Nemám pevnú vôľu a chcem schudnúť
Ahojte babulky mám 21 rokov a po porode je moja vaha 96 kg a ide to stále hore hore podte somnou kto sa chce pripojit a skusime to spolu 🙂 podme konečne urobiť niečo pre seba podržíme sa navzajom len prosím nenehavajte ma vtom samu 🙂
@damianko0222 ahoj ja som zacala drzat dukanovu dietu zo zaciatku to bolo tazke ale teraz je to v pohode mam za sebou 12 den...
Jééj ahoj baby som rada že sa pridavate musíme to skusiť spolu to zvladneme ,,, 🙂 prihodime aj real fota možno o par mesiacou sa nad tym budeme chichotať :D dufam že sa nam to spolu podarí
@damianko0222 mne sa to asi ťažko podarí,teraz čipsy jem ale pokrok že už aspoň nie slaninové 😀
Ahoj Dami, ja som po 5 mesiacoch od porodu znovu na svojej povodnej vahe sice, ale ak ta mozem trochu podporit z vlastnej skusenosti:
- aj mne stupala vaha v prvy mesiac - energiu, ktora mi chybala z nedostatku spanku som doplnala jedlom.
- vaha mi isla postupne pomalinky sama dole najma kojenim, pravidelnym pohybom (kazdy den som kocikovala, ked bolo mozne aj 2 hodiny denne), kedy-tedy kvoli spevneniu tela som si zacvicila - ale to az po takom tretom mesiaci.
Co sa tyka stravy - kvoli malej som mala dlho velmi okresanu stravu: bez korenia, malo soli, malo sladkeho, nic s obsahom kakaa.. Kvoli nej som to aj dodrziavala - mala chuda bolesti z nafuknuteho bruska kvoli hltavemu saniu, tak som jej nechcela este niecim nevhodnym pohorsit stav. Ked ma prepadla chut na sladke - a to ja sladke velmi rada - tak som si davala vlocky s postruhanym jablkom/kuskami bananu a acidkom, alebo celozrnne keksy, alebo biely jogurt s medom, alebo jednoducho cerstve ovocie. Inak som jedla ovela viac co do mnozstva a snazila som sa jest to sladke skor doobeda, ale casto som to porusila. Bolo mi dolezitejsie sa citit v dany vypaty moment stastnejsia vdaka nejakej tej blbosti, ako skumat svoju vahu. Ale myslim, ze najviac urobilo to kojenie a ten kazdodenny pohyb (svizna chodza). Drzim ti uprimne palce, nech dosiahnes svoj ciel! Mira
nespravíme sukromku ? 🙂
@oktobermimi to by bolo dobré 😉
@elina25 aahahaaha no vyborný zaciatok chudnutia ja som milovnik peciva bieleho prizvukujem dokozala by som ho jest na kila a hlavne rozky mnam ,,, dnes som ich nemala vobec ... povedaala som si dost dnes som mala len polievocku spenatovu a prsia na zelenine a kasu to bolo vse teraz pocujem ako my hra kapela v bruchu hehehe super som zvedava do kedy to zvladnem ale musim
@mira_ba dakujem krasne za podržanie ,,,, vvazne no ja som nekojila a na prechadzky ouje chodim ale len do obchodu a spet toho pohybuje je vazne malo ale aj tak ti dakujem velmi 🙂
@elina25 aspon by sme tam boli len určitá skupinka báb a dali fotky a napr po mesiaci porovnaly uspechy 🙂
čo ty na to ? 🙂 vzajomne si radili... 😉
@damianko0222 musím sa prestať prežierať a už žiadne nočné výlety do ľadničky!!!!
@damianko0222 ja teraz pijem kefír kedze som hladná 🙂
@oktobermimi to by bolo super,len aby som potom nebola neštastná že ked náhodou neschudnem 😀
@sissy27 ja som tu lebo malá straší 😀
@oktobermimi a ja som tu lebo môj je chorý a sa mi otočil ricou v posteli 😀
@elina25 xD fájno 😀
u nas neni moj chorý ale moj sistém ssa pomýlil takže mame zo zabavou na týžden pokoj 😀
@elina25
@oktobermimi super ideme to baby vyskusat? zajtra dame fota a budeme porovnavat aj ekd sa habiiim 😔 za to ako vyzeram dufam ze to zmenim
@oktobermimi
@fidka79
@damianko0222 uvidíte ten môj bernbeľ vypasený to len vtedy budete mať o zábavu postarané 😀
@elina25 hoho založila som uzavretú 🙂 tak tam možme poto hodiť 😀 čoo?? to počkaj na moj 😀 😀
🙂 aka pekne rozbehnuta tema 🙂
@elina25
@fidka79
@oktobermimi tak a ideme na to kto sa odvazi ako prva a da foto? _D
ja dám zajtra ale musím ho trošku stiahnuť lebo sa nevmestí do fotky 😀
hahhaha no dobre potom ja neboj sa nič my za to nemožeme že sme stale hladne a nase ustocka chcu stale žut hhhh
vy ste kozlence :D a nakoniec ste vsetky 5kilove

@damianko0222 Ja som išla rodiť som mala 80kg teraz mám 57 a ne a ne zhodiť z brucha ☹