidis to, zaludok si zvykne 🙂
7. deň: 75 kg. Inak vcera som sa dozvedela novinku, mozno je to vseobecne zname, ze 6 kg predstavuje jednu konfekčnu velkost. A ked schudne clovek 4 kila, tak uz to na sebe vidi. 🙂 Prajem uspesny piatok. 😉
@fineta super,si šikulka.😉
@fineta teraz kedy ideš na prevážanie do naturhousu?
@michaelaur opäť za týždeň... takže 30. 3. poobede.. preto mi tam ukázalo hmotnosť 75,9 kg, lebo som už bola naliata vodou. Neskutočne som rada a mám dobrý pocit z toho, že už mám prvý týždeň za sebou. Že som sa odhodlala a išla som. Lebo by to s mojou hmotnosťou nedopadlo dobre. Ty ideš teraz po víkende, však?
@michaelaur A ďakujem! 🙂 Spoločnými silami to musíme dokázať!
@margotka33 Ako sa Ti darí? Zvládaš? Nehladuješ?
@fineta ahoj, ide to v celku fajn 🙂.Da sa to..
@fineta áno,idem v pondelok doobeda,lebo mám poobednu 😁...
@michaelaur Budem na Teba myslieť.
@margotka33 to som rada 🙂
Dievčatá, pridávam sa k vám, tiež mám "termín" v pondelok. 🙂 Nemyslela som si,že sa vydám touto cestou, ale potrebujem vyštartovať. Aspoň na začiatku mať kontrolu zvonka, zbaviť sa zopár kíl. Minulý rok som to skúšala so zdravým životným štýlom, dosť som cvičila, snažila som sa správne stravovať a za 8 mesiacov som zhodila ledva 5 kg. Trošku ma to demotivovalo, tak sa idem znova nakopnúť. 🙂

@margotka33 je mi uprimne luto, ze si rozcarovana. Mne to zatial vyhovuje. Dokonca som si zvykla rano o tomto case pripravit jedlo na cely den. A take odhodlanie som este pri ziadnej diete nemala. Asi je fakt, ze kazdemu vyhovuje nieco ine. Alebo mozno chyba este viac "chcenia", neviem.. aj tu plati stare zname - Kde je vôľa, tam je cesta....