icon

Neera detox a vaše skúsenosti

sestri
8. mar 2012

Ahojte, máte niektorá skúsenosti s týmto detoxom?

princeznatn
6. nov 2016

@monillia zvládam to veľmi dobre. Držím to tento rok 2hý krát (januári som dala 10 dní). Dnes teda mám 4 tý deň. Keď mám porovnať minulé a teraz, tak rozdiel je v tom, že ma vôbec nebolí hlava. @enusamt keď si robím ten sirup, tak si ho robím tak, aby mi chutil t.j. doprajem si citrónu a minimálne kajenského korenia.
@02955 držať to 3 dni - je o tom, že o čo Ti ide. Ak chceš len prečistiť, tak Ti stačí. Ak chceš schudnúť, tak tých 10 dní.
No keď spravíte tých 10 dní, tak niečo sa schudne, ale ja si počas týchto 10 dní uvedomujem, ako ďalej budem chcieť pokračovať, lebo to je dôležité (človek keď "vytrpí" 10 dní a potom začne normálne jesť, tak to potom nemalo zmysel).

monillia
6. nov 2016

@princeznatn neprehana ta ? ja som s tym mala brutalne problemy

princeznatn
6. nov 2016

@monllia vôbec ma nepreháňa, preto som si kúpila dnes senna čaj, aby ma prehnalo, teda aby som sa vyčistila.

monillia
6. nov 2016

@princeznatn tak to mna priserne, ja som sla na wecko aj 7-8x za den

princeznatn
6. nov 2016

@monilla ale to je super, lebo si sa čistila. Niekto sa pýtal, či sa to dá popri robote - tak ja som celý víkend bola na jednom kurze, takže čas mi išiel veľmi rýchlo, preto to vnímam ako výhodu.

domorodkyna
7. nov 2016

@princeznatn tíško závidím, že si už 5. deň 😉 Od dnes idem na to aj ja - Držte palce nech to dám! 😯 Mne sa zdá najhorší víkend vydržať - keď je človek v robote zbehne to rýchlo 😉 Koľko si dala dole zatiaľ? Pekný týždeň 🙂

princeznatn
7. nov 2016

@domorodkyna ahoj 🙂 Keď si nalistuješ stranu 54, tak tam mám zhrnuté dni, koľko som chudla každý deň (keď som to držala v januári) Momentálne mám za 4 dni dole 2,2kg. Dosť málo možno, ale výzorovo je to dosť vidieť 🙂 Len čo ma štve, že ma ešte stále neprehnalo, tak dnes dám opäť čajík, nech sa už prečístím. Dnes mi začína 5 tý deň, ale musím konštatovať, že aj keď som to držala prvýkrát aj teraz, tak strašne málo spávam. Inak všetko je fajn.
Ale tiež si myslím, že ak sa začne v týždni, tak to ide rýchlejšie. Tiež som chcela začať toho 1.11. čo bolo voľno, no a nešlo to, lebo som bola doma.

princeznatn
9. nov 2016

@domorodkyna - ako sa Ti darí?

princeznatn
12. nov 2016

Ahojte, tak dnes mám posledný 10 deň. Teším sa z toho a už len pokračovať ďalej 😎 držím palce všetkým, ktoré sa do toho pustíte - výsledkom budú určite voľné sukne či nohavice 😵

domorodkyna
12. nov 2016

@ princeznatn Ale prvý deň super a druhý deň som to vzdala ☹ 😢 ☹ Ja sa neviem naštartovať. Tak sa na seba hnevam! Dala som si ešte poslednú šancu od pondelka (je spln) tak uvidím
... Potom sa pochvál aké máš výsledky 😉 A koľko piješ okrem 2l neera a čo? 😉

monillia
12. nov 2016

@domorodkyna tak to skus len vecerat a cez den si daj lahsie jedlo, ja ked som to drzala vypila som min 2 l vody alebo matoveho caju a aspon jednu kavu, bez nej som to nedokazala

princeznatn
12. nov 2016

@domorodkyna čo sa týka splnu, to som aj ja v tom januári tak držala 🙂 dúfam, že Ti to výjde, len musíš byť silná, silná a silná. Keď vydržíš prvý deň, musíš aj ďalej ísť, veď to robíš pre seba, aj mňa to už napr. 5, 6, či 7 deň nebavilo, lebo už som výsledky mala v tom, že mi boli gate voľné, ale proste neprestať, ak sa do niečoho pustí človek.
A pitie - prvé dni som tej neera vypila 2l a 1,5 vody s citrónom, ale čim vyššie išli dni, tak som neeru vypila 1,5l - nepotrebovala som jej toľko. Čaj som ani nepila, iba 2x ten na prečistenie. Mne vyšlo jedno veľké balenie na celých 10 dní.

domorodkyna
12. nov 2016

@princeznatn Najhoršie je, že teóriu ovládam dokonale,keď som to držala prvýkrát tak som v pohode manželovi vyprážala rezne a pod. a dala som to s prehľadom 😎 No odvtedy len neúspešné pokusy 😢 Ale čaká ma vianočný večierok + fotenie s rodinkou tak nech nie som ako hurka ☹ Všetko je v hlave - len teraz nie v tej mojej 😢

monillia
12. nov 2016

@domorodkyna inak mam pocit,ze to co sinapisala p[rave teraz, si pisala o mne :(

domorodkyna
12. nov 2016

@monillia Ja neviem - asi to všetko závisí od vnútornej pohody a odhodlania a to mi asi chýba 😢 😢 😢 Pritom sa na seba hnevám, som nespokojná a aj tak to nepomôže, aby som sa "naštartovala" 😢 Ty chceš začať s neerou? Či? 😉

monillia
12. nov 2016

@domorodkyna v juli som zacala dala som č dni,nevydrzala a odvtedy sa neuspesne pokusam zacat ale stale mam nejake lebo :( pritom som tiez na seba vyslovene nasr...tiez teoriiu ovladam ,len sa nedokazem nejak kopnut,zatat,vydrzat

domorodkyna
13. nov 2016

@monillia A kedy si ju dokázala úspešne vydržať? Nedáš sa na to so mnou od zajtra?😉 Bude spln, vydržíme aspoň 7dní (najlepšie 10!) a budeme sa cítiť super pred nastávajúcimi Vianocami 🙂 Vtedy bolo super, ako sa mi stiahol žalúdok 😉

princeznatn
13. nov 2016

@domorodkyna a @monillia asi je to fakt o tom, že sa musíte hecnúť. @domorodkyna no keď vieš, že ideš fotiť, tak máš dobrý cieľ. Ja som tiež vedela, že to už teraz musím dať, lebo budem mať akcie. Časovo som to dala tak, aby som mala po oslavách a aby mi tých 10 dní nič a nik nebránil. Inak aj ja doma vyváram - tie vône mi stačia a chcem iným dopriať to jedlo, keď už ja nemôžem.
Skúsim Vás trošku vyprovokovať, aby ste sa hecli: ja momentálne oblečiem nohavice o konfekčnú veľkosť menšiu, tvár je užšia, bruško dole a stehná menšie. 😎

monillia
13. nov 2016

@domorodkyna bohuzial nedam , citim sa choro , respektive som chora uz to je pre organizmus dost velky stres :( opat by som to nezvladla , u mna to musi byt totalnba p[ohoda bez ohladu na fazu mesiaca . Dokazala som to dodrzat cca pred 2 rokmi

monillia
13. nov 2016

@princeznatn dakujem za podporu , aktualne to nedam :( vyprovokovat k niecomu takemu mozem len ja samu seba

ibasitucitam
13. nov 2016

caute baby, mozem si zarabat tu vodu s obycajnym javorovym sirupom namiesto toho neera? Chcela by som to zajtra zacat na 10 dni, ale u nas nikde nepredavaju presne hentu neeru iba javorovy sirup...vdaka..

monillia
13. nov 2016

@ibasitucitam mozes aj javorovy sirup,niekto to pouziva ako lacnejsiu nahradu 🙂

ibasitucitam
13. nov 2016

@monillia dakujem. Nezacina niekto zajtra?

monillia
13. nov 2016

@ibasitucitam skus @domorodkyna ,ja sa na zajtrajsi zaciatok necitim

ibasitucitam
13. nov 2016

@domorodkyna pripajam sa na zajtra ;)

domorodkyna
13. nov 2016

@ibasitucitam O.K. tak od zajtra sme "partačky" a budeme sa podporovať 😉 Budeš to držať prvýkrát? 🙂

domorodkyna
13. nov 2016

@monillia O.K. tak sa pekne lieč nech si skoro fit!😉

domorodkyna
13. nov 2016

@princeznatn Ty si aká hviezda!😉🤗😁 Drž palce nech to dám aj ja🤔 V piatok síce ideme k svokrovcom na víkend, ale keď budú za mnou štyri dni - tak to hádam vydržím

monillia
13. nov 2016

@domorodkyna dakujem

ibasitucitam
13. nov 2016

@domorodkyna prvýkrát. Rano si musim ist kupit sirup a citróny, kajanske mam 😊