Neera detox a vaše skúsenosti
Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?
ja osobne som drzala detox dietu 10 dni. Neeru som kupila v Bioteke http://www.bioteka.sk/neera-prirodny-stromovy-s.... Nemala som ani bolesti hlavy ani ine pribuzne problemy. Ako pisu v diskusii ohladom neera, ked niekto ma vela toxickych latok v sebe, moze sa to prejavit, ze ma bolesti hlavy. Ja som mala sivy a potom hnedy jazyk (je potrebne si to cistit denne zubnou kefkou) a potom je trosku citit zapach z potu (pretoze sa to uvolnuje cez kozu). Chybalo mi zuvanie, ale nie je to take strasne, aby sa to nedalo vydrzat. Zapach z ust som riesila matovym cajom. Schudla som za 10 dni 4kg, povodne som mala 59kg a po kure 55kg. Miesto citronu som pouzivala limetky. Davala som si viac korenia a trosku viac limetky (o 0,5dc), pretoze ten javorovy sirup mi velmi nechutil. Je potrebne s tym experimentovat (upravit chut) limetkou a kajanskym korenim.
Drzim palce.
Tak, od vcera "neerujem" aj ja 🙂 vcerajsok troska problemovy, straaasne sladke mi to prislo...ale dnes som si dala o citron viac a aj o dcl vody viac...zatial pohoda 🙂 Tych 10 dni daaaam 🙂
ahojte.moze sa neera aj ked kojim?ja by som chcela skusit len ako nahradu za veceru nie ako 10 dnova kura.dakujem
Ahoooj kuuurujem 4ty den ,chcela so pokracovat no rano som vstala s bolavym hrdlom a slaba ,zatim neviem ako budem dalej či to ukoncim ci zabojujem.. ☹
@mirka35 Zabojuuuuj 🙂
taaa....dnes 4 den 🙂 zatial dole 3 kila a myslim, ze to najhorsie za mnou 🙂 Aj ked, aj ja som si musela pridat viac citronu, lebo je to strasne sladke 🙂 Tak o 6 dni pisem konecny stav :D
Pil niekto to len na veceru pomohlo to ???
Hlasim sa 🙂 10ty den...
Zvladla som to!!!
Odhodlala som sa na 10dnovy detox, ale kedze som si nejak neuvedomila, ze 1 litrove balenie nestaci na 10 dni, tak som mala detox Neera 8 dni a 2 dni som na zeleninových a pomarancovych stavach.
Suma sumaaarum: strata 5 kg, z pasa -10 cm, zaludok mensi...
Vy, ktore sa na to date, DRZIM PRSTY!!! Hlavne vydrzat a nevzdavat sa. Mne málokto veril, ze vydrzim viac ako 3 dni...tak prijemny a nicim neruseny detox 🙂
@nedockava4 Ahoj. Ja som si ho prave objednala a ked mi dorazi zacinam. Dufam ze vydrzim co najdlhsie. Potom ti dam vediet. Zelam ti pekny vecer.
Ahojteee baby 🙂 ja som s tym dnes zacala ale som momentalne hladnaaa velmi. Ale asi si lahnem spat aby som to nevnimala 🙂 drzte palce aby som to vydrzala. Ciel mam 10dni Tak dufam ze to dam... A dufam ze ziaden jojo efekt nepride 🙂)))
@mia3011 ahoj, ako to ide?
Ahooooj 🙂 no uz sa drzim 4.den ... Uz len 6dni a mozem zacat stavickovat 🙂 ... Zatial sa to da zvladnut... Vsetko je o psychike. Ak to clovek chce, vydrzi to 🙂 po 10.dnoch si chcem dat este 4dni len jablka a jablkove freshe. Ale myslim ze to po tych 10 dnoch zvladnem 🙂) drzte palcee 🙂 uz aby to bolo zajtra (ten konieec)
@mia3011 SUper 🙂 jasne, je to aj o psychike a sebazapreni 🙂
A aj kila idu dole?
Fu nevazila som sa ale kolegyna mi tvrdi ze som schudla. Necham to na piatok- ked ma po tyzdni uvidi rodina a spoluziaci. A posledny den sa urcite budem vazit .. Po 10dni (tj nedela) a tak isto aj vo stvrtok ked mi skonci jablkovanie 🙂
Napisete mi niektota do ip ako to funguje? Ako zacat? Dobre sa to cita. Po tom po tej kure treba s niecim pokracovat?
aj ja by som sa nato dala 🙂 len ci to vydrzim...
aj ja by som sa nato dala 🙂 len ci to vydrzim...
Ahojte, pridavam svoju skusenost nakolko je velmi cerstva. Na uvod musim povedat ze ak niektora este vahate ci na tuto kuru ist, urcite ju odporucam. Mam len dobru skusenost. Mala som 10 dnovu kuru ktoru som zacala hned po Vianociach, proste som sa neodhodlavala dlho, kupila som sirup a isla som do toho nakolko tam boli volne dni a vedela som ze v praci by ma mozno lakalo ist na obed s kolegami. Zacala som 28.12. a koncila som 6.1. a bola som taka nastartovana ze ani to ze tam bol Silvester ma nezastavilo a susedia ma nukali kapustnicou a lasagnami ale ja som si pocas kury nedala fakt nic tuhe, ani maly oriesok, nic. Avsak pila som kavu rano a niekedy aj poobede, cize max 2 kavy denne. Islo mi o detox ale uprimne, hlavne o kila. Vsetko od zaciatku prebiehalo super, nebrala som ani psylium ani sennu. Cistila som sa aj bez toho. Cistit sa clovek zacina uz od prveho dna ale az tak okolo 4. dna uz ide iba voda. Potom su aj trosku hnacky. Toto bola dost neprijemna vec ale treba vydrzat. Mala som pocit ze idu zo mna kavove usadeniny a olej. Tak to v tom wc vyzeralo. Chodila som niektore dni aj cvicit, vela som oddychovala, bola som v saune aj na masazi. Rano som sa budila skoro lebo som bola oddychnuta. Ked clovek odlahci pecen od stravy, tak telo je viac fit a clovek ma aj energiu. Nemusite sa bat ze by ste odpadavali. Sirup je sladky a cukor vam rozhodne chybat nebude. Krizu som mala presne v polovici na 5. den kedy som bola hladna, krutilo mi v bruchu takze som len odbiehala na wecko... Ale bola som odhodlana. Co sa tyka vahy, mam dole 4,4kg. Z vahy 66,3kg som isla na 61,9kg a teraz mam 3. den po kure a jem velmi lahucko, iba stavy, polievky a zeleninu a stale sa citim super, zatial vaha hore nejde. Brucho uzasne splaslo, ale napriklad zo stehien mi isiel asi len 1,5cm. Budete sa citit super a stoji to za to. Ja som sa inak vazila kazde rano a niekedy vaha stala takze to nevzdavajte ani vtedy! emoticon Este by som chcela povedat ze myslim si ze 3dnova kura nema velmi vyznam. Tu som absolvovala v maji minuleho roku a hned potom som este viac nabrala. Myslim ze tak 7, alebo 10dnova je ideal lebo az vtedy to telo fakt cerpa z tukov a preprogramuje sa metabolizmus. Drzim vsetkym palce a dufam ze moja skusenost pomohla. Ja som napriklad nevedela co sa bude so mnou diat a ze sa budem tak cistit, lebo to sa vsetci asi hanbia povedat...
idem na to zajtra , kto sa pridá
Ahojte ženy, rada by som tu našla nejakú spriaznenú dušu, ktorá sa chystá na neeru od dnes. V skratke par rokov dozadu 63kg ale po problemoch osobných ako aj s trávením v roku 2013 az 79kg. Dodnes sa čudujem zesom sa vobec do niecoho obliekla. Stav dnes je 73kg uplna nechut odfotit sa hocikde, smutok nad tym ze uz nie je šanca sa ani dostať do 40tky oblečenia. Tiež som skôr za chudnutie cvičením čím sa mi bohužiaľ podarilo dať dole len tych 5 kíl. Neeru chcem skusit na odporúčanie kamosky ktora povedala ze bola menej unavena a aktivna co prave ja potrebujem aby som na nakopla k castejsiemu cviceniu. Cez sviatky som zrala vsetko mozne ale po nere by som chcela vylucit muku aj sladkosti. Hold nejsom clovek ktory nemusí v zivote pozerwt na váhu. Ale viem ze som pribrala zo zlej stravy a aj vlastným pričinením takze ani na genetiku sa nemozem vyhovorit :D . Mám 23, 174cm a tych nechutnych 73kg. Aj vdaka detoxu by som to rada rozbehla tak ze do leta budem mat aspon 65 kg. Tak drzte palce snáď to vydržím. Zatiaľ som kupila na tri dni malu fľašku a v nedelu akpprežijem poletim po veľkú na 10dni. Uvidim musim si trosku viac verit
ja dnes končim je 7 deň myslím že to jedno balenie na 7 dní úplne stačí, prvé 2 dni ma bolela hlava 3-4 bola kríza ale už je to ok ani som neverila že to vydržím, -3 kg, ale hlavne ma to cele naštartovalo chcem upraviť stravu a začať behávať na bež.páse ktorý si idem kúpiť. pôvodná váha 81 teraz 78 a dufám že do roka bude tých mojich vysnívaných 65-68.
@marianne91 ahoj , neber to ako dôvod na chudnutie ale ako cestu k chudnutiu . To , že schudbeš pokial nebudeš jesť je normálne 3 -10 dní , ale pokial sa vrátiš k pôvodným návykom , nemá to zmysel. Tu ide o očistu/detox organizmu a ja to beriem ako základ k chudnutiu , čiže : zmeniť stravu a pridať pohyb a dúfam , že sa dostavia výsledky . Ja som to začala tiež preto , že chcem schudnúť , tak držím Tebe aj seba palce.

@katkalaco je to este realne kupim