Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@niki_lv ked porodíš budeš mať na čas iné starosti,cvičenie by som zo začiatku vynechala,no tym stravovanim babu neubližiš..aj Norbiho žena sa tak stravovala počas tehotenstva a kojenia tušim 😉
len si budeš musieť dať pozor na niektore druhy ovocia a zeleniny 😒
neboj,zvladneme to 😉
@akika722 ahoj moja,no dame ale neskor 😀 neako nemam chuť 😕 dostala som včera konečne menzes 😝
dnes som povyžierala zaviny čo moj drahy napiekol,robil tvarohovy s nutelou 😀 😀 a orechovy ale do hotovej plnky pridal ešte čerstve orechy tak to mnaaaam.tak mam teraz sladkeho dosť 😝
Ale poobede to kavička istiiiii 😉
@niki_lv ahojjjjj neboj schudnes po porode 🙂 ja som pri prvom pribrala 25 kg porodila som ostalo mi 10 castom sa to vysplhalo pri druhom 12 kg dala som dole 10kg pocas kojenia som pribrala ☹
ja mam akurat druhy obed medzitym mam 1hodinu rozdiel snad neprasknem mame stredko s kamoskou tak aby som nebola hlana tak som si hned dala ☹
@martinka1981 😀 😀 😀 mne sa nechce nič dnes 😀 😀 ale idem umyť podlahy kym krpec spi lebo musim isť na poštu odniesť baličky 😒
jasne zvladneme to, uz to len tak nenecham, ked vidim zadok a boky mojej mamy tak je to pre mna riadna motivacia ze toto teda nie 😠 som zla 😀 musim jej navrhnut nech sa da na to so mnou 🙂 pozeram ze budem musiet ist na nakup, otvorim chladnicku a vidim vsetko co po 15:00 uz nesmiem..ten polystyren sa ozaj moze cely den? citala som na nete ze 100g obyčajného chleba má menej kalórií, ako 100g suchárov, alebo polystyrénu. 😨
@akika722 no mne sa tiež nič nechce 😝 keby lenivosť dnes kvitla som RAJSKA ZAHRADA 😀 😀 😝
@niki_lv ano cely deň..ale v obyčajnom chcebe maš bielu muku a ta je do 12tej 😉
@martinka1981 aj ty? 😀 😀 😀
@niki_lv ahoj tehuľka, myslím, že si sa vydala tou najzdravšou cestou k dosiahnutiu ideálnej hmotnosti. Po pôrode uvidíš, ako to pôjde dolu, horšie je to trošku neskôr, zrazu sa zastaví chudnutie a začnú prírastky, ale ty si už objavila Norbiho, takže to bude O.K. - inak to je fajn mať motiváciu a "zrkadlo" ako nechceš vyzerať. Ja sa vždy pozriem na svoje foto v mojom bacuľatom období a hneď je motivácia 😀 😀 😀
@mariana0915 co sme sa dohodli, aj ja som si dnes spravila vlocky, tie podla eliny a celkom dobre to bolo, nakrajala som si k nim broskynu a ta skorica bola super
@niki_lv vitaj niki 🙂
@martinka1981 jaaaaaaaaaaaaaj, taketo sem nepis, az mi zacali sliny tiect, ked som si precitala o tych zavinoch 😝 A to som bola hrdinka, prave dnes poobede som rozmyslala, ze nemam vobec chut na sladke (co som predtym mavala takmer hned po obede). No ako vidim, pokusenia boli, su a asi aj budu stale. 😀
@niki_lv mne ten polystiren tiez vrta v hlave, ja by som ho veru zaradila do inej skupiny. Ale zas ked nezjeme cely balik na posedenie, tak si myslim ze tie 2 kusky nebudu pricinou nasej obezity. 😉
@elina313
@zuzana0203
Dakujem za privitanie 🙂 akurat rozmyslam nad tym ze co do nemocnice..ved tie vecere budu urcite take, kt. nebudem moct jest, budem si musiet dat nieco doniest, alebo neviem 😕
@akika722 moja už mam kafeeee 😀 ale s cukrom 🤐 lebo ja inak nevypijem a nemam ani ovocny nech to je trošku prijatelnejšie,čo už.
Ale len teraz som obedovala,plny tanier cvikloveho šalatu som si dala a k tomu 2 varene vajička a ja som stale hladna. ja sa proste zo zeleniny nenajem 😝
Inak baby ja šmejdim po nete a hladam už darčeky na vianoce 😀
@niki_lv keby si rodila v našej nemocnici tak o obedy a večere maš postarane 😀 😀 😀 kukneš nato a prejde ťa chuť 😀 😀 😀 😀 lebo ani neprideš nato čo to je 😅 😀
@martinka1981 ja momentalne šipkovy čaj 😀 ja si obedy davam normalne čo varim,ale menšiu porciu 😕
aaaaaaaa ja už pre deti darčeky mam 😀 😀 😀
@akika722 😀 😀 no mozno to bude tak aj u nas, pocula som tiez zaujimave zazitky z nasej porodnice, napr. ze mamickam varia fazulove. sosovicove polievky a pod. co pochopitelne nemozu ked koja, no nema to logiku 😖
tak dnes som mala taketo menu:
R: cerealie s mliekom
O: gulas s chlebikom, stihla som to este o 11:30, potom kavicka 3v1 + kusok cokoladky
O: syr, sunka, paradajky, uhorka
V: acidko
Moze byt? Ale asi to bolo malo, lebo som zase hladna ale co uz o takomto case? 😕 a drahy sa rozhodol ze sa prida ku mne, tak sa strasne tesim ze ma nebude este vecer drazdit sladkostami, klobaskou a pod. 🙂
@piacere ahoj 😀 no vitaj,kokso že 40ka 😀 ja mam +25po deťuchach 🤐 😅
@niki_lv moja kamoška ked rodila pred 5timi rokmi že dostala klobasu a chclieb 😀 😀 😀 ja som raz mala kysli privarok-teda tak to vyzeralo ako privarok,,a ked mal 3m ležali sme v nemocke,mala som platenu izbu pre dojčiace matky a mala som fazulovu polievku 😀 😀 pohodaaaaaa 😀 😀 😀 hlavne že zato cvakaš 😖
Dobré ráno, dnes som sa zobudila taká hladná ako asi este nikdy cez tehu, uf zeby to bolo tou vcerajsou stravou? budem musiet troska pridat na pobednom menu nech sa z toho aj najem. Teraz som si dala cerealie s mliekom a este mi aj zle z toho ostalo 😒
@niki_lv dobre ranko,
ja by som na tvojom mieste neako extra sa neobmedzovala,predsa len si tehu.
Skus len obmedziť sladke,ale ked ťa prepadne chuť tak si kusok daj a potom začni po porode podla Norbiho 😉

@akika722 dakujem za privitanie 🙂 u mna je problem pevna vola, ale tato metoda sa mi nezda byt taka prisna ako ine diety, a navyse ked budem kojit dietovat ani nesmiem, takze sa tesim ze som to tu objavila. trosku sa potrapim s tym sladkym, ja som maniak na sladke a najviac mi ide na chut poobede, ale verim ze si zvyknem. 🙂 po porode by som chcela aj cvicit, ale neviem ako je to presne s cvicenim, kedy sa moze, lebo vraj po cviceni ostava kysle mliecko, a potom ho babatka nechcu pit, tak asi cvicit hned po kojeni 🙂