icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

nelynka24
23. sep 2013

@sestri Ahoj. ja by som chcela začať s detoxom, ale neviem či sa pije celý deň iba nápoj?

trupkake
24. sep 2013

dnes mi konci stvrty den tejto kury...este 6 dni...je to narocne...mam velmi silne krce, creva mi pracuju ako nikdy pred tym...nepotrebujem ziadne prehanadlo, vsetko ide von,..uz vlastne ani nema co...a je to neprijemne...to budem mat take stavy do konca kury???

vrabcek24
25. sep 2013

Ahojte kočky, ja som dnes začala piaty deň kúry, zatiaľ som neschudla, ale prvý deň som vypila iba 1,2 l Neery a zvracala som, až som myslela, že s tým hneď aj praštím, ale druhý deň som sa cítila fajn, tak som pokračovala. Kŕče v bruchu som mala len prvý deň aj ma príšerne bolela hlava, ale teraz už je to o.k.
@trupkake ťažko povedať je to dosť individulálne, ale ako píšu malo by sa to zlepšovať.

drake
4. okt 2013

ahojte tak ja od dnes pijem neeru som zvedava kolko vydrzim 😀

janika84
9. okt 2013

ahojte dievcata 🙂 od piatka chcem zacat tiez kuru.prida sa niekto?

janika84
9. okt 2013

@drake ahoj.ako to zvladas?ja chcem zacat v piatok ale uz teraz som hladna 😀

drake
9. okt 2013

@janika84 vyborne 🙂 zajtra je to 7 den co to pijem poctivo a len to !!!!! prvy den ma bolela hlava,druhy uz nie,na treti mi to uz aj chutilo a teraz mi to aj chyba ked si nedam ,ze sa pozabudnem,fakt som z toho " najedena" citim sa super 🙂 KG sli urcite dolu - nevazila som sa este 🙂 samozrejme som aj hladn ked doma varim 😀 ale drzim sa statocne

janika84
10. okt 2013

@drake dakujem za odpoved a hlavne za inspiraciu 🙂 no som zvedava ako ja vydrzim.ja mam ten problem aj pri diete ze ani som neni hladna,len to mam v hlave ze a to by som si dala ato...nie od hladu ale len pre to ze nemozem.motom na to jedlo stale myslim a nevydrzim si nedat 😒 prave preto chcem zacinat v piatok.vsetci idu prec,budem sama nic si nekupim tak budem musiet vydrzat 😀

nelynka24
10. okt 2013

Ahojte babenky,ja držím kúru už tretí deň, ale nepociťujem na sebe také príznaky ako opisujete. Mňa doteraz nebolela hlava, žiadne kŕče.Neviem čo to má znamenať či je to dobré 😠 alebo 😢 Cítim sa dobre mám v sebe energiu.Prvý deň ma večer chytil hlad tak som nevydržala a zjedla som jablko.Mohla, alebo nie?Dosť veľa čítam na rôznych fóroch o Neere tak ma to presvedčilo.

noemka2006
10. okt 2013

drzala som ju 5dni....muslea som prestat..lebo moj ciel bol5dni...bolo mi fantasticky..ani raz som nepocitila hlad...od bud.stvrtku idem na 11dnovu🙂

janika84
11. okt 2013

@noemka2006 a aj si schudla za tych 5 dni?ak ano kolko? no ja mamdnes 1 den.a stale myslim na jedlo,ja to asi nedam 😒

noemka2006
11. okt 2013

@janika84 ja som za tych 5dni schudla 4kg..🙂

noemka2006
11. okt 2013

@janika84das neboj snaz sa nieco robit..mna podporovala aj dcera..a hlane,ked som sa videla v zrkadle..som za posl.mesiac dost pribrala

noemka2006
11. okt 2013

@janika84 za kloko si kupila neera sirup?ak sa smiem opytat

janika84
11. okt 2013

@noemka2006 ja dnes zacinam iba s javorovym sirupom,lebo neeru este nemam.rozhodla som sa iba v stredu 🙂 a ty? a kde si kupovala? ja http://www.zelenyobchodik.sk/eshop/catalog/prod...

noemka2006
11. okt 2013

@janika84 jaj tak..no ja som si kupila oririnal neera sirup..liter ma vysiel45eur..a je to na 10dni..predavajca mi povedala,ze staci davat 1dl..nie 1,5dl..ako je pisane...

janika84
11. okt 2013

@noemka2006 a kde si kupovala? u nas nic take nepredavaju tak ja mozem iba z netu.a to som nestihla tak musim zacat iba javorovy...inak by som sa uz neodhodlala 🙂

noemka2006
11. okt 2013

@janika84 v Prievidzi jednom specialnom obchodiku

janika84
11. okt 2013

@noemka2006 aha 🙂 no tak sa drz ked budez opat zacinat.

noemka2006
11. okt 2013

@janika84 diky moja potom napisem..🙂a dam ti vediet..

drake
11. okt 2013

@noemka2006 aj ja davam menej,ja som kupil u nas v bio obchode liter za 47 a korenie za 0.70 €

drake
11. okt 2013

ja dnes drzim 8 den

drake
11. okt 2013

a jesz sa nema vobec nic ani jablcko,lebo ty by si nemala vobec pocas detoxu primat tuhu stravu,po kure sa tiez 1 den pije len ovocna stava,2 den polievocka,3 den uz aj rozmixovana hustejsia polievocka atd..........prve 4 dni po kure by sa vobec nemalo jest ani masi,ryby...

noemka2006
11. okt 2013

@drake moja tuto vyssie co mi dala kocka link..je lacnejsi...🙂aj,ked si zaratas postu tak sa oplati..ja si teraz objednam z tade.,alebo behnem do Banoviec..mam to tak ako do PD..cize mne je jedno,kde pojdem..a na vyse v banovciach mi byva sesterka..🙂ako sa citis..na 8mi den..ja chcem dat tych 10

drake
11. okt 2013

@noemka2006 nabuduce si aj ja objednam len u mna to bolo tak ze som sa rozhodla z minuty na minutu tak som to rychlo zhanala v celom meste dokial ma to neprejde 😀 😀 😀 tak som si to vsetko kupila u nas a hned aj zacala,od nedele uz idem aj cvicit tak som zvedava,dnes som sa 1 X odvazila a mam dolu 6 kg a citim sa super 🙂 taka cistejsia hlavne 🙂
urcite dam tento detox aj po vianociach 😀

noemka2006
11. okt 2013

@drake vyborne..aj ja som sa citila super..a najviac ma potesilo aj to,ze som absolutne necitila hlad..a cim dalej mi ta voda chutila viac...🙂

janika84
11. okt 2013

@drake ze 8 den.a pohoda?ako to robis aby si nemyslela na jedlo?ja som ani neni hladna len si vravim ze mam na nieco chut a neviem sa toho pocitu zbavit.a to mam iba 1 den

drake
11. okt 2013

@janika84 chodim do prace kde mam dost roboty tak nemam kedy na jedlo mysliet,doma pri malej tiez nemam kedy a vecer ked myslim na jedlo idem radsej spat 😀

drake
11. okt 2013

@noemka2006 presne aj mne to uz zacalo chutit 😀 ked skoncim kuru tak chcem napr aj vzdy v stredu pit len tuto vodu ako taku jednodnovu ocistu za ceely tyzden ,aj to odporucaju tak

noemka2006
11. okt 2013

@drake ano aj ja uz nad tym uvazovala..je to podla mna super..🙂