Neustála potreba jesť počas víkendov
Ja to nechapem, ked pride víkend a som doma tak vkuse jem. Neustále som v chladničke alebo v hrnci a potom mam vycitky.
Ja tiez jem casto z nudy. Debilny zvyk
@majlo1234 mam z toho vycitky. Chcem to zmeniť ale neviem sa ovládnuť
@anonym_autor takže si nič nekup. Nebudeš mat čo.
@magdalienka11 zijem s rodičmi. Tu je vždy vsetkeho dosť
@magdalienka11 zijem s rodičmi. Tu je vždy vsetkeho dosť
@anonym_autor je to len o pevnej vôle a nadstavení. Zvykni jesť 3x denne, pomaly si jedlo vychutnávaj a medzi jedlami si pripravuj len čaje, nápoje citrón-mäta...
@anonym_autor Ja tiež..a keď som mimo domu vydržím aj celý deň nejesť ako nič.
Tak ani nechod domov a budes stihla ako lanka.
Tak ani nechod domov a budes stihla ako lanka.
@anonym_43127c skvela rada, fakt
nebud doma a vsetko bude oukej
@anonym_autor Neviem či si to už skúšala, ale mne to pomohlo. Stiahni s nejakú kalorickú tabuľku ktorá ťa bude motivovať jesť menej aby si si to všetko mohla zaznamenávať. Tiež ma hnevalo keď som prekročila denný limit kalórií. Môžem ti zatiaľ odporučiť napríklad BitePal a SnapCalorie. Majú celkom dobrý odhad a vyhovuje mi že to iba odfotím a nemusím to rozpisovať. Maju tam nejake veci ktoré sú predplatené ale za mňa aj to zadarmo je veľmi super.
Mne napriklad pomoze spravit si caj/vodu s citronom a to chlipkat po veceroch, ked mam najviac k tomu zraniu sklz
ked mam chut takto jest blbosti, ke dnie osm hladna ale iba by so mnieco zobla, tak idem ku zrkadlu, dvihnem tricko a postavim sa bokom. chut ma na 95%prejde. odporucam

Ja tiez jem casto z nudy. Debilny zvyk