icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

marianne91
17. jan 2015

Presne tak to beriem aj ja ze potrebujem sa naštartovať tak dúfam že ma tie tri dni očistia a môžem pokračovať v behu. Sirup mi chutí zatiaľ sa mi zaludok neobracia 🙂len som taká slabá že dnes asi prelezim deň.

matkalepisova
29. jan 2015

pridá sa niektorá? začínam od 1.2 dúfam že zvládnem celých 10 dní 🙂

nutrimas
31. jan 2015

Mamicky, na zaklade pozitivnych ohlasov sme zaradili Neera napoj aj do nasej ponuky 🙂
Nazabudnite, ze Neera napoj je predovsetkym o detoxikacii, ociste organizmus, strata kil je len bonus navyse. Pokial neprehodnotite doterajsie stravovacie navysky a zivotny styl, prip. zhodene kila sa vratia spät.
Napoj najdeteu nas na eshope v sekcii NAPOJE.

lllaura
31. jan 2015

matkalepisova ahoj ja zacinam tiez od 1.2 🙂

22mia
3. feb 2015

@lllaura
@matkalepisova Ahojtee,no ako baby?ide vam to? ja som dnes na siedmom dni...skoro 4kila dole...uz sa tesiim ze som o chvilu v konci 😉 da sa to vydrzat len treba sa zatnuut..potom urcite prejdem na zdravu stravu a este si to zopakujem do leta jeden krat...ale asi len tak 3-4dni...

matkalepisova
3. feb 2015

Po prvom dni necele kilo dole ale aj som trochu zhresila par lyzicami polievky😠 dnes sa mi to uz nemoze stat

lllaura
3. feb 2015

Ja mám dnes 3 deň za sebou....tiež som zhrešila trochou polievky :/ ale nie je to až také strašné ako som si predstavovala....ani hlava ma nebolela...vy ako?

graziela
4. feb 2015

Ja idem dnes 1.den 🙂 Chutovo vyborne, verim, ze to dame 🙂 Ja zatial len 3dnovu kuru ako pripravu ;)

matkalepisova
5. feb 2015

Zajtra mam prve vazenie a meranie po 5dnoch tak uvidim😊

matkalepisova
11. feb 2015

@22mia
@lllaura
@graziela baby moja premena po 10dňoch.úbytok len 3,5kg ale 18cm dole😊😍💪

graziela
11. feb 2015

paradicka 🙂 Gratulujem 🙂 A ako planujes pokracovat dalej? myslim stravovanie....

matkalepisova
11. feb 2015

@graziela týždeň zelenina a zeleninové šaláty a potom postupne smoothies, polievky a prechod na normálnu stravu

nickye
14. feb 2015

Baby ak by niektora mala zaujem, predam neera na 9dni...

princeznatn
16. feb 2015

ahojte, zajtra sa chystám na detox 10 dní, ak sa niekto pridá, budem rada 🙂

ingagrad
17. feb 2015

@princeznatn Zdravim, ja mam dnes 6. den a citim sa super. Dufam, ze si zacala a das vediet ako sa ti dari, prajem pekny den, Inga.

ingagrad
17. feb 2015

MOJA SKUSENOST. Dnes som na 6. dni a citim sa super. Uz som mala 10. dnovu minuly rok a zvladla som to v pohode. Najviac som sa bala bolesti hlavy, ale ziadne nemam, ani predtym som nemala. Pred viacerymi rokmi som ocistovala celozrnou ryzou, 14 dni, ale tam ma pobolievala hlava, a aj ked milujem ryzu, uz mi poriadne liezka von krkom. Od 16 tich sa stravujem zdravo, bola som 15 rokov vegetarianka, ale kvoli 2 tehotenstvam som zacala jest aspon kuracinu a ryby. Som velky gurman a predstava, ze pocas dna nic nezjem, bola pre mna sialena. Pred Neerou som dokazala za cely zivot iba par dni, ked som jedla len ovocie. Minuly rok som zacala, ze dam 3 dni, ale tak dobre som sa citila, ze som si dokupila dalsie balenie a bolo z toho 10 dni. A teraz som na tom opat. Prvykrat som schudla z 58,9 kg na 54,9 kg a udrziavala som si vahu 56 kg. Teraz som zacala na 56,5 kg a dnes 6. den mam 54,8 kg, moja vyska 168 cm. Neerou hlavne detoxikujem, nepotrebujem az tak chudnut, len som mala potrebu dat traviacemu traktu odpocinok a velmi mi zdravotne prospieva, ten pocit je neopisatelny a verim, ze po tejto uz nabehnem na stravu bez sladkosti, lebo tie su mojim najvacsim strasiakom vo vyzive. A chcem povzbudit tie, ktore musia varit kazdy den, aj ja varim, ziadne polotovary, len domacu vyvazenu stravu, takze som v kuchyni dost casto aj dlho. Pri 1. kure (7.den) som chystala dcerke oslavu k narodeninam pre 11 deti. Chlebicky, torta, 2 zakusky, vsetko napecene a neochutnane!!! Vtedy to bolo tazke, lebo som bola cely den v kuchyni a vkuse pracovala s jedlom a nikdy nepeciem podla receptov, stale experimentujem a vobec som netusila, ako som co dochutila (mali velky uspech, dve mamicky pytali recepty 🙂). Ale zvladla som to. Aj tento vikend bol tazky, taky dobry obed sme mali na Valentina, ale da sa tomu odolat. Takze pocas kury pijem len napoj, neuzivam vlakninu, ani nepijem caje, len cistu odstatu vodu (nastastie kavu vobec nepijem, ani nefajcim). Drzim vsetkym palce, ktore (ktori) sa na to odhodlaju, vsetko sa da, a je to vsetko v hlave, lebo nie som hladna, len musim zapasit so zlozvykom furt si nieco pchat do ust, takze je to vsetko len o voli a zodpovednosti, prajem vsetko dobre ...

princeznatn
17. feb 2015

ahoj 🙂 Dnes som začala, mám prvý deň a celkom fajn. Máš pravdu, je to všetko v hlave, chcem prekonať tie prvé tri dni, ktoré budú asi najťažšie 🙂 Ja mám výšku 156 a dnes som sa ráno vážila a mám 55,5. Moja váha bola vždy cca 63kg, ale začala som stavať dom, tak som mala viac pohybu a obmedzila som pečivo a sladkosti, tak som to dala na 53,5. Keď som tak celkom prirodzene schudla, tak som sa cítila veľmi dobre, ale teraz za posledné obdobie cítim, že vymýšľam a divím sa, že váha už nie je na 60tke, preto chcem tento detox dať, aby som sa opäť naštartovala a prešla na zdravú stravu. Nechcem sama seba sklamať, že to nevydržím, preto sa rada s niekym podporujem.
6 deň Ingagrad dávaš? gratulujem, tam by som chcela byť už aj ja 🙂

ingagrad
17. feb 2015

@princeznatn Ano, som v polovici cesty. Dnes som zapasila s obroskou chutou na ovocie, pre mna su to kazdodenne ranajky. Mam doma choru dcerku, aj jej pripravujem rano vzdy ovocie a musela som si davat velky pozor, aby som si neoblizala prsty od stekajuceho pomaranca, mnam. Ja som obidve kury zacala neplanovane. Moja mama zhanala Neeru pre svoju znamu, tak som si nastudovala, ze co to vlastne je, lebo som to nepoznala, kupila pre tu znamu, a hned na 2. den uz bola otvorena pre mna. Vobec som nepremyslala nad tym, ze bude mat dcerka narodeniny, maly besiedku a vsade trebalo vypekat. Proste som to tak citila a velmi sa mi ratal aj ten pocit na konci, ze som to dokazala a prekonala samu seba. Aj teraz to tak citim, kazdy zvladnuty den ma psychicky velmi posilnuje. Teraz pre zmenu zhanala Neeru moja mama, ze to skusi, tak som jej to zohnala, ale nebola este rozhodnuta (ma uz svoj vek, ani ja neviem, ci by to bolo pre nu vhodne), a kedze uz bola otvorena, tak som sa na to opat dala a nelutujem. Drzim palce, nie som casto na Modrom konikovi, ale urcite tu zajtra nakuknem, ako sa ti dari 🙂 🙂 🙂

kukuc2
17. feb 2015

@matkalepisova no ze klobuk dole tak toto je motivacia aj pre mna. 🙂

matkalepisova
17. feb 2015

@kukuc2 dalsia pre mna😉 uz len vycapit na chladnicku a do vsetkych obchodov so sladkostami😀

kukuc2
17. feb 2015

@matkalepisova joj to by sa aj mne zislo.a inak islo to aj bez prehreskou?

kukuc2
17. feb 2015

@matkalepisova prepac prehreskov

matkalepisova
17. feb 2015

@kukuc2 nieco sa naslo skoro kazdy den kedze ja bez kavy nedokazem existovat

kukuc2
17. feb 2015

@matkalepisova joj takze kavu si pila?to mi pravdupovediac odlahlo lebo moja prva cesta z postele je gombik na kavovare 🙂

princeznatn
18. feb 2015

tak, v mojej hlave sa to inak usporiadalo a nechala som to tak =/ dala som si šalát a bola som spokojná... tak v tom aj budem pokračovať. Ak by niekto mal záujem o Neera 1x použité /litrové balenie/, tak predám lacno - inak to budem musieť vyhodiť, škoda toho/.

nickye
18. feb 2015

žienky potrebujem súrne predať neera sirup na 9 dní, mal by niekto záujem?

baska7925
19. feb 2015

Ahojte ... mám 4. deň zasebou ... celkom v pohode to zvládam, len bez kávy a caju sa cez deň naviac neobídem. Ale aj tak si myslím že v poho... 2. deň som mala krízu dala som si čistý vývar ... Keď je veľmi zle tak si dám polievku ale nič tuhé 🙂 Mala som balenie na 3 dni a dnes som zháňala nové no Bio obchod bol zavretý a kedže idem preč tak som kúpila C-čkový javorový sirup ( niekde som čítala že je to lacnejšia alternatíva) .Fyzicky sa cítim podvečer slabá a v bruchu sa mi krúti a dosť ma z toho preháňa ale inak fajn... Dufam že sa mi podarí nejakých tých 10 dní dobojovať, lebo cítim sa lepšie a vidím aj nejaký úbytok už. Aj tak pre mňa najvačšia výzva je v práci kedže pracujem v obl. gastronomie a nezobkam v kuchyni ani si nič nedám. Azda silnejšiu vôlu som nikdy predtým nemala ! 🙂 😅 😅 😅

ingagrad
20. feb 2015

@princeznatn Asi to nie je take lahke. Ja taham uz 9. den, krizu som mala na 7. den, vobec som nebola hladna, len som pod psychickym stresom v rodine a v takychto situaciach sa ukludnujem maskrtenim, takze tak. Dnesna vaha 53,9 kg, tak tolko som mala naposledy ako 15 -rocna (41). Som bojovnik a uz to nevzdam, ved uz iba zajtra. Uz som si nakupila ovocie a tesim sa na nedelu. Prajem vsetkym prijemny vikend a nech uz pride jar ... 🙂

princeznatn
20. feb 2015

@ingagrad gratulujeeeeeeeem - pekne bojuješ 🙂 to už dáš a keď niečo, tak piť, piť, piť až kým brucho nebude plnéééé 🙂 ja som teda obmedzila to pečivo a cítim sa lepšie, aj keď ma to mrzí, že som to nedala...
A tá jar - už nech je tu - budem pokračovať v stavaní domu a potom tie kilečká pôjdú jedna radosť dole 🙂 Drž sa a odmenu si daj napr. plaváreň? saunu či masáž 🙂

adkaaa21
20. feb 2015

Ahojte, ja som si to dnes kupila to 0,5l balenie a chcem sa opytat ze vlastne na kolko dni to je?