icon

Nie som hladná, ale nechudnem. Čo s tým?

19. okt 2024

Jem strašne málo. Vôbec nemám pocit hladu, musim si dať pripomienky aby som sa vôbec najedla. Mám to takto s tým hladom posledný rok. A napriek tomu som skoro nič neschudla. Ked už jem, snažím sa jesť výživne. Veľa zeleniny, bielkoviny - k tomu nejaká menšia príloha (tie nemusím od malička). Občas si dám aj niečo nezdravé, možno raz za desat dni jedno jedlo ale potom sa to snažím vyrovnať. Napríklad dám si miesto normálneho obeda mekáč, ale nedam si k nemu už hranolky ale šalat a Zero nápoj. Aj som sa snažila počítať kalórie… mám deficit, dlhodobo, aj pohyb aj keď to sa priznám, že je čo zlepšovať. A nič. Premýšľala som či nemôžem mať problém so štítnou žľazou. Som stále unavená, nechudnem aj keď by som mala, mám zápchu…. Mohlo by to byť tým? Keby som sa chcela dať vyšetriť tak musim rovno riešiť endokrinológiu alebo mi vie prakticky lekár urobiť nejaké základne odbery na hormóny štítnej žľazy?

Strana
z2
dobryden
20. okt 2024

Kedysi nola taka redakcia ,prisla Katka k ludom domov co chceli schudnut a nedarilo sa im.Urobila um jedálny listok.A tiez tam bola pani co mala dietu,nedarilo sa jej a jej problem bol,ze malo jedla a telo si ukladali.Kazka jej navýšila prijem kalórií urobila jedalnicek a ona z toho co jej Katka napisala subtake a neschudla.O tyz nato ju vážili a nic ,priznala sa ze menej jedla tak to skúsili znova a ked jedla tak podla planu az vtedy schudla.Ja ta chaoem ,sa bojis ze priberies sk si das viacej ale tak skus naozaj s nejakmy dobrým poradcom

guudy
20. okt 2024

Autorka, ked sa bojis jest, pravdepodobne uz mas poruchu prijmu potravy. Ries to s dobrym vyzivovym poradcom a ak nepomoze, tak psychiater.

natali_hamzova
20. okt 2024

Mne bolo na endokrinológia povedané že moje telo hladuje a robi si zásoby a preto priberám aj keď malo jem

because
22. okt 2024

odporúčam pozrieť chutzit.sk

simca06022011
22. okt 2024

3x do mesiaca mekac je dost a nepoveim, ze kvoli kaloriam, alebo tak.. ale tej umeline. A zero napoje na to rovno zabudni, radsej si daj riadny ako taketo somariny.
Ty nepotrebujes extra chudnut, skus viac cvicit a dbat na zdravu stravu, vyvazenu. Jedz vsetko, s mierou, lebo dokafres si metabolizmus a budes priberat aj z vody ako sa hovori.

Inak ja mam podobny problem, dlhe roky, ale inu vahu :D a pozeraju na mna u lekara ako keby som padla z hrusky... cize lekari a s tvojou "vahou" su zbytocni naozaj. Proste venuj sa sebe, klud, sport, pestra strava...

Strana
z2