icon

Nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov

stastnablcha
20. máj 2016

ahojte.. niekde robim chybu, lebo nech robim co robim, nedari sa mi zbaviť sa tých prilepených kíl.. (a nieje ich málo)
obmedzila som sladké (na to ze predtým som dala velku čokoladu na posedenie skoro kazdý deň si sem tam dám malé kocku), obmedzila som pecivo ktore som nahradila ovocim (ja viem ze je sladke, ale na ranajky mi robi dobre), nejem medzi jedlami somariny... akurat som ešte nezvladla veceru.. to sa najem normalne.. viem ze by som mala salatiky, aj niekedy to dam, ale isto nie kazdy den... zacala som chodit do prace na kolobezke.. napriek tomu ze to trva uz mesiac sa nic na mne neprejavilo. na vahe som sice nebola, ale ocakavala som ze sa aspon trosicku zmensim...
kde nastala chyba ?
vdaka

18lenussa
30. jún 2016

@stastnablcha ale tie vypovedajú o tom či chudneš alebo nie...váha sa mení v závislosti od hormonov, zavodnenia, trávenia,ak cvičíš tak sval je ťažší ako tuk

lucijja
30. jún 2016

@zuzaneckanr nechápem, čo mám skúsiť? čo mi nepomáha?

susminka
30. jún 2016

Ahoj, neviem ako u inych, ale u mna je pomerne silny faktor vek... Ma 40-tku a teda nadvahou netrpim, no lepsie a rychlejsie sa to na mna lepi... Doteraz som nosila konfekcnu velkost 36, no za posl. dva roky som "upgrade" na 38... Neviem, kolko mas ty rokov, no je to mozna pricina. Myslim, ze si urobila vela - pohyb, uprava stravy, mozno treba vytrvat, pojde dolu, len pomalsie.. nevzdavaj to, ked uz nie kvoli kilam, tak kvoli zdraviu sa to opati 🙂
@stastnablcha

zuzaneckanr
30. jún 2016

@buckovak ano pisala, preco by som ho dalej neodporucala ked mne pomaha ... to ako teraz na inom fore kde som odporucala jeden kocik pre deti ;) to neznamena myslim si ze som hned predajca kocikov ci neviem coho..
ty si skusala ten pripravok? Ze hned obvinujes a negujes.

buckovak
30. jún 2016

@zuzaneckanr nekúšala, lebo nemienim finančne podporovať podvodníkov, a potom sa rozčulovať ako som naletela, to mi celkom stačilo, čo písali tí čo naleteli (stačí si pozrieť diskusiu o piperíne tu 🙂 )
na druhej strane nie som asi dostatočne naivná aby som verila podobným blbostiam 🙂
a nie si tu prvá, ktorá odporúča šmejdy, odporúčanie kočíka je trocha od veci oproti doplnkom výživy, z ktorých sa VRAJ chudne, nemyslíš?

stastnablcha
autor
30. jún 2016

@susminka ahoj 🙂 si poklad🙂 niesom tak stara aby som sa mohla vyhovarat na vek. vzdy som bola velka, ale by som s tym uz konecne chcela nieco robit. leto to bude istit 🙂 som doma s detmi, takze bike a cln a kone a plavanie a hadam sa zadari

susminka
30. jún 2016

@stastnablcha tak to mas tej aktivity statocne vela. Drzim palce 🙂

kittykat22
30. jún 2016

@stastnablcha musis to brat tak, ze ked 10 rokov priberas, tak za 30 dni neschudnes. Zacni cvicit s Jilian Michalides 5x v tyzdni a to nie je mozne aby si nechudla. Kolobezka, beh a podobne veci su dobre na nohy a kardio. Ale na chudnutie musis mat komplexny trenink. A zozen si toto http://spalovace-tuku.heureka.cz/biotech-l-carn... je to prirodne ale zvysi to spalovanie o 100%. Mne to velmi pomohlo na brucho. Nemohla som dat dole slaninky po dietati.

zuzaneckanr
30. jún 2016

@buckovak kde aka diskusia? je to ine ale aj to iste... ty pises o niecom co si neskusila co je totalna blbost... mne piperine forte dost pomohlo, hlavne mi napravilo metabolizmus co mi aj doktor potvrdil ale ty vies lepsie

buckovak
30. jún 2016

@zuzaneckanr no keď si piperiňáčka, tak by si mala vedieť, ktorá diskusia, tá kde si asi pod novým nickom písala pred chvíľkou, že vraj fakt pomohol 🙂
pol roka sa nepísalo o piperíne zrazu sa nájdu hned 2 nadšené novoregistrované konzumentky.....
kludne si prečítaj tú diskusiu od začiatku, nájdeš vypichnuté aj tie bludy z ich predajnej stránky, nad ktorými keď sa zamyslí priemerne inteligentný človek, tak vidí, že je to samé klamstvo a výmysel, tak to nemienim testovať na sebe...
a na to aby som si dokázala, že neviem lietať nebudem hádam skákať z okna.....
mne stačí zlá skúsenosť toho kto piperine jedol. Pozitívne účinky môže mať, ale chudnutie to nebude 🙂 : http://www.nutraceutica.sk/sk/nutraceutika-vo-v...

maminecka2
30. jún 2016

@buckovak A to o Herbalife ze "vyziva do jadra bunky a ako sa meni tuk priamo na beztukovu svalovu hmotu", to si citala? Tiez dobre humoristicke citanie.... 🙂
Len ked si predstavim ludi co tomu uveria sa to meni na tragikomediu, frasku, ba az tragediu miestami...

zuzaneckanr
1. júl 2016

@buckovak si chory clovek pre mna, daj adminovi provnat ip adresy atd ...
ja tu len pisem co pomohlo mne a to ci skusi to niekto ci nie to uz je na nom

rumcas
1. júl 2016

@stastnablcha Raz darmo páči sa mi tvoj nick. stastnablcha, je to dost výstižné, páči sa mi to slovo. Inakšie by bolo výstižné aj milýpotkan, myslím nick pre mňa.

buckovak
1. júl 2016

@zuzaneckanr ja by som skôr povedala, že chorý alebo jednoduchší človek je ten, kto bude zobkať tabletky s obsahom čierneho korenia a myslieť si, že z toho chudne, lebo VERÍ všetkým sprostostiam na ich predajnej stránke, aj keď to odporúča neexistujúci lekár, popísané sú neexistujúce štúdie, a pokradnuté fotky ľudí ktorý makali na sebe z netu,
no ja dúfam, že nalákaš čím menej ľudí aby to skúšali, nie kvôli tomu, že Tebe nedoprajem nejaké prilepšenie, ale kvôli tomu, že neznášam, ked niekto robí z ľudí blbcov na úkor ich financií a zdravia

lucijja
1. júl 2016

@buckovak amen. Krásne zhrnuté. 😀

evittam
1. júl 2016

@buckovak Tiež sa pridávam - pekne si to zhrnula. Ja tiež neznášam keď niekto robí z ľudí blbcov a tuná slečna alebo mladá pani evidentne nemá nič iné na robote len to z nich robiť.... 😠

svetluska82
1. júl 2016

ja som schudla len pohybom a upravenim stravy...Nic ine mi nepomaha...Ano je to makacka potit sa s trenerom vo fitku 3x tyzdenne a ide to po dekach...ale ide.... 🙂

evittam
1. júl 2016

@svetluska82 No veď ani nič iné nepomáha ako to čo píšeš čo sa týka zdravého a dlhodobého a udržateľného schudnutia. To sa tu len pár "novopečených nickov" snaží blbých ľudí o niečom inom presvedčiť.....bohužiaľ. A tiež dúfam, že tých čo na to naletia bude čo najmenej alebo nikto. 😉

svetluska82
1. júl 2016

@evittam ja som zazracne tabletky skusala ked som mala cca 20 rokov, no rychlo som pochopila ze efekt nulovy a zataz na pecen...Lebo vsetky prirodne produkty su vyrabane v labaku....Okolo rastliny to ani nepreslo...ale chapem zeny ze skusaju lebo je to jednoduchsie ako trapit telo vo fitku..Minule ma trener vytrepal na zjazdovku behom hadam 5x...som zomierala ale dala som to na pokraji sil. Tyzden som chodila jak postrelena zver 😀 ...akurat si vycitam ze som sa za tie roky tak vykrmila lebo navrat k pohybu bol strasne kruty

evittam
1. júl 2016

@svetluska82 Áno je to jednoduchšie - len ja nechápem ako môže niekto veriť tomu, že bude žrať a ležať a nič nerobiť len hltať nejaké "zázračné tabletky" a schudne - tomu nemôže normálne inteligentný človek veriť..... 😉

svetluska82
1. júl 2016

@evittam keby tabletky fungovali, tak by na svete nebol ani jeden obezny clovek 😀

evittam
1. júl 2016

@svetluska82 No veď to je jasné - ale nie všetkým a nájdu sa ľudia, ktorí stále veria na "zázraky".....

timea7
2. júl 2016

@evittam presne tak, je pohodlnejšie uveriť, že nejaký preparát ma zbaví nadbytočných kg, ako dávať pozor na to čo a kedy vložím do úst a sadnúť na bicykel, ísť behať alebo plávať, prípadne sa potiť vo fitku.

timea7
2. júl 2016

@svetluska82 ide to po dekách, ale keby si sa na to vykašlala, tie deká by v lepšom prípade ostali na bokoch, zadku...v horšom by k nim ďalšie pribudli. Predstav si, aká by bola tvoja váha, keby tie deká, čo ubudli, naopak pribudli. A nejde len o váhu, ale najmä o cm, koľko ti doma ukáže váha nikto nevidí, ale ako vyzeráš, vidí každý. A 70 kg baba môže vyzerať lepšie, ako 60 kg, ktorej kg tvorí tuk.

evittam
2. júl 2016

@timea7 Presne tak - ako som už písala aj ja - ja sa na váhu už ani nedívam - mám 76-78kg a v pohode- nikto mi neverí, že mám takú váhu. Oblečiem 36/38..... 😉

rumcas
2. júl 2016

Bohužial nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov. Musím konštatovať, kvôli tomu neskočím pod vlak. Taký je život, chutí mi jesť. Ale mám dobrú zprávu, jeden mesiac som vydržal nepiť alkohol. Myslím je to dobrý rekord. Musel som sa poriadne zaprieť, ale vydržal som, to je hlavné.

timea7
2. júl 2016

@rumcas super, alkohol sú tiež kalórie, ja ho síce pijem málo, ale všimla som si už pred rokmi na sebe, že ak si dám čo i len pohárik, tak mám zvýšenú chuť do jedla. Boli sme napríklad v reštaurácii na večeri, k nej pohár vína a ja som po príchode domov bola hladná....čo sa mi bežne, keď sa navečeriam a nedám si alkohol, nestáva. A neoklamala som telo kúskom syra, musela som sa normálne najesť ☹ ☹ ☹ ☹ . Takže aj to je cesta, veď stačí ak pôjde mesačne dolu pol kg, kilo, ročne je to dosť a stále lepšie, ako ich naberať.

helulik
Odpoveď bola odstránená
stastnablcha
autor
7. júl 2016

@timea7 mas pravdu, je to o tom ze by sme sa mali pozbavovat par malickosti a hned by to slo.. ale ked tych par malickosti je tak uzasnych a dobrych 🙂

renka40
8. júl 2016

tak som nad tym chudnutim rozmyslala... kazdy hovori, ze netreba zrat a vela pohybu, cvicit a bez namahy to neide...

ale ide! pride jedna choroba, rakovina , a tak clovek schudne bez vsetkej namahy...

preto chcem povedat, ze bozechran, aby sme ochoreli, ale predsa pri tych chorobach musia byt zasiahnute nejake bunky, ked sposobia take chudnutie...stacilo by zasiahnut len tie bunky... ci to vedci skumali... len prosim nerozoberajte to, vobec to nemyslim zle, je to len moja uvaha... uz dopredu sa bojim, co mi na to napisete 😢