Nohavice na chudnutie - Hot shapers
ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂
Neviem ci S alebo M lebo pas mam 82 a boky 97 vie mi niekto poradit ktore potrebujem a ak ma niekto na predaj kupila by som ich. Dakujem
Predam uplne nove nohavice /este s visackou/ na chudnutie prestiznej znacky Zaggora velkost XL PC 54 eur. Boky-52 cm, dlzka-68 cm, sirka bokov merana v najsirsej casti 60 cm... pas 40 cm ...je to zvlastny material...pozrite na stranke zaggora prisposobia sa postave, su elasticke.
Niekto na predaj č. S ?
@triniti190 máte ešte tie M-ky?
Kočky mám doma nepotrebné sťahovacie nohavičky od TV PRODUCTS veľkosti M.-telovej farby.Sú perfektné mne veľmi pomohli 😀 80% NYLON 20%ELASTAN Cenu si povedzte sami. A ešte mám sťahovací pás veĺkosť L... Tie nohavičky sťahovacie sú ako nové
@mizub zdravim ešte ich mám....
@anna112 chcela by som sa opytať ako ste čassto brali tie tabletky ? po kolkych dnoch ste videli ubytok na váhe?
@triniti190 napisala som IP...
Ja mam M a uz su mi volne dala som 11 cm z pasa dole za dva mesiace
@triniti190 Dobry den, necitala som to cele, mate este M a za kolko?? dakujem
včera som bola tie nohavice obzrieť priamo v obchode, no des a hrôza - hrubé a umelina. to fakt stačí sa obaliť igelitom alebo si na cvičenie dať hrubé tepláky a potene bude zaručené. A ešte aj na pohľad vyzerali hrozne. Keby mi toto došlo domov poštou-tak ma asi porazí.
Nemate niekto na predaj velkost M?
Ak má niekto na predaj velkosť S mám záujem.
@waleryja diky za tip, oplati sa!
@waleryja mas ich s ali,?ake su?
nie, ja ich nemam, len som hladala lacnejsiu variantu a hodila som to sem, ze to mozno niekomu pomoze.... ale tak referencie maju dobre.....
názory sa tu rôznia, ale ja mám, a som spokojná... pohodlné to extra teda nieje 😉 ale potí sa pod nimi fajn...a aj pokožka sa mi polepšila..používam ich keď bicyklujem doma ..v lete, keď som išla kosiť záhradu a dala som si ich v tom teple na seba, vypotila som za pol hodinku práce toľko, že museli ísť rovno na sušiak 😀
@glloria21 AHOJ A MATE TIE NOHAVICE JA BY SOM ICH OD VAS KUPILA
@matkape
AHOJ MAS TIE NOHAVICE ESTE KUPILA BY SOM

Ma tu niekto na predajS