Nejde to dole
Snažím sa fakt a nejde to dole, počítam už dva mesiace kalórie, denne 1200,sem tam to prekročím, keby aj prekročím je to cca 1500 denne, sladké skoro vôbec, jem 5 krát denne pravidelne, necvičím, nejde to dole, brucho mam jak pred pôrodom, neviem ci to bez cvičenia nepôjde, už má to nebaví počítať, nemá to význam...

Tak mam jest 1500 ci niečo odratat
@alofinka nesmies ist pod bazal, teda musis prijat minimalne 1546kcal. Ale prijat ich v zdravej strave - je rozdiel 1500kalorii v cipsoch, sladkostiach, pecive a somarinach, ako 1500kalorii - vajicka, zelenina, maso, strukoviny,…
teda chce to poriadne syte ranajky, normalny obed aj veceru, aby ti tych 1500kalorii vyslo. Ked si to zacnes ratat, zistis, ze dokonca jes malo, preto nechudnes
Strasne nizky prijem mas, ako uz bolo spominane. Radsej si daj trosku vyssi a kazdy den prechadzka rychlou chodzou. Ja chodim cca 5 krat tyzdenne rychlo s kocikom hodinu a za 5 tyzdnov som dala dole 3 a pol kila.
@alofinkaahoj, jednoducho Tvoj príjem musí byť nižší ako výdaj. Ja ako športová trénerka by som Ti odporučila vykašľať sa na kalorické tabuľky, začať jesť zdravo v menšom množstve a začať sa hlavne! viac hýbať. Pomaly, postupne, ako Ti zdravie dovolí...
Máš 99kíl a prijímaš 1200kal???? Si na najlepšej ceste si totálne ale totálne dodrbať metabolizmus! To kto ti nastavoval tabuľky??? Ja mám 69kg, príjem 1700kal a CHUDNEM!!!!! Ja mám bazálny metabolizmus 1400kal pri mojej váhe, ty musíš mať aspoň 1700-1800 a ty NESMIEŠ ísť pod bazál!!!
Tak mam jest 1424 alebo 1675?
@alofinka
Bazálny metabolizmus je to, čo tvoje telo potrebuje pre prežitie. Ty tvoj bazálny príjem musíš naplniť, aj keby spíš pol dňa a druhý poldeň sedíš na gauči. To je to, čo telo potrebuje na to, aby fungoval mozog, orgány atď. Z toho sa nič neodratáva! Najprv, kočka zlatá, treba niečo preštudovať, potom riešiť chudnutie. Tvoje telo ukladá VŠETKO čo zješ, robí tukové zásoby, lebo si myslí, že je čas hladomoru a ty nemáš prístup k potrave. Nepustí ani deko. Preto nechudneš!
@alofinka
Sem sa pridaj do skupiny:
https://www.modrykonik.sk/group/6855/
Asi druhý príspevok je tam natrvalo prilepený “ako nastaviť kalorické tabuľky”. Minimálne toto sprav.
Ak by si skutočne mala 2 mesiace príjem 1200kcal tak budeš stále hladná, unavená, pravdepodobne budeš mať deficit vitamínov a minerálov, ale budeš chudnúť, z tvojej váhy výrazne. Tvoje telo nemože ukladať všetko čo zješ, pretože tvoje telo musí fungovať. Fyzika je silno nedocenený predmet.
Nejde to dole, lebo hladu he’s a telo ide do takej reakcie, ze vsetko drzi. Musis nakopnut spalovanie pohybom, nehladovat, ale spravne zmenit jedalnicek
@ckocka tiez si myslim ze skor tych 1200cal nebude realnych.
@alofinka Zapisujes poctivo? urcite nejedz 1200cal, to je na zavarenie si na riadne zdravotne problemy..daj si hlavne vacsi prijem,tak ako ti to tu niekto uz vypocital,pod bazal nesmies v ziadnom pripade ist a POCTIVO zapisuj. Zo zaciatku si zapis naozaj vsetko a casom uvidis ako to pojde,neskor si zvyknes co ako jest.
No prešla som z 1200 kca na 1600,to je veľa toľko nezjem, som plná, brucho nafúknuté, ráno kaiserku, pol cottage, paprika, desiata ovocie, obed kuracie s ryžou, olovrant po malej makové šulance a večera kuracie s ryžou 1 kopček, to je dosť to sa mi zdá ze veľa jem
Ja si to deň pred tým takto na plánujem a snažím sa toho držať
Alebo kúpiť naparovaci hrniec
@alofinka naco? sak varit treba normalne, stravovat sa zdravo, pit dost cistej vody, dostatok zeleniny, ovocia, normalne porcie, nehladovat, pohyb/cvicenie a pojde to dole
@alofinka je vidiet, ze si si ozaj nic, absolutne nic nenastudovala o KT... VZDY sa zapisuje jedlo v surovom stave.
Btw ty pouzivas predvolene veci, ktore si tam niekto zapisat ( napr tie restovane prsia). Pritom ani nevies, kolko oleja pouzili, ci ine veci. Nakoniec zistis, ze jes ooooovela viacej, ako mas.
VZDY SI VSETKO VAZ SAMA A SAMA SI TO NAHADZUJ DO TABULIEK. A V SUROVOM STAVE.