icon

Nedarí sa mi schudnúť

6. jún 2022

Ahoj ženy, začala som chudnúť a začala som tým, že som vyradila veľa vecí z jedálnička, ako napr. sladené malinovky (Kofola, cola, džúsy), cukor, biele pečivo, sladkosti, slané pochutiny (chipsy), nekupujem polotovary, salámy, slaninu, klobásy...

Zaradila som veľa zeleniny a ovocia, zistila som, že mäso k životu moc nepotrebujem, dám si ho občas.

Ale nejak nevidím, že by som chudla. Robím niečo zle?

Strana
z4
bambinomio99
7. jún 2022

Napíše to ako jeden môj obľúbený tréner , stačí 30 minút akéhokoľvek cvičenia a intenzívneho pohybu denne a ide to

nunik22
7. jún 2022

@bambinomio99 kto povedal že necvicim. Ten drink obsahuje ovela viac ako nákup za 100e potraviny v tejto dobe už nemajú toľko vitamínov všetko je umelo a rýchlo vypestované.

tayla
7. jún 2022

@nunik22 odfoť zloženie a obkec k nemu

mykka
7. jún 2022

tiez si myslim ze bielkoviny ti chybaju, urcite aj ine zlozky, treba si ratat zlozenie potravin co prijmes a kalorie, tie tabulky su na to super - lebo ty ked celkovo malo kcal prijimas (lebo ta zelenina to ako keby nic), telo si to fixne a zapamata ze akoze mu nedas dostatocny prijem na zakladne fungovanie a on to hned bude do zasoby = tukov ukladat, lebo sa boji ze do buducna bude mat malo aby mali ako spravne fungovat metabolicke procesy v tele, uplne zakladne veci ako ze sa dokazes hybat, ze ti mozok pracuje, ze ma tvoje telo spravnu teplotu....

bambinomio99
7. jún 2022

@nunik22 jasnéééé ja chápem že s tým robíš len treba byť ale aj trochu sebakritický fakt to ideš porovnávať s vitamínmi umelý drink ?

a_adamcova
8. jún 2022

@ladygina Pretože beh zaťažuje kolená a kĺby. Behať sa nemá pre chudnutie, ale pre kondíciu. Povie ti to každý jeden normálny tréner.

leskovael
8. jún 2022

@a_adamcova je jedno z akého dovodu človek začne behať... Nie každý vyhľadáva trénera ako pri behu, tak pri cvičení... pri nesprávne vykonavanych cvikoch si dokáže človek dostatočne ublížiť tiež, rovnako ako pri nespravnej technike behu. Tak ako si pri nespravnej technike behu odpáli kolená 45kilova žena, tak si pri spravnej technike a miere neublíži 65kilova. Ved sa nebavím o 100+kg osobe... Tempo a vzdialenosť bude mať tak či tak pomalšie/kratšiu, takže nevidím dôvod aby nezabhela.. Ved nebude dávať denne 10km... Ale áno, ide leto môže robiť čokoľvek aj chôdzu (ktorá je časovo pomerne náročná, chodila som a ako žena v domácnosti a matka som to stihala ltt pri práci kde som bola sama sebe pánom! Určite nie 10tis krokov denne pri aspoň 8hodinovej práci, deťoch a domácnosti, aj preto je pre mňa bez lepší...) bicykel, korčule, plávanie... Ty radíš silový tréning ak by ho začala robiť zle bez trénera a veľa, tiež si uškodí, berieš si to potom na zodpovednosť? Blbá otázka nie? Odpovedala som autorke čo zaberá, hoci som začala behať z iných dôvodov - to priznávam, ale jednoducho pri behu pozorujem najefektívnejšie zmeny a to práve v oblasti brucha a aj na nohách.. Takže preto som povedala že beh je účinný. Nič viac, nič menej...

petkavka
8. jún 2022

Ahojte dievcata - moze mi niekto vysvetlit co je to ta fit-bageta? Vsak to je uplny nezmysel - vsak docerta, bud si dam bagetu, alebo nedam. Alebo to si fakt myslite, ze ked sa k tomu da slovo FIT, tak to nie je pecivo z muky? To si na to este dajte dietnu sunku a plus to mozete zapit dietnou kolou. Ja aj dceru ucim, ze ma jest poriadne. Can s medom. Ked pecivo- tak na ktore ma chut. Ziadne nahrazky. Vsak bud jem alebo nejem. Ziadne oblbovaky, ze vsak to bolo FIT

a_adamcova
8. jún 2022

@leskovael Neodporúčam jej silový tréning bez trénera 🙂 Najprv sa má rozhodne naučiť správnu techniku cvičenia. Potom keď už techniku bude ovládať môže pridávať záťaže.
Nevšimla som si váhu akú má autorka, myslela som že ide z vyššej váhy. Takže áno, pri váhe 65 kg to nie je až tak hrozné, ale píše že nemá kondičku a nevládze behať, ak by začala chodiť, spálila by viac kalórií ako s kilometrovým behom 🙂
Ale nesúhlasím s tvojím tvrdením že pri 8 hodinovej práci sa to nedá. Pracujem 9 hodín denne, a večer ešte aj doma, mám dve školopovinné deti, domácnosť. A dávam tie kroky každý deň, niekedy dokonca o dosť viac.

a_adamcova
8. jún 2022

Čo je to FIT bageta :D :D Na čo riešiš sacharidy? Prečo počúvaš ženy, ktoré sa do toho prd vyznajú? .... Počítaj si kalórie, a môžeš jesť aj normálne pečivo ak ti to do denného kalorického príjmu vojde.

Strana
z4