Nič mi nepomáha chudnúť.
Ahojte. Ja neviem ci som sama na svete, ale mne sa asi nikdy schudnut nepodari. Mam za sebou pomerne turbulentne obdobie priberania a chudnutia a diet ktore trvali 10 rokov mojho zivota, ale poslednych 6 rokov jem naozaj fajn. Nejem pecivo a ked tak len semienkovy cisto ražný chlieb, varim si jednoduche jedla mimo rodiny. Nepijem sladene napoje, sladkost si dam len sporadicky a fakt drobnost - dve kocky cokolady. Snazila som sa dlhodobo ratat kalorie. Vsetci odbornici mi radia len jest viac. Lenze aj ked ratam kalorie a jem kolko treba a co treba nejde to. A to hovorim o dlhodobych pokusoch, to co som skusila som drzala aspon 6 mesiacov. A nic. Nikdy nic. Dve tri kg dole a vaha stoji dalsi pol rok. Nechapem to. Ani moje okolie to nechape. Mam sedave zamestnanie ale chidim hodinu denne rychlu chodzu.
Jedine co u mna zaberie je znizit prijem. Ale fakt ze drzat to okolo 900-1000 kcal. Ale zas pocuvam ze je to malo tak sa bojim. Je tu prosim niekto kto zaziva to co ja? Kto dlhodobo je malo a tak schudol a drzi si to? Preco na mna nefunguje to, co u ineho krasne slape?

@laskonka21 vážne ?? Ja mám PCOS a chystám sa s tým začať ale nikde neviem nájsť či je to vhodná strava pre PCOS ženy a doktor mi odpovedať nevie.