Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@tanicka321 ahoj, videla som niekde v diskusii, že si objednávaš jedlo update, aké máš skúsenosti. Ako to funguje a hlavne ako chutí? A tiež ako sa ti z neho podarilo dať kilečká dole a či pri tomto spôsobe stravovania aj cvičíš. Vďaka za info.
ahojte baby...tak aj ja sa pridavam...ak ma beriete🙂
Ja Norbiho a jeho zenu Réku uz davnejsie sledujem a teraz hlavne na FB...strasne ma nakopli. Dodrziavam ich "dietu" a hlavne som zacala behat. Podla Réky jej sposobom sa da schudnut aj 4,5kg za tyzden! No poviem vam...dodrziavam to 3tyzdne..a uplne v pohode...a mam dole nieco cez 5kg 😀 ..este k vytuzenemu cielu je to daleko...ale uz som vykrocila po tej spravnej ceste..nielen ze chudnem ale citim sa konence vo svojej kozi fantasticky!!!! 😀 😀 😀
Dobrý den dievčatá, ja som povodne slovenka ale som vydatá v čechách. O Norbim som čítala doma u mamy a moc ma to zaujalo, ale u nás nie su žiadne obchody kde by som si mohla nakupit potraviny ktoré potrebujem a tak sa budem snažit svoj jedálný lístok upravit z dostupných potravín. Je moc pekné vidiet ako sa snažíte schudnút a pritom sa vzájomne podporujete..ráda by som patrila k vám a podelila sa s vami o uspechy i neuspechy..po dvoch detoch mi zostaly pekne kilogramy a potrebujem sa ich zbavit aj ked deti už su dospele a ja trošku staršia ale veselá a dufam že mi norbiho jedalniček pomože zbavit sa toho čo zo sebou každý den nosím 30 kg mojho tuku. Všetkým vám držím palce aby sa vám splnil sen a schudli ste tolko kolko ste si predsavzali zdravím muried
@muried vitaj medzi nami 🙂 Poteším ťa, ak ti poviem, že to ide aj len z " dostupných potravín" ? 🙂 Ja tiež len tak fungujem... 😉 Princíp je v konzumácií potravín vo vhodnom čase. Keďže si pri mamine študovala, tak vieš čo mám na mysli. Budeme rady, ak budeš s nami zdieľať svoji pocity a postrehy. Ak budeme vedieť, pomôžeme, poradíme 🙂 . Tak nech sa ti darí...zatiaľ pá
takže dnes ráno váha ukazovala -2 kg za 2 týždne :P stravovanie podľa Norbiho + pohyb (3x do týždňa beh,posilovačky alebo aerobik).
@nellus82 ved to je super nie? 😉 😉 gratulujem 😵
@betty21 ahoj betty, dlho som nemohla byt prihlasena a tak odpoved trosku neskor 😉 kazdy den rano si vyzdvihnem priamo v predajni krabicky s jedlami na cely den, porcie bohate a chut neopisatelna 😎 proste vynikajuca chut ako sa na spravnych madarov patri 😵 😵 😵 my s kolegynou sme spokojne!!!! a kilecka? za 2,5 mesiaca mam dole 7kg 😎
Pekný výsledok, ja mám tiež pekný -5 kg za týždeň, ale mám štyri diery v bruchu a žlčník fuč☹
dobrý den môžem sa k vám pridať?? ja potrebujem schudnuť 6kg a potom udržiavať váhu-ešte musím dodať že som nahovorila aj manžela 🙂 --prosím môže mi niekto napísať vlastný jedálniček čo jete??dakujem
@bianka1 vitaj. No, jedálniček si dokážeš spraviť aj sama, ide o to, aby si dodržiavala časy. Do 12.00 môžeš čokoľvek. Po dvanástej neješ cukor, múčne jedlá (chlieb, pečivo) a sladké ovocie. Po 15.00 neješ zemiaky a ryžu. No a do večera môžeš ten zbytok... 😀 To znamená mäso, mliečne výrobky (pozor na cukor), zelenina... To je asi úplne to najzákladnejšie, čo ti na začiatok treba... Dá sa to v pohode zvládať aj s bežnými potravinami... Ak máš v blízkosti norbi predajňu, tam ti tiež poradia a majú tam veeeeľa svojich výrobkov.... A majú aj jeho knihu, kde sú presne potraviny rozdelené, dokedy sa môžu jesť. Len teraz na jeseň má vyjsť nové vydanie, kde sú niektoré potraviny zaradené inam. Tak viaceré čakáme na toto vydanie... Veľa šťastia...
@lusinkabiela Ahoj, prosím mohla by som sa na teba nakontaktovať? ohľadom update? bolo by to veľmi dôležité, veľmi pekne dakujem🙂 aj ja mám taký istý vážný problém:( dopredu dakujem🙂
Ahojte dievčatká🙂 pripájam sa k vám🙂 ak môžem🙂
Ahojte tak dnes som obedovala prve jedlo od Update... objednala som si krabicky a zacala s obedom.. celkom fajn hribikovy paprikas.. len ta vecera je dost desna - polysterenovy chlieb so salamom!! :o(( bleh
Ahojte. Pridavam sa... zacala som vcera 🙂. Nemam to este celkom nastudovane, tak do toho idem zo zaciatku tak nie na 100%, ale dufam, ze sa cim skor dostanem do toho. Pristup k predajni nemam, takze budem si musiet vymyslat vlastne recepty 🙂. No napriklad dnes som chcela robit zemiakovy privarok.... (s mukou samozrejme :D). Takze prvy krok, ze jej tam dam menej ako zvycajne, druhy krok, ze si z toho privarku dam len do 12:00. To zvladam 🙂. No a treti krok by bol, ze by som tu muku nahradila inym zahustovadlom.... to pride na rad nabuduce. Len potrebujem radu, co by to malo byt? Napada mi kukuricna krupica napr. od Ravity. To by som podla vas mohla? Ci len update muku? Inak pre info, po porode mam stale + 7 kg oproti vahe pred tehotenstvom, stale kojim, ale vazim tak isto ako ked som prisla z porodnice :(
nejak je tu ticho.... nikto nic? Tak mi aspon poradte, co s takymi vecami ako pohanka, pseno, cicer.... tie sa mozu dokedy jest? 🙂
@gebeente77 @tanicka321 @elina313 ... nechapala som, preco tu uz nikto neprispieva, ked tu predtym bola dost rusna debata.. no precitala som si viac stran dozadu a uz mi doslo ;). Kuknete sa mi predchadzajuci prispevok a napisete nazor? vdaka 🙂... inak, rada by som aj do tej sukromky...
@hhenike Ja si myslim ze ta kukuricna by mohla byt, ale tusim len do 15-tej, ale uz by som sa musela pozriet 🙂 No, ja teraz fakt ledva stiham pc, lebo toto moje sidlo je uz velmi akcne, takze musim mat oci aj na zadku a ked uz poobede pride aj druhy zo skolky, tak pc radsej vypinam 🙂
@hhenike ahojky..pšeno-ako samotne som nenašla v knihe,ale pšeničná krupica je do 15tej,pš.kličky a otruby cely deň 😉
pohanku som aj ja do nedavna riešila a nedopatrala som sa 😒 skusila som ju do 12tej ale nechutila mi,smrdela mi 🤐
a cicer je 1ka takže cely deň 😵
@hhenike
@gebeente77 ano ano kukurica do 15tej 😉
Čaute baby,dlho som tu nebola vtedy ked sa to tu domiesalo som nevedela kde vlastne pisat ci na pokec ci tu,dietu som prestala dodrziavat chcela by som do toho nabehnut nanovo sice s vahou som trosicku sla dolu mam za sebou cca 8 kg mam nieco okolo 80 vahu takze uz len preklenut tu 80 aby som sla pod no nemozem sa akosi nakopnut, 😠 Vam to asi ide pekne vsak? Drzite sa? Kolko vam ide teraz priebezne dolu? 😝 🙂
@luciapejkova ahoj ja držím iba 2týždne a mám dole 3kg takže maximálne spokojná 🙂 výrobky si nekupujem som na ,,domácej strave,,
baby kde objednavate to papanie? 😒
@bianka1 Ani ja som si nekupovala ich stravu jedla som normalne doma uvarene jedla. 😉
Tak od dnes nabehnem asi naspať na norbiho vyhovuje mi to že jem v podstate dosť akurat to čo nesmiem poobede tak nemôžem jesť ale inak mi to pride ako prvá dieta-nedieta pri ktorej sa nemusím až takto obmedzovať pomohol mi dostať sa z váhy takmer 89 kg až k dnesným 80 a nemala som pocit že sa strasne obmedzujem čo pri iných dietach bola hruza 😲 ,takže ak ma beriete medzi seba naspať tak budem rada,v tabulke som si už pridala tuto vahu. Takze od dnes skusim naostro do toho naspat nabehnut lebo poslednou dobou som to dost flakala no ale aj tak nieco zislo este dolu tak som rada,pekný den baby 🙂
@luciapejkova no vitaj,sme sa čudovali kde si sa nam vyparila a ty sa si flakala 😀 No pekne!!
No ja za seba možem povedať že to nejde tak ako som si predstavovala 😝 Ale snad sa to tiež rozbehne lebo začinam mať z toho depku 🙄

@teri3 no dúfam že budem úspešná ako ty, mne by nebolo zle schudnúť nejakých 12 kg, ale ak by sa mi podarilo aj nejakých 6 kg, tak budem rada a veľmi, lebo od nového roku chcem ísť do práca a aby som si mohla obliecť veci čo som nosila pred tehu, resp. niečo pekné si na seba kúpiť . ja tie veci oblečiem, ale ma to všade ťahá a sedieť v tom tiež nie je nič moc a chcela by som sa v nich dobre cítiť a nie cítiť sa ako húrka ☹