Nedarí sa mi schudnúť i napriek cvičeniu
Ahojte prosím Vás cvičila som doma polroka na eliptickom trenažéri cca 40 minút az hodinu váha nešla dole atak som si povedala ,že začnem aj chodiť do fitka tam chodím 3 mesiac a ani kg dole!niektorý mi napíšete,že chyba bude v strave ale celkom sa zdravo stravujem ale nechápem tým kalorickým tabuľkam ....mám tam príjem 1970kcl a mne to príde nejak veľa váhu mám 89 kg,koľko by som mala mať deficit aby som konečne chudla ?ďakujem Vám krásne za radu ja už som zúfalá veľmi chcem schudnúť a nejde to vôbec
@zuzubb007 alebo aj na večer šunku uhorky papriky cibuľky chlebík jem ten večerný fit z lidla ano dakedy z hrešim a dám si aj keksik kava 3v1 na tom závislá vypijem ich 3 dakedy aj 4 x denne
@adzy juj to máš veľmi slabý a nevyváženy jedálniček, ráno by si mala určite jesť dve vajíčka, ten krajec a zeleninu, na desiatu ovocie, obed dobre, poobede polievka a večer proteínový jogurt napríklad a chlebík s tou zeleninou, mozzarellou napríklad bielkoviny nenaplnas vobec
Počet kcal na deň Max 1200 a minimálne 10000 krokov
Počet kcal na deň Max 1200 a minimálne 10000 krokov
@anita6666 komentářem můžeš někomu i ublížit, pokud by to vzal vážně....
@zuzubb007 alebo aj na večer šunku uhorky papriky cibuľky chlebík jem ten večerný fit z lidla ano dakedy z hrešim a dám si aj keksik kava 3v1 na tom závislá vypijem ich 3 dakedy aj 4 x denne
@adzy no aj si sa pozrela koľko má ťa 1kava 3v 1 cukru? Veď keď vypijes 4 dala si telu 40g cukru, čo je denný príjem cukru. Ak si dáš k tomu ešte sladkosť alebo večer ďalší sladký jogurt...tak potom je jasné kde robia chybu
@zuzubb007 ktomu sa snažím vypiť 2 l vody čistej ale je to náročné aj tu vodu vypiť lebo sa cítim veľmi plná a brucho mam ako pred pôrodom
@adzy tak toto mas naozaj zlý jedalnicek. Ty ale ani nemôžeš dosiahnuť bielkoviny v tabulke.
Za prvé sa nauč jest aj ráno, nie hneď keď vstanem, ale o hodinku dve. Tiež nejem hneď po zobudeni, tak za 2 hodiny. Na obed nemusíš aj polievku aj druhé, ale skôr lepšie zloženie. Co tak pridať strukoviny napriklad. Niečo zapoj aj poobede q večera môže byť už lahsia. Tie kavy obmedz na 2 denne. Myslím, že piješ 3,4 lebo je to sladké a to ti asi chyba. Tak si daj, ale niečo rozumne sladké.
Chlebik si skus urobiť z tvarohu, gréckeho jogurtu, cottage, pozri recepty, budeš mat viac bielkovin.
Napr. 350 mletých ovsených vlociek, 250g odtucneneho tvarohu, 200 g cottage, 2 vajcia, 40g semiacok slnecnicovych (kľudne aj ine), soľ, 10g soda bikarbona. K tomu zeleninu, šunku s vysokým obsahom masa a kľudne nejaku pomazánku.
Alebo keď ti to bude ťažké na ráno, tak kľudne kase rôzne s ovocim, vlocky s gréckym jogurtom, vlocky s popucenym banánom, arasidovym maslom a proteínom, smootie s cottagom alebo gréckym jogurtom. Atď...
Sú rôzne recepty, ale musíš zmeniť to jedenie, nebude to hneď, ale to je v poriadku. Začni so zmenami postupne a za mesiac dva už budeš na to zvyknuta.
@zuzubb007 ktomu sa snažím vypiť 2 l vody čistej ale je to náročné aj tu vodu vypiť lebo sa cítim veľmi plná a brucho mam ako pred pôrodom
@adzy proč nejíš normálně? Snídaně, míchaný vajíčka a žitný chleba. Svačina - ovoce. Oběd - maso, zelenina, příloha. svačina - řecký jogurt, skyr, nějaký shake...Večeře - sýr, šunka, zelenina, žitnej chleba.
@adzy juj to máš veľmi slabý a nevyváženy jedálniček, ráno by si mala určite jesť dve vajíčka, ten krajec a zeleninu, na desiatu ovocie, obed dobre, poobede polievka a večer proteínový jogurt napríklad a chlebík s tou zeleninou, mozzarellou napríklad bielkoviny nenaplnas vobec
@zuzubb007 bielkoviny dávam si aj protein 50g a dakedy sa podari ovsené vločky z ovocím no mne ráno nechutí ale to aj z malého hneď ráno mám stres
@adzy no aj si sa pozrela koľko má ťa 1kava 3v 1 cukru? Veď keď vypijes 4 dala si telu 40g cukru, čo je denný príjem cukru. Ak si dáš k tomu ešte sladkosť alebo večer ďalší sladký jogurt...tak potom je jasné kde robia chybu
@sense aj som tušila ale dala som kávu do kcl a nemá veľa ale cukor to som si teda nevšimla mne kamoška,že to kľudne pi to nemá vela môžeš ale mala som taký pocit stoho či to nerobí ta káva no závislá som nanej pijem ju dobrých 10 rokov
@sense aj som tušila ale dala som kávu do kcl a nemá veľa ale cukor to som si teda nevšimla mne kamoška,že to kľudne pi to nemá vela môžeš ale mala som taký pocit stoho či to nerobí ta káva no závislá som nanej pijem ju dobrých 10 rokov
@adzy jako vážně? pokud chceš se sebou něco dělat, tak cukr? Jen v. běžné stravě ho přijmeš tolik, že až......ty sis nevšimla cukru?
@adzy tak toto mas naozaj zlý jedalnicek. Ty ale ani nemôžeš dosiahnuť bielkoviny v tabulke.
Za prvé sa nauč jest aj ráno, nie hneď keď vstanem, ale o hodinku dve. Tiež nejem hneď po zobudeni, tak za 2 hodiny. Na obed nemusíš aj polievku aj druhé, ale skôr lepšie zloženie. Co tak pridať strukoviny napriklad. Niečo zapoj aj poobede q večera môže byť už lahsia. Tie kavy obmedz na 2 denne. Myslím, že piješ 3,4 lebo je to sladké a to ti asi chyba. Tak si daj, ale niečo rozumne sladké.
Chlebik si skus urobiť z tvarohu, gréckeho jogurtu, cottage, pozri recepty, budeš mat viac bielkovin.
Napr. 350 mletých ovsených vlociek, 250g odtucneneho tvarohu, 200 g cottage, 2 vajcia, 40g semiacok slnecnicovych (kľudne aj ine), soľ, 10g soda bikarbona. K tomu zeleninu, šunku s vysokým obsahom masa a kľudne nejaku pomazánku.
Alebo keď ti to bude ťažké na ráno, tak kľudne kase rôzne s ovocim, vlocky s gréckym jogurtom, vlocky s popucenym banánom, arasidovym maslom a proteínom, smootie s cottagom alebo gréckym jogurtom. Atď...
Sú rôzne recepty, ale musíš zmeniť to jedenie, nebude to hneď, ale to je v poriadku. Začni so zmenami postupne a za mesiac dva už budeš na to zvyknuta.
@nataliik ďakujem áno chcem sa naučiť no všetko som nenapísala čo jedávam ale vždy je to takto obed večera niečo medzi tým ako ovocie to ráno musím nejak pridať ešte arašidové maslo vločky müsli zo sušením ovocím kaše takéto veci mi len skrinke sú a koľko razy po záruke lebo si kúpim a ráno nemám chuť vôbec jesť ....ako viem čo je zdravé len si to neviem nejak ustriehnuť napríklad obyč.múku doma ani nemám lebo všetko varím iba bezlepkové jedlá ,keď urobím koláč robím ho tak ,že dávam len steviu alebo kokosový cukor dakedy žiadny zadrhel asi bude vtej káve aa raňajky
@adzy proč nejíš normálně? Snídaně, míchaný vajíčka a žitný chleba. Svačina - ovoce. Oběd - maso, zelenina, příloha. svačina - řecký jogurt, skyr, nějaký shake...Večeře - sýr, šunka, zelenina, žitnej chleba.
@berenika39 asi sa budem vyhovárať aspoň pre niekoho to tak vyznie ale ja ozaj nemám chuť pri dvoch deťoch jedna celiatička druhý alergia laktóza a manžel mäso a sladkosti a nezdravé veci mne je stoho uz zle hlavne z varenia
@adzy jako vážně? pokud chceš se sebou něco dělat, tak cukr? Jen v. běžné stravě ho přijmeš tolik, že až......ty sis nevšimla cukru?
@berenika39 nieeeee ja som zapísala a všímala si kcl len
@adzy tak áno má "len" 80kcal, 4 kávy sú ale už 320 kcal a viac ako 40g cukru, nie sacharidov ale čistého cukru a keď pozrieš zloženie tak je tam cukor, glukizivy sirup , dextroza
@adzy arašidové maslo vločky müsli zo sušením ovocím kaše takéto veci mi len skrinke sú. Tak přesně tohle nech v té skříňce. Máš tu mraky nápadů, jak jednoduše jíst, ale kdo chce, hledá způsoby, kdo ne, hledá důvody. Jestli se ti něco "nechce", pak ale nečekej výsledky. Jestli "chceš", je to v tvých rukách, (resp. v hlavě) ne výmluvách.
@adzy a keď si poriadne zapisovala presne do KT tak si musela vidieť, že to nie je len pár kcal, ti museli aj sacharidy skočiť viac
@nataliik ďakujem áno chcem sa naučiť no všetko som nenapísala čo jedávam ale vždy je to takto obed večera niečo medzi tým ako ovocie to ráno musím nejak pridať ešte arašidové maslo vločky müsli zo sušením ovocím kaše takéto veci mi len skrinke sú a koľko razy po záruke lebo si kúpim a ráno nemám chuť vôbec jesť ....ako viem čo je zdravé len si to neviem nejak ustriehnuť napríklad obyč.múku doma ani nemám lebo všetko varím iba bezlepkové jedlá ,keď urobím koláč robím ho tak ,že dávam len steviu alebo kokosový cukor dakedy žiadny zadrhel asi bude vtej káve aa raňajky
@adzy ale to sušené ovocie ma napríklad tiež dosť cukru, k toľkej káve co piješ. Akože ovocie super, ale tiež v istej miere. V tých tabuľkách sa da pridať, aby ti ukazovalo aj cukor.
Ale nebude to len tým, naozaj sa skus približovať tým kcal,koľko máš a hodnote bielkovin na 100%. To vynechanie raňajok nie je dobré, potom sa nečuduj zmestiť toľko jedla medzi obed a večeru je veľa, brucho preplnené, k tomu vody, toľko kavy co piješ, to ťa ani nemôže bavit potom. Musíš si to rozdeliť na viac, aj keď budu tie raňajky alebo desiata menšia, ale venuj sa tomu týždeň a dva a možno si zvyknes. Keď piješ protein, tak si urob napr. Polka banánu, 20g arasidove maslo, 30g protein, 200ml mlieka, zmixuj a daj si rano. Nemáš to veľa, vypijem to a nemusíš sa nútiť k ranajkam.
@anita6666 deficit je rozdíl mezi příjmem a výdajem. Jak může být nulový???
@berenika39 nulový príjem 😎
@anita6666 píšeš nesmysly. Můžeš někomu i ublížit. Jak nulový příjem? Co to je?
@anita6666 píšeš nesmysly. Můžeš někomu i ublížit. Jak nulový příjem? Co to je?
@berenika39 no chce byť asi "mudra" a namiesto normálnej podpory alebo odpovede, trepne hlúposť, že týždeň nemá jesť, lebo podľa nej bude 89kg extremna obezita. Škoda ďalej komentovať jej odpovede.
@anita6666 už sa mi stalo,že som nejedla aj dva týždne vôbec nič a ani kg dole akurát som bola len vyslabnutá ale tam bol iný dôvod prečo mi nechutilo jesť .....toto mne nepomôže určite

@adzy tak ale tých 1400 kalórií je extrémne malo, by som odpadla od hladu, daj jedálniček čo zjesť za celý deň?