Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
ahojte, ja mam dnes posledny den, uz sa zajtra tesim na pomarancovu štavicku, konecne nieco ine po 2 tyzdnoch 😝
ahojte, objednala som si aj ja neeru detox,už by mi to aj malo pomaly prísť,avizovali mi,že je to na ceste,no uvidím,ako to zvládnem,ako som sa tu dočítala, reakcie sú rôzne,myslím že to závisí len od výdrže a vôle zvládnuť dni bez jedla ☹ a kávy a domáca podpora by tiež bodla,ale toho sa sotva dočkám .
@vanilka255 domaca podpora by urcite pomohla.....u nas sa muz dozvedel ze mam detox posledny piatok na gulas party. do vtedy 12 dni ani netusil. ale ja som mu to radsej ani nehovorila, lebo podpory by som sa tiez nedockala.
ja len dúfam,že tento detox vydržím a nebude ma to lákať k jedlu, ale klobúk dolu pred tvojou výdržou,,čítala som,že máš detox už za sebou,ja som veľmi zvedavá,ako to ja zvládnem,nerada by som to vzdala 😢
@cessy
@vanilka255 drzim ti moc palceky, ako aj chudnutie aj detox zacina v hlave, treba si trosku usporiadat myslienky a uvedomi si, ze ide o teba o tvoje telo a neake jedlo ti nepokazi tvoj zamer.
Kočeny,, ja mám zajtra posledný - desiatý deň - tak ako píše cessy, všetko je v hlave... kto zvažuje, určite nech vyskúša, ja sama nemám pevnú vôľu,, ale toto bolo iné, úplna pohodička...preto odporúčam, držím palčeky..
Ahojte dievčatá. Moja známa by chcela absolvovať túto očistnú kúru s úmyslom prečistenia organizmu.Chcela by tak odštartovať novú - zdravšiu kapitolu svojho života. Po jej skončení by totiž chcela zmeniť systém stravovania, pridať šport a tak, skrátka naštartovať zdravší životný štýl. Mne sa tých 10 dní len na tej sirupovej vode zdá ale dosť drastických takže ju od toho dosť odhováram.
Z vašich príspevkov vidím, že prežiť sa to dá, ale chcela by som sa opýtať aj aké boli reakcie vášho organizmu po jej ukončení. Či ste na sebe naozaj cítili nejaké pozitívne zmeny, či ste boli naozaj plné energie a považujete tento typ prečistenia organizmu za dobrý. A ako správnu ženu, by ma zaujímal aj úbytok kilogramov o ktoré ste týmto spôsobom prišli.
Ahojte baby,od zajtra by som chcela zacat,mam uz vsetko nakupene :-P . Dufam ze mi ti pomoze lebo v poslednom case som strasne unavena,nikam sa mi nechce chodit,pribrala som asi 4 kg a citim sa pod psa.....viem ze prvy den je najhorsi tak dufam ze v pondelok v skole to uz bude ok 🙂 prida sa niekto?
podla lunarneho kalendara, je vhodne este tento tyzden zacinat, ci uz radsej mesiac mam cakat?
Ahojte,dnes som sa pustila do toho,mám už prvé dva poháre neery v sebe,bohvieako mi to nechutí,ale skúsim vydržať,dúfam ,že v hlave som si upratala poriadne a vydržím až do konca,len bude zvláštne nič nejesť ale budem musieť nemyslieť na to,v robote to bude ok ,len doma to bude ťažšie ,hlavne keď budem variť ☹
dnes mám už druhý deň, zatiaľ to ide,hlad občas mám,ale vydržím to,klobúk dolu pred všetkými,ktoré to zvládli na prvý šup hneď 10 dní,nebude to ľahké,to uznám,dúfam ,že aj kilá,čo pôjdu dole zostanú aj dole a nevrátia sa 😕
....baby ja to chcem vyskusat s tym sirupom javorovym, ale nespomali mi to metabolizmus? prestat jest, a len piť...neviem no ti co cvicia- treneri zakazuju nejest, tak sa bojim, ze sa mi spomali metabolizmus tym postom a len priberiem vsetko a viac naspat
Caute baby.tak by som to chcela po tom ako som sa o tom dozvedela aj ja vyskusat to v mojom pripade hlavne chudnutie,potom detox a na koniec dobry pocit,ze som urobila nieco pre svoju telesnu dlho zanedbavanu,sice kedysi aktivne sportujucu schranku.☹ len mam jeden problem,fajcim!!!ma niekto podobny problem pripadne poradte, ci sa smie aspon tato nerest. 😨
ale detox je to ozaj výborný, už som v tom 4.deň a ide to,občas ma ozaj prepadne škvŕkanie v bruchu,treba sa rýchlo napiť,potom to prejde,ale našťastie bolesti hlavy a iné problémy zatiaľ nemám,len je veľmi zvláštne celé dni nedať do úst nič okrem toho koktejliku a čistej vody,ale ako sa to tu už písalo,všetko je len v hlave a pozitívne myslenie tiež pomôže ,uvidím,či to dotiahnem tých 10 dní.
Už to mám za sebou,dá sa to,začala som neerou ale vydržala mi 1l krabica na 7 dní, ostatné dni som dotiahlia javorovým sirupom z DM,ale je to úplne niečo iné, neera lepšie zaženie hlad,je hustejšia,chutnejšia ,výdatnejšia.Cítim sa super,ľahšie,čistejšie a jesť veru ani nepotrebujem toľko,úplne sa mi scvrkol žalúdok,na sladké chuť odvtedy nemám,a kávu odvtedy už ani nepijem.Problémy som počas kúry nemala žiadne,ani bolesť hlavy,ani hnačky,no zvládla som to na počudovanie v pohode,hoci na začiatku som si nedávala ani 3 dni 😨 Ak môžem odporučiť,tak treba to vyskúšať,z môjho okolia sa do toho nik nechce pustiť,len krútia hlavou,že sa to nedá,ale ide to,fakt.
@vanilka255 gratulujem, a ak sa mozem spytat kolko sa ti podarilo zhodit kileciek - ako vedlajsi efekt detoxikacie? Mne to inak tiez na prvy krat islo dobre ale na stvrty den ma okolie zneistilo ze aby som si nepokazila zdravie a ze nejde predsa nic nejest a ja som sa dala zblbnut. Mala som to vtedy radsej vydrzat.
@vanilka255 ja som si ani nevsimla, ze si sa na to dala, keby som vedela, trosku by som ta podporila 😵 , ako sa citis,
teraz pride ten prilev energie, teda neviem ako ty, ale ja som bola veelmi unavena a ten 12-15 den, to by som najradsej doma pespala. podla mna to uz bolo dost vycerpavajuce. tych 10 dni je akurat
@danka711 schudla som 6 kíl a doteraz si ich držím,začala som sa zdravšie stravovať,sladkosti a chlieb som úplńe prestala jesť,dala som sa na proteínovú diétu a zeleninku,je to super,úplná zmena života,dokonca som úplne prestala piť kávu, odteraz sa držím len zeleného a matového čaju,tie sú najlepšie,ja som veľmi rada,že som sa do toho dala.
@cessy po istom čase si to zopakujem aj ja,ale teraz plánujem len také trojdňové kúry,z času na čas,javorový sirup je chuťovo celkom fajn,doteraz som ho nepoznala,ale už ho mám doma stále a ako som sa dočítala, má mnohostranné použitie v kuchyni,takže sa ho budem aj naďalej držať. A pravda je taká ako píšeš,netreba sa dať oplyvniť okolím,je veľa skeptikov ohľadom tejto kúry a ja len môžem odporučiť,mne tiež nikto v tomto mojom snažení nepomáhal,psychicky ma skôr deptali,že som sa na niečo také dala,ale akosi mi to bolo jedno,išla som si za svojím.

1. deň - Ja som dnes začala, sirup mi chutí veľmi, to kayenske korenie vôbec chuťovo necítim. Kto je tiež na začiatku?