Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
Ahojte dievčatá, viete mi niektorá poradit ci môžem začať s Neera detoxom ked beriem antikoncepciu? Ďakujem za odpoveď...
ahojte, prosim vas, mozete mi v skratke napisat co k tomu detoxu potrebujem a ako postupovat? staci aj ten javorovy sirup alebo treba na to original... Dakujem 😉
co to som pocitala, v celku tomu aj chapem, teda aspon si myslim 😀 staci mi teda kupit toto, myslite, ze sa da kupit aj lacnejsie? http://www.zelenyobchodik.sk/eshop/catalog/prod...
@zuzanat Ahoj, ja som to kupila u nas v PD v BIO obchode za 18€ (500ml).+ Cayenské korenie ( 1,1€). A to si mas spolu zarabat aj s citronom 🙂 ..http://www.neera.sk/priprava-napoja
@claudi452011 dakujem... ty uz si skoncila s kurou? ako si dopadla, aky mas vysledok?
Ahojte! citam diskusiu, inak ak chcete nejake dietne recepty, a aj zdrave, davam do pozornosti stranku www.fitrecepty.com 🙂 prestudujte, snad najdete nieco, co vas oslovi 🙂
tak som precitala vsetko co sa dalo a chcem len vediet, ak by som si nekupila neera sirup, ale javorovy z DM, kde kupit to kayenske korenie? Neera je dost drahy a sa bojim, kolko vydrzim, aby som zbytocne nevyhodila peniaze...dakujem
@zuzanat Nezacala som, mala som antibiotika. Ale chcem uz zacat ale nemam s kym :/
@claudi452011 ahoj klaudii ja zacinam od zajtra ale len 3-dnovu 🙂 teda od dnes kedze je uz 1.28
@claudi452011 ja by som zacala, len mam dilemu, ci objednat neeru alebo len javorovy sirup... a som tyzden po gyn.operacii, ale to by snad nevadilo, ci myslite, ze ano?
zuzanat: staci ti kupit javorovy sirup c+ ja v tom pokracujem uz 4 den a schudla som 3 kg a citim sa omnoho lepsie takze ten kto vaha nech nevaha lebo ucinok to ma 🙂!
@simona1771 dakujem, ja som si dnes kupila korenie, neera nemali, tak pojdem do DM na sirup... len teraz neviem ci sa mam dat na klasicky detox 5/10 dni alebo to skusim len vecer namiesto jedla..
@ zuzanat ked cez den nejes nejake tazke jedla tak mozes to dat aj len na veceru len ti to pojde pomalsie ako tomu co len cely den pije detox