icon

Nohavice na chudnutie - Hot shapers

ers89
4. jún 2014

ahojte babenky 🙂 máte niekto skúsenosti s týmito nohavicami? http://www.topshop.sk/aktivny_pohyb/fitness_/pa... vyzerá to dobre, že vraj sa telo potí či cvičíte či nie a tým pádom rýchlejšie spaľuje tuky a chudnete. a kombináciou cvičením je to efektívnejšie. rozmýšľam, že by som si to objednala, ale predtým by som chcela vedieť, či má niekto s tým skúsenosti 🙂

bubu37
22. feb 2015

Myslím si,že sú to zbytočne vyhodené peniaze,ja ich používam pri behaní a teda z nich nechudnem rýchlejšie

123nikus123
26. feb 2015

@gabriellka kde ste ich prosim vas kupila?

lucinkab
2. mar 2015

prosim vas , rozmyslajte ,....keby to fungovalo neexistovala by pevna zena 🙂 jedine co vam teda nám pomaha je len spravna strava a nie len v chudnuti ale do konca zivota a pohyb, jednoducha matika. výdaj kalorii musi byt vacsi ako prijem v strave . stravu treba bohatu na vlakninu, vitaminy a ine ziviny a vyhnut sa sacharidom a ide to 🙂

veronikafiasova
13. mar 2015

@121aduska121 ja mám Xl ... a nieje medzi nimi veľký rozdiel , skôr sedia lepšie na postavu 🙂 😉

veronikafiasova
13. mar 2015

https://www.facebook.com/ellie.shoppingova?fref...
Pozrite si jej album 🙂 predáva ich za 20 e 🙂 a aj pás na brucho

marcella24
15. mar 2015

@koladova presne tak

kajuska5
26. mar 2015

od kolko su rokov? 😉

kajuska5
26. mar 2015

-( 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄

marcella24
26. mar 2015

zienky na aliexprese su za 12 e pripadne 13 e aj z postovnym

natashatko
2. apr 2015

a neviete ake je to číslovanie S, M? Lebo na Aliexpres som pozerala velkosti a aj velkosť pasa a nejak mi to nesedí :/

kajuska5
3. apr 2015

😕

natashatko
3. apr 2015

myslím do akej šírky sa to dá natiahnuť..

petka1305
7. apr 2015

žienky mám na predaj čislo M ... ak by mal niekto zaujem tak stači napísať 🙂

daja_daja
22. apr 2015

@wotanka Máte ich ešte? 🙂

alenka2812
24. apr 2015

aj ja som si ich kupila na aliexprese za 15€ aj spostu,miery boli popisane,su super,ja ich urcite odporucam,samozrejme,nelezim v nich na gauci,jem kolace a cakam,ze schudnem...upravila som stravu,cvicim v nich a po cviceni ich nejdem vyzliect,take su mokre,aj spodne pradlo,ale ja necitim,ze mam nieco mokre,takze ich mam oblecene aj cely den a vsetko v nich robim,ja odporucam

saona
27. apr 2015

@adiogril ako hodnotíš kúpu nohavíc s odstupom času?

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
veronika96
30. apr 2015

@zuzpap Ja by som mala záujem. Koľko by stáli, a XL sú na akú konfekčnú veľkosť.

maru1453
30. apr 2015

ja som si objednala tieto cakam ze pridu kazdu chvilu http://www.aliexpress.com/item/Hot-sale-best-se...

zuzpap
Autor odpoveď zmazal
123sona
5. máj 2015

ZENY MAM 65KIL CHCEM TE NOHAVICE A NEVIEM AKO MAM ZISTIT AKU VELKOST SI MAM ZOBRAT VED CO AK MI BUDU MALE ALEBO VELKE .......

alcahelca
6. máj 2015

@alenka2812 ahoj, chcela by som sa opýtať, tiež mám v pláne objednať nohavice odtiaľ, len ma zaujíma, či sedí veľkosť podľa tých rozmerov čo je uvedené? lebo stále váham, či kúpiť L alebo XL...dakujem

alenka2812
6. máj 2015

@alcahelca ja som si objednavala podla tych rozmerov,a sedia mi

alcahelca
6. máj 2015

@alenka2812 no, aj tak mám dilemu, lebo som na hrane medzi L a XL.... ale dakujem

alenka2812
6. máj 2015

tak radsej XL,dost tazko sa obliekaju cez pas,ale aspon nepadaju a drzia dobre

oli18
7. máj 2015

@alenka2812 zabudla si napísať, koľko kíl si schudla, od kedy ich používaš 🙂

bazoskaa
12. máj 2015

http://www.certovskezlavy.sk/sale/h-shapers-noh...
akcia za 15,90 myslím že za tú cenu sa to oplatí vyskúšať...ak je tu niekto kto ich má sú to tie originál ?

alena00
13. máj 2015

Ahojte chcela bysom objednat tieto nohavice cez ali expres mohol by mi stim niekto pomoct aka cena je tak ucet v banke nemam dalo by sa aj dobiekou alebo inak dakujem

szisziporka
15. máj 2015

Ahojte, ak by ste mali záujem, mám na predaj pás vo veľkosti XXXL....nie je to až také strašne veľké, v prípade záujmu rada premeriam...poprosím poslať IP