Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
@cencula Verím, že sa nám to obom podarí 😉 Ja som sa rozhodla pre 10-dňovku, čiže by som mala končiť budúcu nedeľu. Zatiaľ ma pocity hladu veľmi nezamestnávajú, lebo sa mi ozval zub múdrosti ☹ 🤐 , takže nemožem ani len poriadne otvárať ústa a prehĺtať... Táto noc bola príšerná, ale už je trošku lepšie.
A k váhe 😀 na začiatku som mala 59,2 a dnes?? 57,7 😎 keby to malo rovnaké tempo aj nasledujúce dni, tak super!! Motivácia jak sviňa, takže myslím, že si budem schopná odoprieť aj tú kávičku 🙂
A ešte taký tip na citróny - kúpila som si v Terne a sú také krásne voňavé a veľké - dokonca mi stačili iba 2 na dennú dávku, pričom včera som musela vytlačiť až 6 z billy, aby som dostala rovnaké množstvo. Chutné, menej pracné a ekonomické 😉
sims9 tak začala som dnes, je ráno, nápoj mám spravený, kávu som nepila, aj ked neviem, či ma nebude hlava bolieť. večer sa ozvem, nech nerobím predčasné závery. tak zatial sa drž a bolestí zubu mi je lúto, ale na druhej strane, aspon nemyslíš na jedlo. pa
sims9 asi sem už nechodíš, držalo by sa to lepšie keby sme si dve písali čo a ako? je tu niekto kto to drží práve teraz? ja hej, dnes druhý den, držím sa fajn, na váhu pôjdem v utorok ráno, ak ma nechytí kríza, ak hej tak pôjdem skôr ako to dobpadlo, akurát som si dala kávu včrea a dnes karo, bez nej mi to akosi nejde. Tak pomaly druhý den za nami.
ja zacnem zajtra
nadkaninka tak ti držím palce drž sa, ja som dnes druhý den ale dá sa to vydržať. Napíš potom ako ti to išlo
@cencula napíšem... som zvedavá aj ja....držte palce
no čaute odhodlané na detox Neeru. Ja začínam zajtra prípravný deň a stredou začínam NEEROVAT. Teraz som si prečítala zopár vašich príspevkov a naštartovali ste ma. Skúsim!!! Ak bude niekto, kto sa pridá, alebo začne tiež v stredu, budem rada, keď si aj napíšeme čo a ako. Zatiaľ ďakujem za silnejšiu motiváciu.
ja už držím neera 3den, a je to úplne v pohode, len včera som si dala viac korenia, tak je to také ble 😝 , ale dnes to dopíjam, aspon som ušetrila jednu dávku, na váhe som nebola, to pôjdem v stredu ráno, nech sa vytešujem, tak som zvedavá. A baby ostatné ako vám to ide? fakt to ide lahšie, ked sa môže človek zapojiť do témy a podporovať sa, tak baby píšte píšte píšte, nech máme všetky čo čítať.
caute, no pridavam sa k teme🙂ja mam dnes za sebou prvy den🙂a je to zvladnutelne🙂tento detox je chutny mam za sebou horsie🙂babeny pri detoxe neera sa neodporuca uplne vysadit stravu myslim teda ze varenu ano ale na veceru je povoleny banan grapefruit a cerealne tycinky ci krekry🙂 inak creva uplne zleniveju a to nie je dobre samozrejme sa nemozete prepchat🙂ja som si dala iba banan tieto informacie mam podane od osoby co sa zaobera altrenativnou medicinou🙂
julieta81 no to som sa nikde nedočítala, všade píšu, že treba tuhú stravu vysadiť, tak nech sa ti darí aj zajtra prosím ťa napíš ako sa ti darilo
ano vsade to pisu ale ja mam tieto informacie a tejto osobe verim kedze mi uz raz zachranila zivot 🙂
ona uplne vysadenie stravy neodporuca no mozes jest len to co som napisala a to len na veceru(banan grapefruit cerealne tycinky/cerealne krekry)
Tak čo baby, ako? aké máte sprievodné príznaky? bolí hlava? Pijete aj dáke čaje- laxatívne, bylinkové??? Psychicky som už pripravená, už len zajtra začať......cencula a julieta 81 a ako dlho hodláte vydržať?Držím palčeky a teším sa na správy....
Ahoj ja 10dni kedze mam zdravotne problemy a ziadne bolesti hlavy staci pit caje a vela vody🙂
irichta je hodlám vydržať 10 dní, ja som píla kávu 2x denne pred detoxom, ale teraz pijem jednu - nesku, ja viem, že by sa nemala, ale hlava ma nebolí, dneska mám 4den, tak vyskúšam bez kávy, čaje pijem mätový, žihlavový, zelený, a kúpila som si čaj na požieranie tukov neviem či zaberá,ale mám dobrý pocit/ a čistú vodu. Drž sa, vydržať sa to dá, dokonca ma ani jedlo nepotiahne, horšie to je večer - to radšej zoberiem knihu a idem čítať do izby. Zajtra ráno sa chcem odvážiť tak hned ráno napíšem ako som na tom. Mama to drží so mnou a bolieva ju hlava - ale neviem či kávu vyradila, včera mala 3 den a bola malátna, driemalo sa jej, slzy jej išli z očí. Držte sa aj ostatné
Ahojte všetci 🙂 Ja som dnes začala s detox.kúrou Neera a zatiaľ sa držím statočne. Večer ale bude pre mňa kritický, nakoľko som sa posl.dobu rozpapala pekne povedané,a hlavne navečer. Tak mi držte palce a budem rada ak sa môžem s niekym podeliť o skúsenosti a vzájomne sa podporovať🙂. Budem to moooc potrebovať. Dík a pekný den prajem🙂
baby, ktoré ste skončli s detoxom, ako je najlepšie začať a čo jesť? a ako nám to baby ide? mne celkom fajn, držím sa a som na seba patrične hrdá. Ráno sa odvážim a podám správu za 4 dni kolko som schudla. Zajtra mám 5 den, takže budem v polke. A vy ako?
Cencula zacina sa pomarancovym dzusom a zeleninovymi stavami varena zelenina nic tazke,ja mam druhy den za sebou 1cm okolo pasa dole a kilogram🙂
ja som sa nemerala ☹ ale podla nohavíc budem hádam vidieť. Po 4 dnoch mám dole 3,4kg. manula a rýchlo si tie kilá pribrala, čo si zhodila?
no tak dobré ráno.....🙂 drink namiešaný, pohár už aj vypitý, celkom sa to dá, len neviem, či som si dala dosť toho korenia....včera večer som sa tiež trošku pomerala, lebo si myslím, že váha neznamená všetko, ale tiež myslím, že na veciach sa to dá zistiť.
Cencula - tá bilancia je celkom dobrá v kg, nie????spokojná? a tá kava sa dala vyradiť? skúsila si?
Manula - SUPEEEER, teším sa, že nie som sama. a popíš trošku, ak si spomínaš, ako to bolo vlani...a ozaj, ako rýchlo sa to vrátilo????
Julieta81 - si dobrá, keď sa ideš každý deň merať a kontrolovať....ja to nechám tak a možno najskôr o 3-4 dni....ak to vydržím.... Baby, držte sa, bojujme a píšte....
irichta bilancia super dobrá, kávu som vyradila od 2dna dá sa to vydržať ale ja som pila len nesku, ja mám takú divnú chuť na jazyku asi z toho korenia bla, kg idú dole pekne, len keby sa nevrátili no to už bude potom záležať od mna, len ja chcem po skončení prejsť na delenú stravu postupne, tak uvidím, držte sa všetky a píšte ako sa vámd arí
5dní pre začiatok som myslela,ale tá 5ka mi nejak zmizla odtial, tak druhý pokus🙂
caute treti den za mnou plna energie🙂ja pijem kavu normalne 🙂toho sa vzdat nehodlam 🙂citim sa fajn ziadny hlad🙂
no caute NEER-ovačky....tak dáko vás to sem neťahá....nepíšete ako to zvládate/nezvládate.....no ja mam 1. deň za mnou, ako nejaké veľké ťažkosti, dá sa povedať, som nemala...aj keď okolo 15-16 hodine ma chcela bolieť hlava...ale ja som jej to nedovolila.... 😝 Najhoršie je to, keď chovám malú a tá nechá taký malý kúsok -na jeden hlt do úst, a ja to nechám na tanieri, že sa potom k tomu vráti, alebo to zje manžel, keď príde z roboty...alebo neolízať víčko z jogurtu, keď jej ho otváram....ale dá sa to....len musím na to myslieť......tak baby držte sa a napíšte......
ja mám dnes 6 den, včera som porušila párkou a lievancami 2ks a trochou slnečnice, ale inak v pohode, dúfam, že to dovediem do zdárneho konca, už nech je nedela.
Ranko baby tak 4.dni za mnou pocitujem hlad ale drzim sa zahnam to bananom ..🙂 2kg dole plnA energie🙂ziadne bolesti hlavy ziadne vedlajsie ucinky iba sa chcem poriadne najest🙂))) este 6 dni predo mnou a vy ako?🙂
julieta81držím sa, akosi horšie, celý den pekne vydržím, ale večer mám chute, a nápoj vypitý, včera som zjedla pomaranč aj jablko, aj pred tým som porušila, na váhe som nebola, hlava ma pobolievala včera, ale zahnala som to kávou. Ja mám dnes 7den a už sa teším na koniec

@kinna ja som to nebrala ako diétu, len som sa chcela prečistiť lebo beriem dosť liekov...nemám problém s váhou, chodím pravidelne do fitka 🙂