icon

Nohavice na chudnutie - Hot shapers

ers89
4. jún 2014

ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
fialka373
19. okt 2014

Nemá niekto na predaj M?

cathuska
22. okt 2014

Ja tieto nohavice mam a som velmi spokojna. Stravujem sa zdravo. Snazim sa nekombinovat prilis potraviny. Pravidelne doma cvicim. Denne, alebo ob den.. Ci uz z dvd, alebo na stacionarnom bicykli. A prave s tymito nohavicami sa ovela lepsie vypotim a tie problemove zony sa poriadne odvodnia a prehreju. Pocas cvicenia citim na miestach kde su nohavice teplo ale nie mokro. To vidim ked nohavice vyzleciem. Su super. Chudnem rychlejsie, odkedy ich pouzivam. Ja za seba ich odporucam, ale iba ked sa budete zdravo stravovat a cvicit vtedy to ma efekt podla mna..

A este info. Mam 4 mesacneho synceka a plne ho kojim. Cvicim a jem zdravo a mliecka mam dost a maly krasne prospieva. Takze dojcenie neobmedzuje.

mimmma
23. okt 2014

@glloria21 mali ste nejaky problem pri reklamacii ????

glloria21
24. okt 2014

@mimmma nie vôbec, zabalila som a poslala naspäť. Peniaze mi prišli na účet.

adus1234
24. okt 2014

Chcem sa opýtať, či môžu tieto nohavice používať aj dojčiace matky.

walky
26. okt 2014

Ja som mala L boli mi uplne akurát napasované, ale predavacka ma tlacila do XL čo som odmietla, tvrdila že ak su napasované potrhá sa neoprén. Doma som si ich obliekla a už som ich natiahla úplne ľahko.
dôvodila som jej že ak schudnem budú mi veľké tie XL a ona ved potom si možete kupiť menšie. Mala som pocit, že do tých XL ma chce natlačiť iba z toho dovodu aby som prišla časom kupiť nové. Podľa mňa je medzi L a XL dosť veľký rozdiel.XL mi boli jednoducho veľké. Mám ich iba 2 dni tak neviem ešte nič posúdiť sú pohodlné.

dominika298
27. okt 2014

Ma niekto na predaj S. Dakujem

emilia85
29. okt 2014

Prosim vas vie mi poratit ako sa maju prat tieto nohavice dakujem

patuskaa123
30. okt 2014

Ahojtee🙂 ma niekto na predaj M ? 🙂

adiogril
31. okt 2014

Precitala som si to asi cele vela nazorom kolko ludi tolko chuti. Nohavice mam uz doma nekupila som si ich kvoli schudnutie skor kvoli vyformovaniu postavy. Latka neni prave (ved su neoprenove) prijemna na nosenie ale pri cviceni mi to nevadi . velkost som si objednala M su mi ako uliate akurat na zadku su mozno trosku male ale to je tym ze mam vypuklejsi zadocek a tym ze ho taky mam sa mi urobila celulitida ktora uz ide aj na stehna . nohavice pekne hreju po cviceni som bola najviac spotena prave pod nimi. Uvidim ako to pojde dalej . Vela nadeje tomu nedavam ze schudnem neskutocne cisla postavu nemam az taku zlu., ale ak mi pomozu ku formovaniu postavy tak tie peniazky za nieco stali 😉

citronius
31. okt 2014

@adiogril dajte vedieť ako

jankaajanko
31. okt 2014

ahojte baby viete mi niektora ponuknut tieto hot sepers nohavice na predaj alebo vymenu velkost xl moc by ma to potesilo napiste mi prosim dik mala by som zaujem

kajsicka
1. nov 2014

@lucka127 Ahoj Lucka, už ti prišli tie nohavice z Ali?

lucka127
2. nov 2014

@kajsicka ahoj az dalsi mesiac objednam mame brut stav ja zub dcera zub dnes pohotovost dvaja boli anginovy, najmensia zapal uska + 2x na pohotovosti,takze vydavkov neúrekom a v utorok nas zas caka zubar cakam ze o 150 budeme minimalne lahsi:/

adulienka16
2. nov 2014

Nema niekto na predaj L-ko?

kajsicka
2. nov 2014

@lucka127 Ďakujem za odpoveď Lucka, len som chcela vedieť, či sú to tie isté, ako u nás predávajú za 40e 🙂 ... prajem celej rodinke skoré uzdravenie

ice8
Odpoveď bola odstránená
kajsicka
4. nov 2014

@ice8 počúvaj ty chlap, čo sa snaží otehotnieť ... nikto sa tu nepýtal na tvoj názor, zaujímame sa o daný produkt, tak ak nemáš s ním žiadne skúsenosti, prosím, nezapájaj sa nám tu do debaty

janejohanna268
4. nov 2014

@triniti190 ahojik máš aj nejaké foto pred a po???? vidíš už zmenu? dakujem

meginecinka
4. nov 2014

@dada200 ver tomu že existujú tabletky na chudnutie. Volajú sa lipo x6 ja som za mesiac schudla 11 kg a nohavice hot sharpes sú tiež skvelé. Za dva mesiace som schudla 8 kg.

nika_smille
4. nov 2014

@emily.s tebe asi nic nehovori slovo prirodny spalovac...su to latky ktore podporuju odburavanie tukov, takze ano, ak cvicis su ucinne ale samozrejme treba upravit tu stravu, to je zaklad vsetkeho, aj zdravia.

janejohanna268
4. nov 2014

@cathuska ahojik a kolko už cvičíš a aký máš rozdiel???

janejohanna268
4. nov 2014

@meginecinka a kolko si mala pred tým a kolko máš teraz?

triniti190
5. nov 2014

@janejohanna268 ja cvičim vela na steperi alebo chodim s paličkami ja zhodim do troch tyždnov aj 1,5kg dole jem zdravo a žiadne pečivo biele len knaker chlieb ...

janejohanna268
5. nov 2014

@triniti190 a teraz máš L-kové? nohavice? už si predala tie XL?

dada200
5. nov 2014

@meginecinka áno existujú a poznám lipo x6, ale predpokladam, že si zmenila jedálniček a cvičila, lebo samé o sebe nemajú ten správny efekt na chudnutie, slyzua skor ako podpora. Pokiaľ ješ všetko možné a neváhaš sa najesť ešte aj o 23.00 slaniny a tvoj jediný šport je beh do chladničky a na gauč pred telku, tak ti lipo x6 a nohavice hot shapers určite nepomôžu.O tomto ma nepresvedčiš teda 😀

meginecinka
6. nov 2014

Dada200 pozývam ťa kľudne na návštevu do Michaloviec 🙂 Necvičím, jem po 22:00 hodine a vďaka lipo x6 som schudla 10kg 😉

triniti190
6. nov 2014

@meginecinka chcela by som sa opytať to lipox6 to su tabletky na chudnutie?

michal4545
7. nov 2014

Zase výrobok pre ľudí bez mozgu. Keby ste spláchli tých 50 eur do záchoda lepšie by ste spravili. Toto v žiadnom prípade NEPODPORUJE chudnutie, len Vás to núti piť viac vody. A samozrejme má to placebo efekt, ale niektorým stačí aj to. A teraz prečo to nemôže fungovať:
1. Aby ste to pochopili, musíte vedieť ako vlastne chudnete (čo aj tak 99% z Vás nevie). Pri cvičení Vám pracujú svaly, konkrétne sa do seba striedavo zasúvajú a uvoľňujú bielkoviny aktín a myozín. Na to by sa do seba zasunuli (a sval sa stiahol) potrebujú jednu makroenergetickú zlúčeninu - ATP. A najlepším zdrojom ATP je postupný rozklad vyšších mastných kyselín v tukoch. Preto cvičením spaľujete tuky.
2 Pri svalovej práci sa uvoľňuje nevyužiteľná energia - teplo - svaly sa zahrievajú. Najúčinnejší systém ochladzovania nášho tela je odparovanie vody jeho povrchu - potenie. Keď zabránite poteniu, tak sa Vám bude telo prehrievať - preto Vás to hreje keď nosíte tento zázrak a budete sa ešte viac potiť. To je jediný efekt tohto výrobku - budete musieť častejšie piť.
ALE neschudnete s ním ani gram navyše.