Nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov
ahojte.. niekde robim chybu, lebo nech robim co robim, nedari sa mi zbaviť sa tých prilepených kíl.. (a nieje ich málo)
obmedzila som sladké (na to ze predtým som dala velku čokoladu na posedenie skoro kazdý deň si sem tam dám malé kocku), obmedzila som pecivo ktore som nahradila ovocim (ja viem ze je sladke, ale na ranajky mi robi dobre), nejem medzi jedlami somariny... akurat som ešte nezvladla veceru.. to sa najem normalne.. viem ze by som mala salatiky, aj niekedy to dam, ale isto nie kazdy den... zacala som chodit do prace na kolobezke.. napriek tomu ze to trva uz mesiac sa nic na mne neprejavilo. na vahe som sice nebola, ale ocakavala som ze sa aspon trosicku zmensim...
kde nastala chyba ?
vdaka
@renka40 Ahoj, nadorove bunky sa spravaju ako parazit a to poriadne nenasytny. Rychlo sa deliace bunky maju obrovsku spotrebu a ziviny kradnu organizmu, cim vacsia nadorova hmota tym viac. A plus aj to spominane znizenie chuti do jedla., ucinok liekov. Takze tadialto cesta nepojde.
A inak, uz nieco podobne ziskuchtivcom napadlo- do tabletiek na chudnutie pridali vajicka pasomnice... Vysledok si vies domysliet 😝
@rumcas preco podkan? 🙂
@buckovak
@maminecka2 dakujem za vysvetlenie... no povedzte mi, mam pohybu do bludu, od unavy vecer padam z noh, cely den sa nezastavim a to mam este cvicit. a kedy ? uz som potom ukonana, unavena... tak potom som leniva. ked mam na starosti 7 clennu rodinu a neviem zit pre seba, ale pre nich, kazdy vecer mam dobry pocit, ale cvicit sa mi nechce 😀 🙂
Najlepšie je sa neobmedzovať v jedení, ale jesť s rozumom, teda nejesť veľa cukru a nejesť veľa múky. Nejesť nízkotučné veci, ktoré obsahujú veľa cukru ale dať si aj slaninku, nie veľa pravdaže. Ja sa momentálne stravujem pomocou plánu http://fitlist.sk/?utm_source=affiliate&utm_med... a je to super. Majú tam chutné jedla a navyše mám kupóny na nákup všetkého možného. Využívam najmä pre deti a zdravú stravu.
@maminecka2. tak potom ak sa nebudes hybat,teda ncvicit neschudnes, z takeho , bezneho pohybu z kt si unavena ako varenie.pecenie sa nechudne ani behanie po skolkach alebo obchodoch,,,skratka na to si cas musi najst, ja som robila 12 hod sluzby na nohach,dosla som z prace o pol 8 vecer a sla som behat,ci bola zima a mraz alebo leto..skratka bez toho to nejde, ver mi..ked som mala len jedalnik pomeneny tak sa mi tak nedarilo ako ked som sa zacala eirobne hybat ono to si musis raz vyskusat a kazdy den sa k tomu nutit doslovne a potom z toho bude rutina,,zaciatky su najtzsie
podla mna hlavne treba obmedzit pecivo a sladke napoje to je najvacsie zlo 🙂
@zuzaneckanr väčšina ľudí tvrdí, že pečivo je dobré vyhodiť z jedálnička. Ale podľa mňa to nie je potrebné ak človek ho je s mierou. Ja napríklad celý deň pečivo nejem. Ani mi to nepríde na chuť. Ale v sobotu ráno čerstvé rožky musia byť 🙂
Bez cvicenia to nepojde ja taktiez chuden dost s vysokej vahy 95kg no zatial uspene som na 80kg samozrejme upravna strava +cvicenie aspon 30min tak nech sa ti dari.
ano je jasne ze sa treba aj hybat bez toho tazko niekto schudne poriadne...
Mne sa tiez zastavila a mohla som robit co som chcela nepohla som sa ani o pol kila. Casom som zistila ze som jedla sice zdravo ale velmi malo.telo si robilo zasoby a chudnut nechudlo😕
je jasne ze to pecivo netreba omedzit uplne a nejake tie sacharidy prijat treba tiez ale treba sa to naucit robit s mierou
Ahojte, kočky 🙂
cvičeniu sa venujem už veľmi dlho 🙂 a na svojom fitness blogu sa delím o kopec rád a nápadov na zmenu k zdravšiemu životnému štýlu či motivácii cvičiť. Možno Vám niečo z toho pomôže. Prípadne sa ozvite, rada Vám poradím... s cvičením, s jedálničkom, s akýmkoľvek problémom 🙂 http://pinkironlady.sk/
Caute baby (a kocurikovia), ako sa vam dari, ked uz bola znovu otvorena tato tema?
Ja ako na hojdacke (momentalne mam usta cele upatlane od cokolady 🙄 - ma nasr.... ten moj kocur, tak som to hned musela zazr.t - jaaaaj. A teraz som nasr.... ze som zas pribrala 😠 ). Psychogenne zranie, klasika... Clovek sa tyzden drzi a potom toto 😖
A v hlave mi rezonuje oblubena veta odtialto "10 sekund v ustach, pol roka na riti....", dufam ze v mojom pripade nie cely zivot...
A k teme- pochvalim sa, cca 4 mesiace po porode sa moja nad-hmotnost opat zacina cislom "7" (povodne 9!!!!), hura! Aj ked posledny mesiac to nie je optimalne, ale pomalicky to ide dolu. Ale akonahle par dni nabehnem na "beznu ludsku stravu s podtitulom ako sa pomalicky prepracovat k obezitke"- ako predtym, hned idu cisla hore... Pomalicky, nenapadko...
Zvykam si na upravy v jedalnicku, ale je to tazke ked musim vyvarat malickym detom a pre ne by moja strava nebola uplne vhodna a ani chutna (ja obcas tiez dlllho prezuvam 😀 ). Rozne to kombinujem, raz to ide lepsie, raz horsie.
Este mam pred sebou ciel zacat cvicit, ale zatial to neviem casovo zladit. Ale zavazok mam 😵
Pochvalte sa aj vy co nove. Hlavne zakladatelka temy- ako, dari sa?
Len na doplnenie: po tej cokolade mi je straaasne zle! Boze moj, a najhorsie je ze som nepoucitelna a o nejaky cas to zopakujem 😕 ...
@stastnablcha https://www.foreverliving.com/retail/entry/Shop... skus sa pozrieť. V pripade otazok napis poradim ktore. 😉
@nicolasss to fakt niekto tomu veri ?
@maminecka2 ahoj.. ja som si dala zavazok.. poctivo cvicim, plavam, beham.. som si dala ze 30 dnova vyzva zadok, paze brucho.. za 2 tyzdne 5 cm z pasa dole. na vahe nic sice, ale obleciem co bolo v skrini dlho.. hned ako sa vyzraviem pokracujem.. 🙂 a zavidim ako ti to pekne islo dole 🙂
@stastnablcha Je to detox 4kg ak vsetko dodrzis schudnes. 🙂
@nicolasss Jaaaasneeee, take sme tu zz mali... Hlavne schudne penazenka...
Hladam sponzora! Kto ma zaujem? 😝
@rumcas Nie???
No esteze som na materskej a mam teda ohromujuci prijem a nemusim toto riesit 😀 😀 😀
ja som schudla 18 kg za necely pol rok.. da sa to len treba chciet.. Vobec som necvicila :D
@stastnablcha 5 cm je super! Cm su dolezitejsie ako kg. Ja sa tesim ze obleciem rifle a uz aj opasok som musela nahodit, ale teda este mam veeelke krabice veci do ktorych este ani zdaleka nevojdem.
Aj ja by som chcela cvicit, ale musim ist do nejakeho "zariadenia" a nemam ako pri mojich stuploch 🤐 Doma absolutne nemam ako, kedy, joj.
@nivea777 palec hore!

@stastnablcha tak s chudnutim je to tazke, najprv to treba brat v hlave, ze to nieje chudnutie ale zivotny styl a ono nestaci niekedy len obmedzit, niekomu to staci,napr moja sestra presla z ormalnej,slovenskej stravy na taku tu cinsku a v priebehu pol roka dala dole 10 kg ale to ma dobry metabolizmus,kt ty asi nemas to namena, ze ak chces schudnut tak musis zacat makat aj sportom,kolobezka nestaci,to sa viacej vozis ako chodis,zacni behom,bicyklom a postupne zvysuj tempo aminuty,zacni s 20 min behom denne a daj sa casom na 45 min denne.a strava .treba vyhodit j tu kocku cokolady a tie dobre vecere, pretoze stale plati pravdidlo..a to musis mat vyssi vydaj ako prijem,inak to take lahke a rychle nebude zial..ono aj ptom si telo na to navykne ale to budes potom riesit nie teraz,teraz len zmenit te zlozvyky a dat do denneho proramu sport.aerobny hl