icon

Nohavice na chudnutie - Hot shapers

ers89
4. jún 2014

ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂

stephanie14
22. nov 2014

Ahojte nemate niekto tieto nohavice na predaj ? vel.S

scandya
22. nov 2014

@lucka127 Ahoj, prosim aku znacku si kupila namiesto hot shapers? dakujem

lucka127
23. nov 2014

@scandya to su tiez hot ved to aj do tele diluje vsetko cina🙂🙂 tie co ten chlap dal tu link🙂

michal4545
23. nov 2014

Ja žasnem ako je dnešná mladá generácia blbá. Toto je presne výrobok pre baby, ktoré o metabolizme vedia len to čo si prečítajú v kravských listoch (pardon slušných časopisoch ako Život...) a myslia si potom, že existujú nejaké zázračné nohavice, tabletky na chudnutie a podobné hovadiny. Ako som už písal toto nemôže mať žiadny efekt, potenie Vám beta-oxidáciu (rozklad vyšších mastných kyselín v tukoch) nemá ako urýchliť, to môže len zvýšená potreba ATP (lebo produkty beta-oxidácie sa používajú v Citrátovom cykle na jeho syntézu), a ATP je potrebné sa sťah svalu.
A tie Vaše dementné názory ako to funguje, nad tým musí každému, kto sa v metabolizme aspoň trochu vyzná (kto dával pozor na chémií na strednej škole) rozum stáť. Typu, že potíme tuk (voda a nejaké soli Vám cez pokožku prejdú, ale triacylglycerol je nato príliš veľká molekula) alebo, že vypotíte prebytočnú vodu (ak prebytočnú vodu???? v tele žiadna prebytočná voda nie je, všetku prebytočnú vodu, ktorú vypijete okamžite vylúčite močom).
Jediný efekt je, že VERÍTE, že to nejaký má. Nato sa spolieha výrobca, že to predá blbým ako vy.
Moje odporúčanie je jedzte zdravo, pravidelne cvičte a vyhýbajte sa takýmto zbytočným výrobkom. Efekt sa určite dostaví, len treba mať pevnú vôľu.

radka773
25. nov 2014

@wotanka máte ešte tie XL???

peta2999
25. nov 2014

Ahojte videla som teraz nohavice na zlavách za 21,90 https://zlavy.modrykonik.sk/zlava_110915_nohavi... 🙂

katulka3333
29. nov 2014

@121aduska121 ak ti budu velke tak ich predas a kupis si nove mensie

gabriellka
4. dec 2014

@katulka3333 akú veľkosť potrebuješ?

lucka1987
4. dec 2014

@michal4545 palce hore.. clovek by si mal niekedy precitat aspon zakladne principy fungovania ludskeho tela, aby zbytocne nevyhadzoval peniaze za hluposti... a mozno slepa viera dodava nadej v krajsie tela .. co ja viem.. 😀
kazdopadne staci si napr precitat obycajny clanok http://www.trener.sk/zdravie/preco-sa-potime.html

katulka3333
6. dec 2014

@gabriellka lko teraz sú v ponuke za 21,50 tak preto má zaujímakú skysenosti

gabriellka
6. dec 2014

@katulka3333 ja mam l-ko doma,ale nesadla mi velkost. Tak by som ich rada posunula. Ak by si mala zaujem,dam za 21 aj s postou

monita662
6. dec 2014

ja mozem sama za seba povedat ze ich mam a zboznujem ich ....sice dost sustia ale brutalne sa podnimi potim ...chodim do posilky ....ked som ich mala prvy krat na sebe ani som necitila ze sa potim ...no ked som skoncila a isla sa prezliect neverila som ze som uplne mokre ...presne tak ako reklamuju ...dufam ze aj pomozu v chudnuuti-spalovani ...ked aj nie v spalovani tak aspon na celulitidu 🙂 o par tyzdnov dam vedet ako som natom

katulka3333
7. dec 2014

@gabriellka za 20€ by sa nedalo??? prosimmmm

viki1993
19. dec 2014

@gabriellka chcela by som sa spýtať či ešte máš tie nohavice veľkosti L? mala by som záujem za 21 🙂

gabriellka
19. dec 2014

@viki1993 nie nie, už sa predali

bianka741
19. dec 2014

Ahojte, baby ja mám na predaj nohavice hot shapers, L a aj M, keby ste niektorá mala záujem napíšte mi 🙂

levierka
23. dec 2014

@bianka741 boli pouzivane?mam zaujem o m-ko...

babynat
26. dec 2014

este dnes akcia na nohavice ak stihate🙂
http://www.zamenej.sk/zlava/info/perfect-style-...

mana173
26. dec 2014

@miajulia mám doma nové S ja som si ich kúpila ale vobec som ich nevyuzila ....napis mi spravu

mana173
26. dec 2014

@stephanie14 mám na predaj S , ani raz oblecene ...dostala som to ako dar ale stoji mi to v skrini

stephanie14
26. dec 2014

@mana173 Ahoj, mozes mi prosim ta napisat ip ohladom ceny ? Dakujem

miajulia
26. dec 2014

@mana173 dakujem už mám domka 🙂

gabriellka
26. dec 2014

@levierka ja mám M-ko nové

levierka
27. dec 2014

@gabriellka aka by bola cena?

gabriellka
27. dec 2014

@levierka v bazári ich mám za 25, ale dám aj lacnejšie. na zlavách sú za 22, tak dám za 21

bianka741
27. dec 2014

Predam velkosti S, M, L a XL za 24 €.

zuzana212722
27. dec 2014

a naozaj to pomaha??

bianka741
27. dec 2014

Este neviem, ja mam M-ko a cvicila som asi 5x zatial a citila som sa dobre za tym..ci to pomaha neviem, treba na to cas a vytrvalost..a neprejedat sa 😉

triniti190
27. dec 2014

pani bianka741 mate ešte tie nohavice velkosť M chcela by som pre kámošku a poprosim cenu....vdaka 🙂