icon

Nič mi nepomáha chudnúť.

lucijja
13. apr 2020

Ahojte. Ja neviem ci som sama na svete, ale mne sa asi nikdy schudnut nepodari. Mam za sebou pomerne turbulentne obdobie priberania a chudnutia a diet ktore trvali 10 rokov mojho zivota, ale poslednych 6 rokov jem naozaj fajn. Nejem pecivo a ked tak len semienkovy cisto ražný chlieb, varim si jednoduche jedla mimo rodiny. Nepijem sladene napoje, sladkost si dam len sporadicky a fakt drobnost - dve kocky cokolady. Snazila som sa dlhodobo ratat kalorie. Vsetci odbornici mi radia len jest viac. Lenze aj ked ratam kalorie a jem kolko treba a co treba nejde to. A to hovorim o dlhodobych pokusoch, to co som skusila som drzala aspon 6 mesiacov. A nic. Nikdy nic. Dve tri kg dole a vaha stoji dalsi pol rok. Nechapem to. Ani moje okolie to nechape. Mam sedave zamestnanie ale chidim hodinu denne rychlu chodzu.

Jedine co u mna zaberie je znizit prijem. Ale fakt ze drzat to okolo 900-1000 kcal. Ale zas pocuvam ze je to malo tak sa bojim. Je tu prosim niekto kto zaziva to co ja? Kto dlhodobo je malo a tak schudol a drzi si to? Preco na mna nefunguje to, co u ineho krasne slape?

Strana
z4
lorrainet
6. jan 2021

@laskonka21 vážne ?? Ja mám PCOS a chystám sa s tým začať ale nikde neviem nájsť či je to vhodná strava pre PCOS ženy a doktor mi odpovedať nevie.

Strana
z4