icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

mamisqva
10. okt 2011

@bianka1
@mariana0915
@zuzana0203 ahojte babulky ja sa tiez snazim drzat ale ja to mam asi dlhodobejsie nakolko mam strasne slabu volu,mam dni ze sa snazim a potom zase nie a preto som zatial shudla iba 2kg ale som rada ze ich nemam naspat,takze idem dalej.A v pohode sa to da aj bez knihy vsetko hlavne co potrebujes mas v rozpise v prispevku co ne nad...a este trocha pohybu k tomu a funguje to len smelo do toho Prajem vela kg tuku dole 😀 😀 😀

zuzana0203
10. okt 2011

@martinka1981 2kg su fajn, najma ak nemas velku nadvahu. Hlavne, ze sa nevratia spat.

@mariana0915 ja cerpam z receptarov na nete, vyhladaj si recepty zo zeleniny alebo racionalne recepty - dnes vecer som mala zapekany baklazan s mozarelou, alebo je dobre aj kuracie masko pokrajane na kocky so zeleninovou zmesou, cukinovy nakyp, prazenica s hubami (cukinami, krevetami), zapekany karfiol so syrom, grecky salat, alebo ladovy salat mozes robit s hocicim - tuniakom, vajickom, sunkou, olivami, maskom, rybkou, sosovicovo-tuniakovy salat
Ale obedy mam normalne, iba vecer sa snazim pripravit si zeleninku s maskom, alebo rybou, vajickom, syrom.... Ja sa v podstate stravujem ako doteraz, az teda na to, ze poobede ziadne maskrty, pecivo, mucne jedla, sladke vody, zemiaky, ryza a tie vecere mam take zeleninove. A pijem vela vody.

zuzana0203
10. okt 2011

@mamisqva ja stale tvrdim , ze radsej schudnut 2kg a nepribrat to naspat, ako rychlo schudnut 15kg a o par mesiacov mat naspat 20kg. Podla mna netreba drzat ziadne radikalne diety, ved to sa ani neda cely zivot si odriekat, radsej upravit mierne jedalnicek, co najviac obmedzit horalky, cokolady, cipsy a neprejedat sa a ak sa k tomu prida trochu pohybu, ono sa to pomalicky musi pohnut.

mamisqva
10. okt 2011

@zuzana0203 presne tak ja som zmierena ze to potrva a mam skusenosti lebo som nebola a ani nebudem modelka ale ide to pomaly a isto a preco si obcas nedopriat ved zivot je len jeden ale samozrejme mat to pod kontrolou.Prave nedavno sa mi stazovala kamoska ze jej svagrina je posadnuta chudnutim a ked sa stretnu tak len o chudnuti stale keca ze uz je trapna a pritom schudla a stele tvrdi ze je tucny.A vrchol bol ked jej nukala nejaku dietu ze nechces vyskusat???????a ona ma skoro podvahu nie nadvahu ze dakujem,ved jej s toho uz hrade 😝 😝 😝

elina313
autor
11. okt 2011

@zuzana0203 @kathrin6

Ahojte kočenky,

obe ste ma požiadali o pridanie do súkromnej skupiny. Dúfam, že pochopíte čo vám teraz napíšem, pretože by som vás nerada odradila. Od začiatku súkr. skupiny sa k nám pridalo veľa dievčat. Mnohé s predsavzatím ako vy 😉 Súkromnú tému sme založili, aby sme sa mohli rozprávať aj o iných veciach ako je Norbi a verte, že Norbiho tam spomíname asi najmenej. Bohužiaľ časom sme zistili, že prispievame len určité členky, avšak naše spovede čítajú s veľkou záľubou viaceré o ktorých sme nič nevedeli. Tým pádom naše súkromie bolo aj tak verejné. Takže sme sa rozhodli, že podiskutujeme s novými kočkami cez verejné fórum a keď zistíme, že sa naozaj zapájajú, že naše ciele sú rovnaké, tak ich pridáme aj do súkromnej skupiny.
Pre nás ste čerstvým vzduchom, takže aj my vás potrebujeme. Moja odpoveď nie je nie, ale časom, môžeme sa tak dohodnúť ? 🙂

Pre všetky dievčatá, ktoré chcú ísť Norbiho cestou. Pozrite si prvé stránky. Oslovte nás konkrétne, lebo nie vždy si čítame všetky stránky. Kočenky sú veľmi milé a radi zodpovedajú. Aj ja, ale chodím sem nepravidelne, nakoľko mám na pozornosť náročného drobca a jednoducho mamu a PC dokopy neznesie a večer je to zas manžel ... no uznajte ... zakrádam sa na PC 😀 😀 😀
Takže kľudne oslovte viaceré a tým vzniká väčšia šanca, že vám niekto odpovie skôr ako ja za 2 dni 😎
Dúfam, že som vás neodradila, sme tu pre vás... a časom aj súkromne 😉
Držím Vám palčeky, nech sa darí, pre nás je Norbi štýl stravovania, nie diéta 🙂 takže hor sa do toho !

tiffanka
11. okt 2011

@mariana0915 ahojky 😉 Vieš po maďarsky? Lebo ak hej, tak tu sú nejaké :

http://www.hoxa.hu/?p1=recept_lista&kateg=22

mariana0915
11. okt 2011

@tiffanka nie neviem po madarskz 🙂

mariana0915
11. okt 2011

@zuzana0203 jaj no najhorise je zacat a potom to už pojde 🙂 a inak cestovina sa neje do 12 že????

mariana0915
11. okt 2011

babule to je dovolene jest polystyren(psenicne chlebiky)alebo ryžove vecer?????????

kaja73
11. okt 2011

@mariana0915 Ano,oni sami v norbi menu posielaju polystyreny-psenicne-3 kusy,plus natierka k tomu. 😉
To je casta vecera od nich.

zuzana0203
11. okt 2011

kocky, nasla som delenie jedal na nete, pozrite moj fotoalbum, dala som to tam

mariana0915
11. okt 2011

@kaja73 jaj no super 🙂 a ovocne jogurty sa možu jest cely den ci iba bilee??

zuzana0203
11. okt 2011

@mamisqva ja si myslim, ze vsetko treba s mierou, aj sladke si treba dat, aj zhresit, napr. ked pojdem na nejaku oslavu, tak si urcite zobnem zo vsetkeho, ochutnam, nemusim sa prezierat, ale slintat nebudem....... a na druhy den si zacvicim o 15 min. dlhsie, dam si lahsie jedlo a to kilecko bude hned dolu. Ja mam teraz taku maniu, aj sa na seba hnevam a t.j., ze sa vazim kazde rano. Zatial kazde rano ide par dekov dole, tak sa vytesujem, ale pripada mi to trosku chore, musim sa nejako donutit vazit sa iba raz do tyzdna.

kaja73
11. okt 2011

@mariana0915 Ak neobsahuju cukor tak cely den-ale to su asi len tie pre diabetikov. 😖
Inak len biele-ak ich chces jest aj po 12 h.
Ale oni maju v predajni aj ovocne s norbi cukrom-len neviem ci ju mas nablizku-tu predajnu.

mariana0915
11. okt 2011

@kaja73 no asi nemam ale tak biely možem tak aj to je nieco 🙂a tie light nemožem???a ty už dlho chudnes??????

kaja73
11. okt 2011

@mariana0915 Light znamena vačšinou odtucnene-nie bez cukru-na to si daj pozor.
Prave ten cukor je "zly" lebo stimulije vylucovanie inzulinu a potom mas po jeho poklese zas chut do jedla-je to zacarovany kruh-hore inzulin,dole inzulin a už mas potrebu zas ho dat hore.
Ja chudnem cca 3 mesiace-dole mam nieco vyse 9 kil-ale co sa tesim ,tak mam 10cm dole z pasa a z každeho stehna po 7 cm-to su moje problemove partie.
Este chcem dat dole cca 8 kil,ale už teraz som spokojna-na vysku 170 mam necelych 66 kil.
Ja beriem zatial stravu -celodene memu od nich-ale pomaly už prejdem na vlastne stravovanie.

mariana0915
11. okt 2011

@kaja73 fuha to je asi po financnbej stranke dost co????

kaja73
11. okt 2011

@mariana0915 Ako sa to vezme-6 euro na den,ja k tomu jem už len dake jablcko na desiatu-tu nedavaju a daku zeleninku k veceri-aj to davaju zriedka.
Ked si to porovnam s tymi haldami jedla-cokolad,nutel,rohlikov atd,tak mam pocit , že prejem ovela menej eurikov 😎

zuzana0203
11. okt 2011

@elina313 chapem vase dovody, ze nechcete prijimat do sukromnej skupiny nezname osoby. Skoda len, ze sem obcas nenakuknete a neporadite, urcite by nam to pomohlo. Na moje uvodne otazky tu nebolo vobec zodpovedane a kedze este par tyzdnov budem bez knihy, tak sama neviem, ci postupujem dobre.
Ak budem potrebovat poradit, mozem sa obratit iba na Teba a Martinku1981, iba u Vas dvoch som si ista, ze ste clenkami sukromnej skupiny.

kaja73
11. okt 2011

@zuzana0203 Možes aj na mna-aj ja som. 😉

zuzana0203
11. okt 2011

@mariana0915 cestoviny mozes jest do 12 hod

zuzana0203
11. okt 2011

@kaja73 super, takze mam zatial tri informatorky 😀

zuzana0203
11. okt 2011

inak mne prijde divne, ze ovsene vlocky zaradil N. do prvej skupiny 😖

elina313
autor
11. okt 2011

@zuzana0203 áno je to divné, ale na ich stránke na FB radia len doobeda !
Takže ja sa tým riadim. Inak je dobré, ak ráno vypiješ na prázdny žalúdok 4 dcl vody - ja to sama nedokážem, ale aspoň 2 dcl je super, črevá sa prepláchnu a ide von to čo zostalo z večera. Naštartuje sa systém 🙂 a potom si zabarím vločky horúcou vodou, nakrájam ovocie, zasypem škoricou, ktorá má detox. účinky a potláča chuť na sladké 😉
no samozrejme ideálne by to bolo každé ráno, ale taký chlebík s pomazánkovým maslom a k tomu zeleninka je proste pre mňa mňáááááám 😉

elina313
autor
11. okt 2011

@mariana0915 Norbi uvádza cestovinu z tvrdej pšenice do 15, ale tiež ju jem radšej do 12

mariana0915
11. okt 2011

@elina313 oki dakujm 🙂

mariana0915
11. okt 2011

@elina313 a ked vypijes tu vodu nemas potom krče v bruchu???????pijes teplu alebo studenu vodu????

elina313
autor
11. okt 2011

@mariana0915 takú normálnu vlažnú resp. takú normálnu studenkavú .... z teplej by som sa asi 😝 😝 😝
kŕče 😕 ? nie ...

mariana0915
11. okt 2011

@elina313 ja sa pytam lebo kažu aj teplu ja som raz tak nahodne sa napila a potom som amal krče že au ☹ 😖

elina313
autor
11. okt 2011

myslím, že teplá sa pije, aby sa človek vytoto 😀 ale so zápchou nemám problém, ja to robím, aby som spláchla črevá vodičkou, no proste ranná hygiena 😀 😀 😀