icon

Nemôžem schudnúť po cisárskom reze

10. mar 2025

Ahojte prosím vás o rady , tipy , triky 😄 mám 5 mesačné bábo , mala som cisarsky , nekojila som vôbec od začiatku máme UM , pribrala som v tehotenstve 17kg , cely život som chudunká vždy som mala 50 kg. Po pôrode mi 10kg zišlo dole raketovou rýchlosťou tešila som sa ako pekne to ide dole , no tých zvyšných 7 sa na mne držia a držia ani za bohu to nejde dole stojím na jednom čísle. Kedy ste sa dali do formy po cisarskom ? Aj brucho mám ešte veľké.

cukroska
10. mar 2025

Veď 7kg nie je veľa a ešte ani nie pol ročné dieťa. To pôjde...chce to hlavne čas. Je tam toho..hlavne, ze ste zdraví

kiki68
10. mar 2025

Len cvicit a dieta

adka897
10. mar 2025

Ja som 3mesiace po sekcii, a brucho mam stale ako tehotna 😅 sle ja som pribrala 30kg a 15mi este ostalo 🙈 dufam ze cvicenim to pojde dole rychlejsie

kitycat
10. mar 2025

Sa ti zda 57 kil vela? O_o

autor
10. mar 2025

@kitycat na moja mini výšku áno , je to veľa , ja vyzerám dobre naozaj len s 50kg , teraz 57 a som doslova tučná , mám veľké brucho ako 4-5 mesiac tehotenstva , plus k tomu aj tučné ruky neviem nosiť krátky rukáv lebo si pripadam tučná a vidím to aj v tvári, na mne tých 7kg je ako na niekom 13-15

cukroska
10. mar 2025

Možno si to myslíš len ty,pretože si zvyknutá nato,že si celý život štíhla. Viem podľa seba. Ja som mávala 60kg to bola moja ideálna váha (síce vtedy som sa cítila aj tak tučná ha ha)ale bola som spokojná. Neskôr som pribrala pár kíl a cítila som sa hrozne! Ale po druhom pôrode som pribrala vyše 20kg a nikdy som neschudla do dnes na váhu akú som mala v mladosti. Ale viem,že keď som schudla aspoň niečo a mala vyše 70kg normálne som sa cítila schudnuta a dobre. Dokonca aj ľudia čo boli zvyknutý, ze som tučná,zrazu samé chvály, že aká štíhla 😅🤣🤣🤣aj keď som nebola. Možno si príliš sebakritická a chceš to všetko hneď. Ale áno veľa záleží aj na postave.

tairyx
11. mar 2025

5 mesiacov je málo, telo sa ešte môže regenerovať, každá sme iná. Ja som schudla na pôvodnú váhu asi po 12tich mesiacoch, ale teda aj som dojčila. Bruško mi ostalo ale väčšie stále, aj kvôli prebytočnej koži. A aj pri 52kilách bolo vždy viditeľné.
Netráp sa kvôli nejakým 7mim kilám, užívaj si materstvo, bábo je malinké iba raz.

cecilia29
11. mar 2025

Stravuj sa podľa rad z knihy Glukozova revolucia. Mne toto jedine zabralo pri tehu kilach , pričom som to dokázala praktizovať pri deťoch

snowflakenel
11. mar 2025

Pojde dole,,ked bude babo,aktivnejsie. Viac sa nachodis. 🙂