Nerozumiem kalorickým tabuľkám
Význame sa v tom? Ja som asi totálny debil, ale už hodinu sa snažím prísť a princíp. Aký ma byť môj denný príjem? Ako zistím, ze uz som prekročila denný príjem?
Viete mi niekto prosím vyčítať z fotky co to znamená? Mam jest ešte tuky aj sacharidy atd kým to nebude mať 100%?
Prosím, bez urážok. Vidim to prvý krát, nevyznám sa v tom jednoducho a nemá mi kto poradiť
Ďakujem

Tak hlavne v nastaveniach treba dať malo aktívny alebo stredné aktívny režim, podľa toho či cvičíš alebo nie... Aktivity sa nezapisuju 🙂 a vyrataj si príjem https://www.michaljoseftoth.cz/kalkulacka a to si tam nastav pretože kalkulačka v KT to ráta úplne nelogicky.... Ak chceš chudnúť treba to splnať +/- 100% ale hlavne bielkoviny 🙂
A v nastaveniach tiež treba vypnúť trávenie a zohľadnenie v DDD
@cocolino234 oo dakujem, vazne super video
@cocolino234 dakujem, dobre video, len toto som uz vedela
Teraz sa musim naucit pridavat si jedla
@cocolino234 len bud som nepozorne pozerala, alebo som stále nepochopila, ako si mam vypočítať denný príjem. Ta apka to neurobí automaticky?
@janai1 popozerám 😀
Od zajtra zacinam
Dnes to už nema zmysel 🙈🙈🙈
@sense ja som si aktivity zrušila a aj tak mi to dnes odpratáva...asi až od zajtra to začne ratat nanovo
Ja som netušila, že niečo také existuje. Tiež som si to stiahla len ešte neviem, kedy s tým začnem 🤭
Čo sa týka denného príjmu (celkového aj rozdelenie koľko bielkovín, sacharidov a tukov za deň) - to vyráta appka sama, treba si vyplniť profil - pohlavie, výška, váha, cieľ (či schudnúť, či udržiavať), priemernú aktivitu (nepodhodnotit, nenadhodnotit). Vypnúť zohľadnenie aktivít a započítavanie trávenia. Po zadaní údajov appka vyráta, koľko je cca bazálny metabolizmus a aj vyráta, koľko by mal byt denný príjem (ten by mal byt vyšší ako bazálny metabolizmus) a koľko bielkovín/sacharidov/tukov treba prijať. Potom vlastne už len každý deň treba zapísať, čo si zjedla (alebo ešte lepšie ráno si urobiť plán) a hneď uvidis, ako sa to prejaví v prijme a koľko čoho ešte môžeš zjesť. Ideálny stav sú všetky kolieska čo najbližšie k 100%, alebo aspoň v zelenej. Na začiatok si skus pre zaujímavosť nahodit nejaký svoj typicky deň a uvidis, kde sú najväčšie chyby... typicky mame v našej strave priveľa tukov a sacharidov a primálo bielkovín, s tým ma najviac ľudí problém...
Nemáš hodinky kr by ti to synchronizovať? Vypni aj na vyšovanie ddd
@cocolino234
No problém je ten, ze neviem aký mam mat denný príjem. Ale predpokladám ze podla váhy a výšky mi to vyrastala automaticky. Vyskúšam to zajtra, uz po všetkých tých nastaveniach , ci to bude fungovať.
Nie nemám žiadne hodinky. Mam doma take, ale to ani náhodou si teraz nejdem s tým sparovat, ...to uz by som z toho bola úplný jeleň.
Ďakujem veľmi pekne za všetky rady. Verím, ze sa mi aj vďaka vám podarí do toho dostat💪💪💪
@jazula parada! Dakujem za vysvetlenie
Takže správne som si myslela, ze je to automatické.
Ste super
Veľmi veľmi ste mi pomohli

Nedávaj si p po dla vyplnených aktivít, ta databáza je strašne nadhodnotene, daj si režim nebude ta nútiť dojedat