Naturhouse - začínam
Ahojte, mám skoro 36 rokov, manžela, dve deti a dochádzam do zamestnania. Žijem bežný život s radosťami a starosťami. Som Vďačná, že je taký aký je, ale snáď odjakživa ma sužuje nadváha. Moje okolie vie, že mám pre svoju postavu komplex a väčšinou sa stretávam s reakciami typu - veď si dobrá, máš "to" rovnomerne rozložené, pristane Ti to, si krv a mlieko... Už mám averziu na tieto slová.
Radím sa do kategórie "vlnových jedákov". Neviem jesť zdravo a pravidelne. Buď nejem takmer vôbec a potom si za dva týždne telo vypýta to, čo som mu odopierala a zjem všetko čo mi príde pod ruku. Robia sa tukové zásoby a s mojimi kilami som v jednom cykle, z ktorého nevidím východisko. Jednoducho povedané - aj ja parím medzi tých ľudí, ktorí sa trápia pre svoju postavu.
Vážim cca 78 kíl a môj sen je dosiahnuť hmotnosť 65 kg.
Poslednú šancu schudnúť dávam dnešnému stretnutiu s diétologičkou v Natruhouse (NH). Budem sem pridávam osobné skúsenosti s mojou premenou v spolupráci s NH. Tak mi držte päste! Budem sa tešiť, ak sa nás tu stretne viac a budeme si vzájomne vymieňať podobné poznatky.
8. deň: 74,7 kg. Prosim nech to ide takto aj nadalej.
@michaelaur
@vanitka zajtra na Vas myslim, dobre sa prvou konzultaciou nastartujte 🙂
@margotka33 ako sa držíš? Ide to?
@fineta ďakujeme , dám vedieť,ako som pochodili, včera som sa dozvedela, že budem krstnou mamou,zase ďalšia motivácia 😂
@michaelaur parada! Gratulujem 🙂 to ano, krstna mama musi byt tip-top! 🙂
@fineta ahoj jasne.. od mojho najvyssieho cisla na vahe mam -4kg.. ale v naturhose to bu mozno nejake 2-2,5kg.. lebo ked som tam sla som bola total vyprazdnena a nejaky virus som mala.. takze tam vaha ukazovala uz 1,5 kg menej.. V pondelok idem, ale uvazujem o pokracovani bez nich.
@margotka33 veď to je krásny úbytok, paráda! Pokiaľ dokážeš chudnúť sama bez pomoci, tak áno, je pre Teba zbytočné platiť peniaze.. žiaľ, ja to bez spolupráce motivátora a kontrolóra z NH nedám. :-/ Dnešná hmotnosť 74,3 kg, čo znamená že mám dole 3 kilá niečo. Drž sa! 🙂
@fineta zajtra este pojdem.. ja som potrebovala nakopnut.. uz som to raz zvladla..bez NH
@margotka33 áno, ved si spominala. Klobuk dolu. Mne sa raz podarilo cca 13 kil, zial, pribrala som po dvoch rokoch 10. :-/ Potom mi to uz samej neslo. Ked mi teraz pomozu, budem stastna!
@fineta rovnako ako ja..
@fineta
@margotka33 dievčatá, mám to za sebou....Som v šoku,telo mi zadržuje až skoro 7,5kg vody a 5,5kg tuku...No mám, čo robiť 😅
@michaelaur A koľko meriaš? No asi je lepšie mať vodu ako tuk. Či? Nie je ľahšie zbaviť sa vody ako tuku? Nech sa TI darí!!
@fineta 170,5cm .... Ďakujem za podporu... Snáď to pojde,a nebudem sa ani vážiť,iba raz za týždeň u nich.Teraz mám aj svoje dni 😂
@michaelaur No tak aj to môže byť dôvod zadržania vody. To je cez menzes normálne. Ja mám vo štvrtok kontrolu a tiež budem mať zadržanú vodu zrejme. :-/ Už teraz mám obavu z váženia. Tiež som si povedala, že sa nebudem doma vážiť, ale vážim sa denne.
@fineta cauko, takze ja dnes po tyzdni -2,6 kg. ubytok 50:50.. ja to ratam z cisla o 1,5kg viac.. cize pre mna je to - 4kg.. prifala mi pani suchar k ranajkam a 1x zemiaky v celom tyzdni. 🙂.
Inak mam pocit, ze som z vas najvacsia tuculka 😂 😉
@margotka33 aspoň budeš mať najrýchlejší úbytok.
@margotka33 ale no, už s tým niečo robíš a my všetky.Predstav si všetkých tých neprajníkov, čo Ti hovoria , bože Ty si ale pribrala.O pár týždňov im padne sánka 😂
@fineta wau, darí sa Ti.Normalne som neznášala biely jogurt,napínalo ma z neho.Teraz bez problémov s tými fibrokami😉
@fineta
@margotka33 ozaj dievčatá a vaši muži o tom vedia, že chodíte do naturhausu? Môj ešte nevie, zatial to budem tajiť 😂
@michaelaur u mna to vie len mama a kolegyna :D aj kamoska. A inak nikto mi nepovie ako si pribrala... 🙂 kazdy si to len mysli.. 😝
@michaelaur
@margotka33 Ahojte, u nás doma to vedia a v robote pár kamošiek. Veď vidia, že jem inú stravu a pravidelne z dóz. To by som neutajila.
A viete čo, aj toto si hovorievam, že niektorých tým schudnutím asi aj naštvem. 😀 Existujú aj v mojom okolí ľudia, ktorí sa radšej potešia z neúspechu druhého ako úspechu... :-/
Dnes ráno 74,2 kg. Som zvedavá, čo mi povie teta pozajtra na kontrole. Len mám dostať menzes, neviem, či bude váženie až tak objektívne.
A som rada, že si si zvykla na biely jogurt, tiež si myslím, že je to mňamka. Aj na sušienky Fibroki sa vždy teším. Je to ako keby pre mňa náhradou sladkosti, ktoré tak milujem a už 11. deň nejem. :-/
Včera som sa teda vrhla na to. Váha v NH mi napodiv ukázala menej, ako som očakávala, i napriek tomu, že mám aktuálne tiež menštruáciu a vtedy bývam ťažšia a opuchnutejšia. Tiež ma prekvapilo, že podľa váženia mám viac zadržanej vody ako prebytočného tuku. Presné čísla si nepamätám a papierový výstup nemám... Bolo to tak nejak cez 12 kg vody a cez 7 kg tuku. Po tom rozhovore sa poradkyňa divila, že keď všetko robím tak, ako som jej povedala (pomerne dobrá strava, pitný režim, aj pohyb, takmer žiadne sladkosti), kde je teda problém. 😀 Veď preto som tam išla, zistiť, ako ďalej. 😉
Dnes som teda začala so suchármi, ale potrebujem ísť spraviť nákup, lebo toľko mäsa, koľko mám spotrebovať za ten týždeň, doma nenájdem... A teda som hladná. Zjedla som obed, idem si dať vlákninu a premýšľam, čo urobím na večeru.
Ja som nikomu nepovedala, čo idem robiť, ale myslím si, že je otázka času, kedy manžel doma objaví sucháre a iné veci. Snáď tie výsledky budú viditeľné.
PS: @margotka33 z akej váhy začínaš? Ja 84,3.
baby mne to kura uz ide aj cez usi.. uvarila som si kuraci vyvar.. ale tiez mi nechuti.. zvladla som par lyzic.. a teraz tlacim pol jogurtu s vlak inou a skoricou.. dala som do toho dve jahody.. Zajtra na obed zas kuracie prsia.. so zeleninou.. nemastneee, neslaneeee :/
Ver mi, viem o com hovoris 😀 😀 :-/
@fineta ja, ze tebe chutiii :D

@vanitka pojde to..