Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
Helou baby,
u nas hroza noc,moc som zas nespala tak dufam že to dnes doženiem 😝
Poobede sme boli na gulaš party tak boli prehrešky. Gulaš s chlebom,inak som ho nemohla zjesť lebo bol neaky horkasty 😝 a k tomu asi 3 guličky marlenky a par PomBär macikov 😀 😀
ved to zas nebolo take strašne nie??? 😀
@smarti my sme tam boli asi 4x takže to tam tiež pozname 😉 juuuj a že dalšie baby? To nehrozi 😵
idem lebo tu mam sirenu 😖
Dobruuuu noc dievčata.
@martinka1981 dobru - no my sme mali veselu noc predvcerom 😠 Dadovi sa prerezaval horny ocny zub tak od 1 v noci do 3tej plakal a nedal sa poriadne utisit a potom este nabehol aj Pipko a toho bolelo usko - vcera sme boli u mudr. a zapal ucha, takze radost 😠
baby, už n ech je po splne, lebo mňa inak asi tá "žravá choroba" neopustí..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
idem radšej žehliť!!!
@gebeente77 nie si sama s takou skúsenosťou. Ja som tu na MK tiež jednej tehuške predala knihu äsamozrejme sa to nedá zrovnávať s cenou kočíka) a ja naivka som jej ju ešte aj vopred poslala, lebo vypytovala, že ju veľmi chce a je na rizikovom, tak do mesta pôjde až do poradne. Peniaze neprišli ani po mesiaci, keď som jej písala, tak vravela, že teraz nemá, zlá fin. situácia, po Pnke pošle. Zase nič a začala mi písať, že je v nemocke pre náhle komplikácie a ostane tam až do pôrodu. Že peniaze pošle, keď porodí a vráti sa domov. A ja som na ňu natrafila v úplne inej diskusii, kde vykladala, že večer boli s mužom na pivko, že s kámošmi sa stretli..... Tak som jej pekne odpísala, že by som tiež chcela ležať v nemocnici, kde pivko dávajú. Okamžite sa mi ospravedlňovala s tým, aby som ju nebonzla tu na MK a peniaze mi poslala do 3 dní. V obálke len tak, normálne bolo vidno, že tam sú prachy a ani doporučene, iba obyčajnou zásielkou. Čudujem sa, že po ceste nenašli iného príjemcu. Odvtedy neposielam nič, kým nemám zaplatené.
@smarti no to nastve, verim, ja tiez odmietam poslat co i len cukrik na dobierku, ono kazda zacne byt milucka, ze toto a hento a jasne, prevezmem, jasne zaplatim a potom nic 😠 radsej nebudem mat nic, ako este niekomu zadarmo darovat peniaze 😠
@gebeente77 presne tak. Aký kočík to je? Nejaký starší typ alebo novší? Ja som mala 6ročnú Demu, nič moc, pozerala som na ceny a zistila som, že tak za 20€ mám šancu ju predať. Tak sa mi nechcelo s ňou naťahovať a hlavne mi tu zavadzala, tak som ju darovala v nemocnici na detskom, keď som tam v júni ležala s Lenkou, tak sestričky vozili v kočíku deti, ktoré tam nemali rodičov, na vyšetrenie. Viem, že sa v ňom budú voziť len cigáni, ale aspoň tým sestričkám to pomôže.
@smarti je po 2 detoch, ale myslim, ze velmi dobry, ja ho ani nedavam za draho - 35€ - je v super stave, a tiez som povedala, ze ked este natrafim na podobnu spekulantku, tak sa nastvem a zoberiem ho znamej, co sa stara o zienky v azylaku 😠
@mamisqva hej mis me tu uz 7 rokov,chalani isli robit vodicaky a mi ideme za nimi vo stvrtok,ani s ami nechce zas sa len rozozerem ☹ tam sa neda nedat si pozor 😒 kazdy len daj si a vypi atd...neviem ako to dopadne 1.9. ked sa odvazim,ale nebudeme dlho apson to 🙂 ja keby som tam mesiac bola tak mam hned 5kg navyse 🙂
idem ja spat babenky ,lebo mi chodia vselijake chute,aj trochu pivecka som si dala co ja vobec nepijem 🙂
takze dobru noc a peknu nedelu 🙂 🙂
Dobre ranko dievčata,
nevyspata som zas no parada. neviem čo sa to deje 😖
@gebeente77 fuuu,no tiež je veselo u vas ☹ baby naše su chore,Vikuš sa v noci drhla hlienami,no otras.
Musela som vstať a isť do druhej izby. Ked sa ako tak utišila tak znova do spalne že hadam zaspi ale nechcela tam ležať len revala. Tak som si s nou lahla do Kikovej izby ( ml.syn mojho muža,teraz je u mamy) a sranda že tam potom zaspala. Trochu si ešte porevala a bolo 😖 . ja som zaspala ani neviem ako 😝
neviem možno aj tym splnom to bolo alebo čo.
Inak som sa šupla dne s na vahu a že +500 g 😀 😀 😀 😝
Hruuuza,dnes musim posluchať 🙄
@martinka1981 mati, toho pol kila bude tym splnom 😀 ja som mala rano 73,1kg, takze tiez + 200g - to bude asi ta vecerna samrola 😀 no my sme sa tiez takto presuvali, nakoniec deti spali so mnou v posteli velkej obaja a muz spal v Pipkovej izbe 😀
@ martinka1981 caute tak sa zase trapite 😢 nech ste skoro v poriadku...o vazeni ja asi pomlcim ,mala som problem sa nevazit kazdy den a teraz sa karta obratila tak sa jej bojiiiiim ,ze ju len obchadzam co mi ukaže???? 😠 😠 😠
@gebeente77 ty trdlo som sa zasmiala ...to bola poriadna šamrolaaaaa že polkilova ... 😀
@gebeente77 no moj muž si pekne haja som v izbe a ja s dvomi deťmi v spalni 😖 ked začala Vikuš plakať tak akurat som vyšla z izby tak sa pozrel a išiel si lahnuť 😖 salam parky či ja budem spať alebo nie 😀 😝
Teraz rano mo hovori že nech si idem pospať s Vikuš,ale na Mišku extra pozor nedava. Robi vonku a ju si nevezme k sebe aby som si naozaj mohla pospať.
poobede sa zas chysta preč takže zas budeme sameee 😝
inak ja si budem musieť zmeniť ciel v tabulke lebo tych 58 nestiham do konca sept. 😀 😀 😀
kočky neviete mi poradit kde zožeriem poistky do zasuviek?mala si vcera pricvakla prsty jaaaaj to bola muzika. ☹
@mamisqva no už ,ja som sa tiež nevažila a vedela som že ked tam dnes vhupnem hned sa mi ukaže niečo navyše.
A to nehovorim že ma stary nahnal na lavičku robiť brušaky 😝 aspon 5 ! tak som urobila 10 a potom ešte s nim 10
To bude svalovica.
musim sa ja zas do toho obuť lebo takto neschudnem nikdy 🙄 🙄
Ale hlavne nech sme už zdraví lebo ma z toho picne...
@mamisqva skus v neakom obchode s detskymi potrebami alebo cez net objednaj,maju skoro všade 😉
@mamisqva teraz budu tieto bezpecnostne prvky tusim od pondelka v lidli - chystam sa aj ja, lebo tu v novom byte nemame spajzu, tak veci mam v linke a ked vidim dada ako mu uz uz ide zavaraninova flasa, ktoru ukradol padnut na dlazdice, tak ma zradnik chyta 😠
@martinka1981 no to pozname, moj sa pred chvilou zobudil 😎 bol s kamaratmi vonku - tak vyspaval, ale zase on si potom vzdy vezme aspon Pipka na 2 hodky vonku a ja uz s Dadom gazdujem 😀
@gebeente77 no chlapi,čo si budeme hovoriť 😝
Och idem lebo staršia mi tu zas pili nervy s pribinakom. Ale normalne jedlo potom jesť nebude.
Nič nedostane takže bude rev a velkyyyy 🙄
@martinka1981 chlapi salamisti aj moj si odisiel v piatok do tatier a prisiel as vcera o polnoci,čo prisiel bola som prenho este k autobusu lebo nemal ak prist samozrejme unavenyyyyy,chudacik z tury...lahol a chrnel a ja som tu cely vecer stepovala ci pojdem pre neho alebo nie do toho sa mala stale budila ...parada.Ale co ma tesi isli na noc a spali na krivani ne samom vrchu na skalach ...že aka tvrda postel...chceli vidiet vychod slnka...A ja v makučkej postielke aj s babami... 😅
pomoooooc ja som napisala že zožrala......už aj poistky do zasuviek by som žrala.....tak to už je fakt zleeee.... 😀
Krásne nedeľné ránko, babky!!! Ja som mala straaaaaaašnú noc, spala som asi 3/4 hodiny, KAtka bola akási nervóznna, furt mrnčala, prehadzovala sa....ten spln, ach jaj...vlci vily, tak aj Katka vila!!! 😀 😀 😀 Ale ráno ju mm zobral, obliekol, nakŕmil, ja som už síce nezaspala, ale aspoň som si ešte poležkala!!!
@mamisqva poistky do zásuviek nepapaj, dlho by ti trávilo!!! 😀 😀 😀 😀 😀
@martinka1981 ja som dnes tiež stúpila na váhu a 0,5kg hore, takže nie si v tom sama!!! Ale od dnes to už pôjde dolu, už je po splne!!!!!!! 😀 😀 😀 😀 😀
chlapci išli do Lednice, malá spí......dobrú nocku!!!
@mamisqva jaj som sa nasmiala,že zožrala 😀
inak všimli ste si?? admini sa nudia tak premenuvaju temy 🙄 🙄 aj našu doplnili 🙄 😝
@martinka1981 vonku stále prší.....nuž menia témy!!! 😀 😀 😀
@martinka1981 ani by som si to nevsimla, keby si na to neupozornila 😀 tu je konecne teplo, tiez vymyslame co s prckami, ked sa zobudia, kupat sa nemozu, soplavy su obaja a Pipko ma este to ucho zapalene, takze otras 😖
No bola tu kamoška tak sme mali spestrenie 😀 som si pokecala. Inak celkom hic vonku. Bud je chladno alebo moc teplo a potom že sme chorí do kelu 😖
Baby ja som hladna. Na obed sme mali bryndzaky a odvtedy som nejedla ale teraz ma to chyta 😝

@mamisqva no ved prave a mna dokaze vytocit to ze zo mna spravi uplnu hyenu - nemam cit, som hrozna a bla bla bla - teraz tusim zase zacina pisat so sklopenymi usami odkazy, ale proste tam uz nemam co riesit - ozvala sa mi jedna mamca nan cez bazos, ze caka 4 babo, tak dufam, ze ho aj predam, lebo chce pockat do 22.8. lebo ked uz toto nevyjde, tak ho asi niekomu darujem, lebo ten kocik je prekliaty - uz 4 zaujemca a kazdy to pred platenim vzdal, jaaa uz neviem 😀