icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

niki_lv
13. okt 2011

@akika722 dakujem za privitanie 🙂 u mna je problem pevna vola, ale tato metoda sa mi nezda byt taka prisna ako ine diety, a navyse ked budem kojit dietovat ani nesmiem, takze sa tesim ze som to tu objavila. trosku sa potrapim s tym sladkym, ja som maniak na sladke a najviac mi ide na chut poobede, ale verim ze si zvyknem. 🙂 po porode by som chcela aj cvicit, ale neviem ako je to presne s cvicenim, kedy sa moze, lebo vraj po cviceni ostava kysle mliecko, a potom ho babatka nechcu pit, tak asi cvicit hned po kojeni 🙂

akika722
13. okt 2011

@niki_lv ked porodíš budeš mať na čas iné starosti,cvičenie by som zo začiatku vynechala,no tym stravovanim babu neubližiš..aj Norbiho žena sa tak stravovala počas tehotenstva a kojenia tušim 😉
len si budeš musieť dať pozor na niektore druhy ovocia a zeleniny 😒
neboj,zvladneme to 😉

martinka1981
13. okt 2011

@akika722 ahoj moja,no dame ale neskor 😀 neako nemam chuť 😕 dostala som včera konečne menzes 😝
dnes som povyžierala zaviny čo moj drahy napiekol,robil tvarohovy s nutelou 😀 😀 a orechovy ale do hotovej plnky pridal ešte čerstve orechy tak to mnaaaam.tak mam teraz sladkeho dosť 😝
Ale poobede to kavička istiiiii 😉

mariana0915
13. okt 2011

@niki_lv ahojjjjj neboj schudnes po porode 🙂 ja som pri prvom pribrala 25 kg porodila som ostalo mi 10 castom sa to vysplhalo pri druhom 12 kg dala som dole 10kg pocas kojenia som pribrala ☹

mariana0915
13. okt 2011

ja mam akurat druhy obed medzitym mam 1hodinu rozdiel snad neprasknem mame stredko s kamoskou tak aby som nebola hlana tak som si hned dala ☹

akika722
13. okt 2011

@martinka1981 😀 😀 😀 mne sa nechce nič dnes 😀 😀 ale idem umyť podlahy kym krpec spi lebo musim isť na poštu odniesť baličky 😒

niki_lv
13. okt 2011

jasne zvladneme to, uz to len tak nenecham, ked vidim zadok a boky mojej mamy tak je to pre mna riadna motivacia ze toto teda nie 😠 som zla 😀 musim jej navrhnut nech sa da na to so mnou 🙂 pozeram ze budem musiet ist na nakup, otvorim chladnicku a vidim vsetko co po 15:00 uz nesmiem..ten polystyren sa ozaj moze cely den? citala som na nete ze 100g obyčajného chleba má menej kalórií, ako 100g suchárov, alebo polystyrénu. 😨

martinka1981
13. okt 2011

@akika722 no mne sa tiež nič nechce 😝 keby lenivosť dnes kvitla som RAJSKA ZAHRADA 😀 😀 😝

akika722
13. okt 2011

@niki_lv ano cely deň..ale v obyčajnom chcebe maš bielu muku a ta je do 12tej 😉
@martinka1981 aj ty? 😀 😀 😀

elina313
autor
13. okt 2011

@niki_lv ahoj tehuľka, myslím, že si sa vydala tou najzdravšou cestou k dosiahnutiu ideálnej hmotnosti. Po pôrode uvidíš, ako to pôjde dolu, horšie je to trošku neskôr, zrazu sa zastaví chudnutie a začnú prírastky, ale ty si už objavila Norbiho, takže to bude O.K. - inak to je fajn mať motiváciu a "zrkadlo" ako nechceš vyzerať. Ja sa vždy pozriem na svoje foto v mojom bacuľatom období a hneď je motivácia 😀 😀 😀

zuzana0203
13. okt 2011

@mariana0915 co sme sa dohodli, aj ja som si dnes spravila vlocky, tie podla eliny a celkom dobre to bolo, nakrajala som si k nim broskynu a ta skorica bola super

zuzana0203
13. okt 2011

@niki_lv vitaj niki 🙂

@martinka1981 jaaaaaaaaaaaaaj, taketo sem nepis, az mi zacali sliny tiect, ked som si precitala o tych zavinoch 😝 A to som bola hrdinka, prave dnes poobede som rozmyslala, ze nemam vobec chut na sladke (co som predtym mavala takmer hned po obede). No ako vidim, pokusenia boli, su a asi aj budu stale. 😀

zuzana0203
13. okt 2011

@niki_lv mne ten polystiren tiez vrta v hlave, ja by som ho veru zaradila do inej skupiny. Ale zas ked nezjeme cely balik na posedenie, tak si myslim ze tie 2 kusky nebudu pricinou nasej obezity. 😉

niki_lv
13. okt 2011

@elina313
@zuzana0203
Dakujem za privitanie 🙂 akurat rozmyslam nad tym ze co do nemocnice..ved tie vecere budu urcite take, kt. nebudem moct jest, budem si musiet dat nieco doniest, alebo neviem 😕

elina313
autor
13. okt 2011

@niki_lv tým sa nezaťažuj, vzľadom na stav nemocničnej stravy toho veľa nepoješ a vôbec by som sa pre tých pár dní netrápila 😉

martinka1981
13. okt 2011

@akika722 moja už mam kafeeee 😀 ale s cukrom 🤐 lebo ja inak nevypijem a nemam ani ovocny nech to je trošku prijatelnejšie,čo už.
Ale len teraz som obedovala,plny tanier cvikloveho šalatu som si dala a k tomu 2 varene vajička a ja som stale hladna. ja sa proste zo zeleniny nenajem 😝

Inak baby ja šmejdim po nete a hladam už darčeky na vianoce 😀

akika722
13. okt 2011

@niki_lv keby si rodila v našej nemocnici tak o obedy a večere maš postarane 😀 😀 😀 kukneš nato a prejde ťa chuť 😀 😀 😀 😀 lebo ani neprideš nato čo to je 😅 😀
@martinka1981 ja momentalne šipkovy čaj 😀 ja si obedy davam normalne čo varim,ale menšiu porciu 😕
aaaaaaaa ja už pre deti darčeky mam 😀 😀 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
niki_lv
13. okt 2011

@akika722 😀 😀 no mozno to bude tak aj u nas, pocula som tiez zaujimave zazitky z nasej porodnice, napr. ze mamickam varia fazulove. sosovicove polievky a pod. co pochopitelne nemozu ked koja, no nema to logiku 😖

tak dnes som mala taketo menu:
R: cerealie s mliekom
O: gulas s chlebikom, stihla som to este o 11:30, potom kavicka 3v1 + kusok cokoladky
O: syr, sunka, paradajky, uhorka
V: acidko

Moze byt? Ale asi to bolo malo, lebo som zase hladna ale co uz o takomto case? 😕 a drahy sa rozhodol ze sa prida ku mne, tak sa strasne tesim ze ma nebude este vecer drazdit sladkostami, klobaskou a pod. 🙂

akika722
13. okt 2011

@piacere ahoj 😀 no vitaj,kokso že 40ka 😀 ja mam +25po deťuchach 🤐 😅
@niki_lv moja kamoška ked rodila pred 5timi rokmi že dostala klobasu a chclieb 😀 😀 😀 ja som raz mala kysli privarok-teda tak to vyzeralo ako privarok,,a ked mal 3m ležali sme v nemocke,mala som platenu izbu pre dojčiace matky a mala som fazulovu polievku 😀 😀 pohodaaaaaa 😀 😀 😀 hlavne že zato cvakaš 😖

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
13. okt 2011

@piacere jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj že 34ky 😨 😅 uf 😅 mať tak tvoju 40ku teraz 😅

niki_lv
13. okt 2011

@akika722 ved toto, ja by som tiez chcela nadstandartku, no u nas v LV su len 3 a z toho len jedna ma vlastne WC s kupelnou, tak potom tie dve su kvoli comu nadstandart, jedine asi preto ze navsteva moze prist na izbu..ach, verim ze ta jedna bude volna 😠 🙂

niki_lv
13. okt 2011

@piacere aj ja chcem po tehu svoju velkost, ked teraz pozeram na tie svoje XS nohavice, tak by som si ich natiahla asi na jednu noha a na stvrt zadku 😀 😀

akika722
13. okt 2011

@niki_lv aj tu je to tak..ja som mala nadštandard pri oboch-boli volne...asi sa hodim do nemocnice a isto schudnem aj bez Norbiho 😀 😀 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
13. okt 2011

@piacere 😀 😀 😀 aj ja chcem hrkať 😀 😅 skus ovocny cukor,tušim baby spominali že sa može do 15tej 😉 maju ho všade,aj v agre som ho videla 😉
dobru 😵

niki_lv
14. okt 2011

Dobré ráno, dnes som sa zobudila taká hladná ako asi este nikdy cez tehu, uf zeby to bolo tou vcerajsou stravou? budem musiet troska pridat na pobednom menu nech sa z toho aj najem. Teraz som si dala cerealie s mliekom a este mi aj zle z toho ostalo 😒

martinka1981
14. okt 2011

@niki_lv dobre ranko,
ja by som na tvojom mieste neako extra sa neobmedzovala,predsa len si tehu.
Skus len obmedziť sladke,ale ked ťa prepadne chuť tak si kusok daj a potom začni po porode podla Norbiho 😉

piacere
Autor odpoveď zmazal