icon

Nedarí sa mi schudnúť, nevie mi niekto poradiť ako schudnúť ?

dajana40
12. jan 2020

Ahojte pracujem v hotely ako chyzna a ako 23 rocna som schudla behom 3ch mes. 10 kg. Teraz sa mi to vsak uz nedari. Mam 28 pohyb v robite nejem vecer samozrejme sem tam zhresim jem bielkoviny malinovky sladke mi nic nehovori. Rano iba celozrny chlebik velkosti dlane co sa peciva tyka. V maji som bola vo svete zdravia no ani tak som neschudla.stale stojim na vahe nechapem co robim zle nesportujem no pri mojom jedeni by som uz mala nat 48 kg davno! Neviem ci by sim dala v robote drsnu dietu ako vtedy... Pijem monentalne petrzlenovy caj tak uvidime. Neviete mi poradit niekto? Ani spalovace nezabrali😐

Strana
z2
lukasko12
31. jan 2020

No ani mne sa nedarilo a ako mi povedali zle vysledky hned isla vaha dolu za 2tyzdne 10kg ja viem nie je to zdrave chudnutie

hankm
31. jan 2020

@dajana40 super, pokracuj v tom, pridaj drepy- vsetky mozne ake existuju, na uzko, nasiroko, rumunske, kliky, jkup si jednorucne cinky, nejake kde si vies pridavat vahu, popripade expander, v podstate uplne zakladne cviky. Uprav stravu, tak aby si jedla vsetko, ale z mierov. Zakladna “dieta” je, ze si musis jedalnicek nastavit tak, aby si bol trvalo udrzatelny, tz. ze ho neskoncis po 3,6, mesiacoch, ale stane sa tvojim prirodzenym. Precitaj si nejake treningove plany, ci uz nieco na nete, youtube, alebo kniznica, najdes kopec knih o cviceni. Citaj, vela citaj a naucis sa ako co cvicit aby to malo efekt, aby si vedela detaily jednotkivych cvikov, a aby si sa nezranila. Zacni chodit peso po schodoch. Skus aj nejaky odbornu lekarsku literaturu, aby si hlbsie pochopila metabolizmus. A trpezlivost. Je to maraton, nie sprint. Skus si hlavu nastavit na fakt, ze riadit sa iba kilami nie je uplne super. Ide o to, ze odburavanim tuku, ale budovanim svalstva ti vaha nebude klesat zavratnou rychlostou ale sama na sebe uvidis progres. Drzanie tela, krivky a pod. Musis si z toho vytvorit navyk, ze chces cvicit, lebo je to fajn. Nie je cvcim, lebo - 10 kg do plesu....

hankm
31. jan 2020

Este doplnim, neboj sa priberania na svalstve, sval ma inu hustotu ako tuk cize 1 kg svalu je asi 5 krat mensi ako tuku. Zaroven sval drzi tvar, cize to vizualne je uplne ine. Toto vsetko si nacitas.

dajana40
autor
1. feb 2020

@hankm chodim peso v robote luetaˇ som chyzna cinky tez mam po ruke uz ale nescem mat scaly na rukach

dajana40
autor
1. feb 2020

@hankm jj bavi ma cvicit no iba steper a beziaci pas beh a bycikel vobec

matejtrener
2. feb 2020

Zrýchliť metabolizmus! Začať viac jesť a hlavne PRAVIDELNE! Zdravo variť, nehrešiť, viac sa hýbať mimo prácu, pretože na to je telo zvyknuté, pitný režim (a hlavne pravidelný)! Veľa zeleniny, menej kalorických jedál. Viac vo webinári s Dominikou: https://events.genndi.com/register/819005285141... alebo na našom webe. 🙂 Veľa šťastia.

sticker
dajana40
autor
2. feb 2020

@matejtrener dakujem vam

baru2
Autor odpoveď zmazal
baru2
20. feb 2020

Ahojte mám problém s chudnutim a pevnou vôľou... A tak som sa aj kamarátkou rozhodla že založime instagram kde si budeme navzajom pomáhať.... budeme veľmi rady ak by ste sa pripojili. Skúsenosti rady aj podporu s pevnou vôľou a vytrvalosťou skúsme prekonať spolu 🙂 na instagrame pod @chudneme_zas_a_znovu 🙂 budem velmi rada ak sa pridate,,,, zacnete sledovat a spolu sa tam budeme deliť o uspechy

laurapetrs
20. feb 2020

Tak za mna urcite najúčinnejší je beh staci aj pol hodinka denne a spális aj dost kalórii taktiez je veľmi dôležitá strava a nie cely den nejesť a potom na večer zjesť toho veľa urcite by si si mala stravu deliť a jesť pravidelne 5x denne a žiadne “drsne diéty” ale pravidelne papat a aspoň 2-3x do týždňa tých pár km zabehnut ;))

dajana40
autor
21. feb 2020

@laurapetrs mne beh nepomahal iba steper

lauraa107
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2