icon

Nedarí sa mi zbaviť nadbytočných kilogramov

stastnablcha
20. máj 2016

ahojte.. niekde robim chybu, lebo nech robim co robim, nedari sa mi zbaviť sa tých prilepených kíl.. (a nieje ich málo)
obmedzila som sladké (na to ze predtým som dala velku čokoladu na posedenie skoro kazdý deň si sem tam dám malé kocku), obmedzila som pecivo ktore som nahradila ovocim (ja viem ze je sladke, ale na ranajky mi robi dobre), nejem medzi jedlami somariny... akurat som ešte nezvladla veceru.. to sa najem normalne.. viem ze by som mala salatiky, aj niekedy to dam, ale isto nie kazdy den... zacala som chodit do prace na kolobezke.. napriek tomu ze to trva uz mesiac sa nic na mne neprejavilo. na vahe som sice nebola, ale ocakavala som ze sa aspon trosicku zmensim...
kde nastala chyba ?
vdaka

maminecka2
10. jún 2016

@lucijja A kolko Ti tych mafinkov vyslo? Ze ci mam rovno kupit 10 tuniakov 😵

andrejjka
10. jún 2016

@lujza123 Toto by som potrebovala vysvetlit. Ja nie som velmi na zahradu, o tu nasu mrnavu sa stara manzel, ale raz som okopavala zahradu mame, ked bola po operacii a este tyzden som citila svaly, o ktorych som ani netusila, ze ich mam. A to chodim kazdy druhy den behat a cvicim. Tak nerozumiem tomu, ze ked uz makate na zahrade (plus upratovanie a varenie), na co sa este nutit cvicit? Ved pohyb je aj ta praca na zahrade. Mate moj respekt baby, makate o dusu a este same seba kritizujete, ze nie dost.

lucijja
10. jún 2016

@maminecka2 vyšli štyri, formu som naplnila tak do trištvrte a napuchli tie vajcia. Tri som zjedla s cherry paradajkami a stačilo. Zmestila by som aj tú štvrtú, ale chcela som aby aj drahý ochutnal. 😀

maminecka2
10. jún 2016

@lucijja Uz sa mi slinky zbiehaju, ja dam rovno aspon 2 davky 😵 Teraz ideme na vikend k svokrovcom, dufam ze nepridem o 3 kg tazsia, jojojoj. Odmietni svokre ked nuka (a este take dobre) 😍

maminecka2
10. jún 2016

Inak nasla som super stranku s receptami (napr pizza z cukety, a dobra), len neviem ci to tu mozem zverejnit.

trdelnik234
10. jún 2016

@maminecka2

Mozes, daj.

maminecka2
10. jún 2016

Www. Fitnessguru.sk
Dufam ze som sa nepomylila

lujza123
12. jún 2016

@andrejjka tak moja zahrada zase nieje ziadna plantaz, par zahonov, tam nejaka extra fyzicka praca nehrozi..len obcas poliat, jedine kde sa zapotim je pri kosenie luky vo svahu s krovinorezom..a aj to je len 3 x za rok...a upratujeme vsetci spolu, hadam to nebudem robit len ja...kazdopadne ja domace prace obmedzujem ako sa da, radsej som vonku ako mat doma tip top poriadok
Tak neviem, mna napriklad beh bavi, sa na to tesim (teda hodinu pred tym vobec nieee ale ked dobehnem tak uz planujem kam zabehnem nabuduce a ake to je super)

katkapoli
14. jún 2016

@maminecka2 ako keby si to pisala o mne 😅

maminecka2
14. jún 2016

@katkapoli No vidis, dalsia sestra 😋

lucijja
22. jún 2016

ahojte baby, takže po niekoľko ročnom zdravom stravovaní formou 5xdenne vyvážená strava som dnes dva týždne a dva dni na jedení 3x denne. Zatiaľ pre mňa neuveriteľných 2,2kg dole 😀 Je to pre mňa ako zázrak, keďže predtým som mala problém 1kg dať dole za mesiac s trápením. Teraz sa netrápim, jem na čo mám chuť(klamem, dala by som si aj sladkosti 😀, ale nedám..), cvičím a som plná energie. Je to pre mňa riadne motivujúce. Až to takto pôjde dolu, že 2-3kg za mesiac (aj 1kg by mi stačilo) tak sa asi zbláznim. 🙂

maminecka2
22. jún 2016

@lucijja Blahozelam a tajne, ale co!, verejne 😀 zavidim. Ja som teraz od porodu za 2 mesiace dala dole 5,5 kg-- prestala som aspon obcas zrat a zacala jest, obcas salat, hlavne vecer, trosku menej priloh, peciva, menej sladkosti, ale zatial v tom este nemam system a vacsinou nestiham. Ale teraz sme mali cez vikend slavu (krstiny), som vyvarala, chystala, tortisko uplne mega suprove sme mali a tak som sa rozozrala, ze sa este stale neviem zastavit. Este mam v chladnicke torza figurok (mali dobrych 25 cm) a stale chodim odhryzat, musim ich vyhodit, bo to dobre nedopadne... A uz som stihla spasat aj cukrovinky co mame od Velkej noci, Sodoma-Gomora! 😨 Sa bojim postavit na vahu nech nie som uplne demotivovana. Musim sa zasa nejako nastartovat, len ja na to vzdy potrebujem dozriet vo svojom vnutri, psychicky, citim ze dnes to este nebude. 😖

trdelnik234
22. jún 2016

@maminecka2

Bacha na cukor, je to jed. Porozdavaj, co ti zostalo a bude klud. Cim viac skladkeho pojes, tym viac budes chciet, je to droga.

P.S. Prave som dovyzierala zvysok horkej cokolady s orieskami, tak viem, o com pisem.
Ja som len na tu cokoladu. Tortisko, marcipan a ine one ma nechavaju frigidnou. Ale zato cokolada, no skoda reci.

maminecka2
22. jún 2016

@trdelnik234 Jaj, tak cokolada moze byt aj u mna! 😎 A teda ja som prudko vzrusiva voci vsetkemu sladkemu, ale teda cim viac coko tym lepsie, pripadne karamel, salko, ach jooooj!
Aj sme nieco uz rozdali, vcera muz zasobil svagra (20 rokov aj kil 😀 ), ten sa rehotal a ze nechce, ze, zacal zdravsie zit, vylucil zemiaky a ryzu a my ho takto kazime!!! No povedz, ta dnesna mladez... 😀
A ten cukor, pliaga je vsadeeee, hlavne v mojom pecivku milovanom, hroza. Len co mi na tom svete zostane? Nepijem, nefajcim, nedrogujem- teda ilegalne koktejly, tak aspon ten cukor som mala. No, asi sa budem musiet dat na sex 😉 😉 😉 Uvidime co na to manzel.

trdelnik234
22. jún 2016

@maminecka2

Ak este kojis, tak potom nahrad cukor sexikom s manzelom ( ale taky poradny musi byt).
Ak uz nekoijs, tak aj pohar cerveneho vinka 1 pripadne 2x do tyzdna ( ale nie viac ako dva deci a hlavne bez orieskov a slanych gebuzin). Ale uplne naj je POHYB.
Africke tance, zumba, korcule, plavaren.... Vyber si. Zabudni na cukor, inak zaplaces (moje nove motto). A biele pecivo a biela muka su tiez o nicom, ale najprv vynechaj sladkosti.

maminecka2
22. jún 2016

@trdelnik234 A ked manzel nebude chciet bude treba dobrovolnika 😀 A ak by to malo byt vzdy ked mam chut na sladke tak neviem, bude musiet zostat doma 😅
No, kojim, ale tak uz len 2 roky a bude aj vinko 😉
Nad pohybom uz uvazujem len budem musiet zasa riesit aupair pre troch indianov, dufam ze najdem nejaku psychicky odolnu a pohybovo zdatnu- aby ich dobehla 😝😂
Naposledy ked sme taku nasli a uz-uz som sla cvicit som zistila ze som tehotna 😆, tak som ani nezacala. Ja by som sla skusit aj tie trampolinky (neviem nazov), vraj je to smrrrrt, len to nemam blizko domu. Po 1. porode som robila zenske fitko- kruhovy 30 min. trening, bolo to teda bez efektu na hmotnost a postavu, ale zasa aj to ze som nepriberala je plus (a vypadla som na hodku z domu 😅 ). No a potom tehu a amen tma... A potom tretie tehu a skaza bola dokonana!

timea7
22. jún 2016

@maminecka2 sa tu šúľam na tvojich príspevkoch...veď sa musíš poriadne najesť, aby si mala silu chudnúť! 😎

natalym
22. jún 2016

@maminecka2 Ty si pri troch indiánoch tučná???????? 😨

maminecka2
22. jún 2016

@timea7 Zena, si mi sympaticka! 😀 A inak, moja rec! 😵
Vsak s prazdnym zaludkom chudnut, kto to kedy videl? 😎

maminecka2
22. jún 2016

@natalym No vies, vzdy ked ma nase*u, tak instinktivne zajedam. A je to pomaly non-stop. A potom to tak vyzera... A najmladsia indianka ma len 2 mesiace.
A na ihrisko chodime k nam do uzavreteho dvora, inde sa uz neda, inak ked niekam ideme mi stale zdrhaju, nechcu dat ruku, jacia, behaju, holuby nahanaju. Aj teraz sme boli na poste, par metrov od bytu, ja spotena, hotova, mala vrestala v kociku, ti dvaja poskakovali a vykrikovali na cele sidlisko, vsetci vedia ze ideme...
No a teda na tom nasom ihrisku ich vypustim a ja pekne kvasim na lavicke a teraz vacsinou aj kojim, mala cicka by chcela stale.

natalym
22. jún 2016

@maminecka2 Veď je to ešte maličké tak to si v pohode. Kľuuuuuuuuuuudddddddd.
Ja som mala najlepšiu postavu, keď boli deti malé, najprv som nemala kedy jesť, potom som behala s kočíko, čo som sa nakrúžila kilometrov a potom som behala s nimi. 😀
Inak ja keď som hladná, to sa proste nedá. Neviem sa sústrediť, všetko mi vadí, katastrofa. No a ešte raz som tiež bola dobrá a tom sa akože obmedzovala v jedení, ale to som bola vlastne stále taká nenajedená.
Chleba, pečivo to sú moje zabijáky. Ale keď to môžem hocikedy.

maminuska
22. jún 2016

Dievčatá , ja sa pridám k vám . Kedysi som behávala .. 12-15 km 3 - 4 krát do týždňa , váhu som mala viac než fajn , ani dnes nie som veľryba, ale teda ideál to nie je.
Tak som sa pred mesiacom odhodlala znova že sa vrátim pomaly k pôvodnému pohybu, no len sa to rodí strašne ťažko , ale strašne. Na prvom som nevydržala ani km rýchlou chôdzou , taká zdechlina sa zo mňa stala za 7 rokov . teraz po mesiaci zabehnem asi 3 km, mám dole 3 kg ale stále to stojí za s prepáčením za hovno , dobehnem a mám mušky pred očami , to že bežím ako ranená slonica k vode tak o tom aj škoda debatovať. 😀 .
Ja by som rada za rok na pol maratón , ale takýmto tempom tak akurát do hrobu . 😀

maminecka2
22. jún 2016

@natalym No, aj ja som sa s prvym v kociku nachodila, vsetky zakutia sidliska som mala v malicku, za kazdeho pocasia som spacirovala. Ale pri druhom prechadzky skoncili, uz sa nedalo s 2,5 rocnym, chodit tolko nevladal, ani za ruku zasadne nechcel ist, takze vacsinou uz sme boli len na tom spominanom ihrisku. A odvtedy je lavicka moj kamarat 😉 A uz sa ani v kazdom pocasi nedalo, len ked bolo pekne, bo starsi bol v sekunde mokry, museli sme hned domov.
To s tym hladom, to mam aj ja, normalne od hladu nevidim, no a potom co sa deje v kuchyni a v mojich ustach, koneeeec. Kym mi pride do mozgu (poriadne zmaknuteho tehotenstvami a dlhodobym pobytom doma bez intelektualnej stimulacie) informacia ze som najedena, tak zbodnem polku kuchyne, hlavne take rychle- teda pecivo, pecivo, pecivo.

lucijja
22. jún 2016

Hahaha, baby ja sa tu tak šúlam... 😀 všetky sme rovnaké 😀 Inak čo sa behu týka, tak ja som sa tiež lopotila ako taká tučná krava ale! som si kúpila minulý týždeň sportester, reku idem skúsiť podľa toho ospevovaneho tepoveho oného behať a ono mi to vyšlo na rýchlu chôdzu :-O. Tak teraz denne 5 km rychlobezkujem 😀 Podam správu čo to so mnou robí . V auguste sa vydavam a dala som si cieľ, že sa vydám max. 72 kilova, inak ee. 😀 ale psssst, drahy o tom nevie 😀

trdelnik234
23. jún 2016

@maminecka2

Ty si podarena. Skoda, ze nechodis k nam na ihrisko, narehotali by sme sa spolu, aj na africke tance by som ta v piatok vecer vzala.

zuzaneckanr
23. jún 2016

a skusali ste piperine forte? u mna pomaha, chudla by som aj tak ale takto to ide rychlejsie

maminecka2
23. jún 2016

@trdelnik234 Joj, no skoda. By si mysleli obyvatelia ze sa ruti hrdzava lopatka zo schodov a to by sme sa len my dve rehotali 😀 A na tanecky by som teda zasla, aj ked teraz asi len s malou na cicku, nezbednica jedna 😵 Aj teraz reve, uz je 5 minut pod hrazdickou, ja som zatial srotovala- doslova, za 5 minut obed v sebe, este aj s dezertom (termix coko, len 2% tuku, no nedaj si- ale maxi balenie! 😎. Idem teraz vysvetlovat mojmu mozgu ze stacilo 🤐

trdelnik234
23. jún 2016

@maminecka2

Dezert dojciaca maminka potrebuje, ved predsa nemozes hladovat. Ja ked som hladna, tak by som okna rozbijala.

maminecka2
23. jún 2016

@trdelnik234 Inak to nie je zly napad, aspon by som ich nemusela umyvat 😉

maminecka2
23. jún 2016

Baby, zabudla som sa vam pochvalit ze hned rano v zachvate pozostatkov zdraveho rozumu som vysmarila do kosa tie zbytky figurok z torty! Ale velmi rychlo ma prepadla nostalgia a keby nie su s nimi v kosi lahodky typu plienocka, tak by som ich hadam aj vyhrabala 😀 No ale aby mi nebolo luto nacala som cokoladu, aspon ma 60% 😨 Ale mala som len dve kocecky (mam sa priznat, ze "kocecka" je cez pol cokolady? 😅 ). A teraz sa na mna rehoce muz so zmrzlinou v ruke! No zabite ho... 🤐 Kedze mala opat cickuje nemozem ho ist nahanat 😠 (Alebo tu zmrzlinu?..... 😀 )