icon

Nedarí sa mi schudnúť pri kalorickom deficite

17. apr 2025

Ahojte baby v roku 2022 som schudla z 85 na 67, islo mi to super hladko, kilo tyzdenne ziadne extremne diety len zapisujem kaloricke tabulky, no mala som sost stresujuce obdobie prejedala som sa a pribrala som na 74, mesiac toto robim drzim deficit + cvicim kazdy den, a v pondelok sa odvazim 72,6 hovorim si super okey a dnes 73,2… je to podla vas normalne alebo radsej dr vyhladat?

Strana
z2
nataliik
17. apr 2025

Z kalkulacky

nataliik
17. apr 2025

@tanicka907 nie ona ma 1400, ale keď cvici 6x za týždeň, tak by mal byť vyssi o dosť ako 1400. Kalkulacka vypocitala 1900, ale ja som jej písala, nech ide na meranie, kde zistia presný bazal a bude vedieť na com je.
Ja som pri cvičení 5x týždenne, 4 silove 1cardio jedla 1600( som vyššia), váha stala a na meraní som mala len bazal 1602, odporučili mi jest minimálne 1900kcal.

nataliik
17. apr 2025

Ale fakt si zbehni na meranie, cenovo okolo 20€ a budeš vedieť na com si, lebo ozaj keď veľa cvicis, je ten bazal vyssi.

autor
17. apr 2025

@nataliik dakujemmm

denkabemommy
17. apr 2025

@autorka cvičíš každý deň dlhodobo alebo len od doby, kedy chceš schudnúť?

autor
18. apr 2025

@denkabemommy od decembra cca…

denkabemommy
18. apr 2025

Lebo je to príliš veľká aktivita, aj pre svaly aj celkovo pre telo šok, nie dobrý šok, ak cvičíš nad 1.5h, tak ešte sa začína aj vo väčšom množstve vyplavovať kortizol a ten rovnako blokuje chudnutie. U niektorých ľudí to môže byť aj v kratšom intervale.

pikachu999
18. apr 2025

Autorka a kedy regenerujes? Skús znížiť cvičenie na 3/4 krát týždenne však telo musí mať aj šok z toho..

autor
18. apr 2025

@denkabemommy
@pikachu999
Baby nemam pocit nejakej unavy… cvicim 1h vysokointenzivny trening

pikachu999
18. apr 2025

Spiš dostatočne? 🙂

denkabemommy
18. apr 2025

@autorka vôbec nejde o to, či ty cítiš únavu, ani ja by som necítila ale tvoje telo na to reaguje a nechudneš

autor
18. apr 2025

@denkabemommy dakujem baby skusim to troska obmedzit… ale je toho asi moc pretoze kazde rano cvicim vysokointervalovy trening + 2x do tyzdna chodim na jumping 2hodinovy.. nechat vlastne ten jumpimg len??? Povodna vaha uplne ta provotna v roku 2019 bolo 110lg… ale to asi nic nebude mat s tym

denkabemommy
18. apr 2025

jumping vynechaj, a intenzívne si nechaj max 3. Jumping 2h je to, čo som pisala vyššie - po cca 1.5h stúpa kortizol , ktorý blokuje chudnutie 🙂.. respektíve, ak chceš jumping, tak to proste po 1-1:10h zabaľ.

autor
18. apr 2025

@denkabemommy dskujem krasne skusim

autor
19. apr 2025

@denkabemommy dnes 73.8 normalne mam depku z toho

denkabemommy
19. apr 2025

@autorka však ale závisí aj od fázy cyklu. Týždeň pred MS mávam o 2kg viac než v iné dni. Zameraj sa aj tak skôr na cm. Lebo keď budeš mať 60 kíl, nevieš si to predstaviť, keď ti v páse odbudnú 2-3cm vieš si to aj vizuálne predstaviť teraz 🙂

jogy1984
19. apr 2025

Prestaň sa už vážiť každú chvíľu pane Bože . Váha ti bude neustále hýbať podľa toho ako si zavodnena, plnosti čriev, žalúdka , fázy periodi . Váž sa raz mesačne

autor
19. apr 2025

@denkabemommy pisem ss

katica78
21. apr 2025

Kaloricky deficit neoklamete!!mate potom vatsí prijem ako vydaj.nic iné,ja to tsk robim roky a je to tak,ked jem viac,a viac dní za sebou a vydaj je mensí ci ziadny,jasné ze priberiem,opacne chudnem,treba tomu nechat cas,pojde to,ale ked budete nervozna,negativna a smutna z toho ze to nejde a tlacit na pílu,dobre to nikdy nebude takto.hlavu hore,vydrzat....pozitivna mysel,tak teda do toho.💯💯

autor
23. apr 2025

@katica78 uz som vlastne konzultovala s trenerom a mala som velky vydaj a mal prijem

nataliik
23. apr 2025

Som ti hovorila

charlottelavender
3. máj 2025

Telo sa zastavilo, riešim presne ten istý problém aktuálne. Oddych od deficitu a potom nabehnúť opäť na to isté nech má refresh telo

Strana
z2