Nohavice na chudnutie - Hot shapers
ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂
@janejohanna268
ok takze ja plnekojim a som z tych co kojenim ako takym nechudnu , aj ked som jedla menej a bicyklovala atd aj tak nie.
vaha mi stala.
tak som presla na delenu stravu podla lenky korinkovej
a cvicim v tytchto nohaviciach teda bicyklujem, kazdy druhy den, a mam vysledky.
ale je to aj tou delenou stravou nakolko strava je 75 percent uspechu
no a potom tieto nohavice su super v tom, ze zacieluju spalovanie aj na tie dolezite partie, napr kde ja chudnem az naposledy prv ide dole brucho, ruky tvar a az posledne napriklad stehna, no a tu sa mi zda ze sa rovnomernejsie spaluje.🙂
a dala som dole celkovo od porodu, v porodnici 10 kg
a potom od jula z do teraz este 8 kg - ale vaha sa pohla az koncom septembra ked som zacala jest delenu takze za mesiac a pol som dala dole 8 kg.- teraz neviem kolko vazim, este cakam, pokracujem v delenej a aj v cviceni, tak sa budem vazit asi o tyzden. Ale este by som chcela dat dole 9kg , to budem na vahe spred oboch tehotenstiev.
cize zhrniem to.
v juni pred porodom som mala + 18 kg
v porodnici som stratila 10 kg
a potom vaha stala na jednom cisle.
a koncom septembra ako som presla na delenu stravu a tie nohavice- tak som schudla teda este 8 kg
vazila som sa pred dvomi tyzdnami,
teraz sa chysta odvazit, uvidim kolko som dala dole opat.
takze aktualne som na vahe spred posledneho tehotenstva, comu sa velmi tesim
a este mi treba dat dole 9 kg a to budem na vahe aj spred prveho tehotenstva, to je moj ciel.
a potom sa udrziavat a stat na jednom cisle na vahe, pripadne korigovat kilo dve
@cathuska a ty si mala akú velkosť týchto nohavíc kupila si si už aj druhé???? gratulujem skvelé 🙂 ja som si už stravu upravila dávno už som len cvičiť začala ale chcem asi aj tieto nohavice....
@lucka127 možem sa spýtať už si si ich objednala???? či ešte nie? lebo ja ich asi chcem tiež 🙂
@triniti190 možem sa spýtať už si predala nohavice??? kolkátky si mala???
@janejohanna268 dnes sa chystam pram prepipla md)🙂
@lucka127 tie za 13€ ?
@janejohanna268 ano jasne to je ten isty vyrobca ako reklamuju neboj ja ich uz poznam nejeden x som aj cez bazar to iste nakupila o 3/4 ceny nizsie:D
@janejohanna268 a ako sa to objednáva? ja neviem poriadne ani AJ a nevedela by som si niečo zo zahraničia objednať... ako sa platí atd... ?
@lucka127 fakt je doprava zadarmo?
@janejohanna268 janse na ali je vsetko free😉
@janejohanna268 maju uz len xxl do rima!! 😠
@lucka127 dokelu!!! :/
@janejohanna268
naslo mi estefuub za 13,89 uz aj zaplatene😉
ahojte koceny nemate niektora na predaj velkost L ?
@lucka127 aj ja ich asi chcem :/ ako si to mám objednať a ako sa to platí a ako je to s poštou????
@tanusenka ja zháňam tiež L :/
@janejohanna268 L tam su
normalne daj kupit buy a potom si vyber platbu kartou das tam svoje udaje + tc. a napises s karty predne cislo a zozadu cvc a kedy karta konci a zaplatis kartou😉
@lucka127 a oni mi potom prídu normálne slovenskou poštou? Približne za kolko?
@janejohanna268 ano bud donesie kurier alebo na postu zavisi ako ktory predajca od 7-35 dni tusim
nemate nahodou niekto M na predaj? 🙂
@denkalienka
Ahojik sorry ak otravujem ale chcem sa opýtať či máš ešte tie nohavice či mám hladať dalej alebo objednať niekde inde dakujem krásne
@emily.s Chilli ako take sice tuky nespaluje, ale obsahuje kapsaicin, ktory zrychluje metabolizmus a to aj dakych 20-30minut po jedle, cize pridavanim chilli do jedla urcite nic nepokazis, co sa chudnutia tyka. Ovsem aby to nabralo poriadne grady, treba ho dat fakt vela - cca cajovu lizicku, co nie kazdemu chuti a robi dobre na druhy ten na toalete (-:
@janejohanna268 Ahoj, ak ich este hladas, aktualne su aj v ponuke na dakom zlavovom portale, prislo mi to mailom, len uz nepamatam na akom, daj do vyhladavania.
@orthia a konkrétne tieto alebo iná značka??????
@janejohanna268 hot shapers
@janejohanna268 ahoj jasné už sú predané a hádam slúžia tak ako mne.. 😉
@denkalienka škoda a nevieš o niekom kto ich ešte má? dakujem

@michal4545 oki ale jednoznacne nemozes poipriet ze sa celkova struktura koze zlepsi samozrejme ja som tu neriesila len nosenie nohavic ale v kombinacii s cvikom by mal byt výsledok aj efekt lepsi ci nie?🙂ked som davala dole kila aj po dcerke-2 hej tiez som amla neoprenove nohavky a verim ze aj tie mali nieco na tom ucinku