icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere 😀 😀 😀 😀 kolko stal?v agre stoji tušim do 2e..myslim..dnes som tam bola mohla som kuk 😅

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere 😀 😀 aj to v agre je len male balenie 😅
ja som minule kupila hnedy cukor deťom do čaju.bol taky,sa mi zda menej sladky..ale mala som dobry pocit,Paťko sa naučil piť čaj...huraaaaaaaaaaaa..po 3,5r pije moje decko čaj 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere ale ved o cukor je to asi v pohode nie? 😕 tušim baby ovocny cukor kupuju.. 😉
aaaaaaaaaaaaaa už mesiac sa chystam kupiť kuskus 😅 tak ho kupim asi zajtra a urobim si s krpcom 😀

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

@piacere ja som ho tam videla,tiež par gramov a stal skoro 3eura že bio 🤐 ale vraj zvyknu mať aj iny druh tak skusim rano 😵

piacere
Autor odpoveď zmazal
akika722
14. okt 2011

😀 😀 @piacere 😀 😀 😀 ty si trubka 😀 😀 😀 😀 a ja budem mať aj na bio kuskus 😀

piacere
14. okt 2011

@akika722 😅 😀 😀

martinka1981
14. okt 2011

Helou baby 😉
V DM drogerke stoji ovocny cukor 500g 1,99eur. Tak niekoho poproste nech vam kupi.

@akika722 ty si tušim spominala že tam nemate DM ??
Alebo vam pošlem poštou 😀 a už si to podelite 😉

Inak večeriam polystyren a Cottage,že Jihočesky v smotane,ma len 5%tuku ale aj tak mi to je neake priečne smotanove tak si dam len polystyren.
Som sa velice chystala že pojdem žehliť ale nechce sa miiiiiiiiiiiiii 😝

akika722
14. okt 2011

@martinka1981 mame mame dm 😀 ale maju ho aj tu dole v obchode..na vychode mame taky obchod milk agro a tu majuuuuuuu.už som ho mala..gramaž fakt neviem 😅
aj ja som chcel žehliť ale vyvalujem sa pod dekou 😅

martinka1981
14. okt 2011

@akika722 jaj tak dobre 😀
ja som si dnes kupila aj Agavovy sirup,je tam napisane že ma nizky glykemicky index,tak nekup to 😀 za 6 eury 😀
a budem mať aj ten palmovy cukor,tak potom podam referencie 😉

piacere
Autor odpoveď zmazal
martinka1981
14. okt 2011

@piacere 😀 je to z radu Das gesunde plus,určo poznaš aj vit.C 😉
Noo,na melasu som sa chystala ale tak neviem neviem ked je to taky blivajz 😀
ja som použivala dlho Javorovy sirup,mnaaam. A tento agavovy je super,chuti trošku ako med ale je vraj ešte sladši a obsahuje 90% fruktozy,čiže ovocneho cukru.

No suchy polystyren za mnou,chcelo by to niečim zapiť.
Asi idem kuk neake vinko trošku 😕

piacere
14. okt 2011

@martinka1981 hej hej, c-čkom z Dmky dopujem malého. Ja som aj tú melasu kúpila, že budem dávať jemu... raz som skúsila, vypleštil oči a tváril sa, že balí kufre, keď mu to ešte raz dám, tak neriskujem 😀

martinka1981
14. okt 2011

@piacere 😀 😀 no pekne!
Ja ked mojej sypem to Cčko do pohara tak už pišti že to nechce 😀 že len sirupček 😀 ale taky cmulaci Jamieson si inak vypyta.Pride a hovori,jaj maminka boli ma hrdielko,musiš mi dať vitaminček 😀 😀 no odpadli by ste.

Dnes rano mala kakao a hovorim jej nech si utrie pusinu a ona že netreba,obližem 😀 😀 😀 😀

piacere
14. okt 2011

@martinka1981 😀 😀 ja dávam malému najnovšie cčko do výživy alebo jogurtu, lebo vodu mi s tým nechcel piť. A dnes som to asi neodhadla, bolo to asi veľmi kyslí, lebo ho striaslo a zahlásil "ba" 😀

akika722
14. okt 2011

@martinka1981
@piacere baby,ja varim deťom šipkovy čaj..ale musi byť kvalitny šiprkovy..ma ovela viac vit.C ako citron a deťom neskutočne chuti čo sa čudujem 😅

piacere
14. okt 2011

@akika722 ja už dlhší čas poškuľujem po šípkovom, že ho skúsim naservírovať vedúcemu.... Ja osobne ho strašne ľúbim 😅

akika722
14. okt 2011

@piacere kupila som minule v lekarni pri fartexe teekanne a bol vyborny..ale tie obyčajne z potravin su nanič 😒
manžel mi ma priniesť šipky z lesa -čiste bez vyfukovych vyparov 😀
šiel k svokre tak sa tešim 😀

martinka1981
14. okt 2011

@akika722
@piacere to sa pije aj u nas.Kupila som v DM zn.Biomila 😀 😀 tak snad je kvalitny.

Už som bola učičikať Viki,zas sa prebudila s plačom ale teda dnes neako skoro.Väčšinou je jej čas okolo 22:30 😝

akika722
14. okt 2011

@martinka1981 kokso..ja v dm take veci nepozeram ale asi začnem 😒 väčšinou vezmem plienky.utierky,prašok a čo treba a palim preč..no s detmi sa neda.. 😒 musim isť sama 😀

akika722
14. okt 2011

@martinka1981 moj spi od 18.30 😅

piacere
14. okt 2011

@akika722 hej, ja to volám, že vyluhovaný papier 😅 Zajtra popozerám aj ten čajík... Heh, mala by som si to začať písať, bo už aj tak nepamätám, čo všetko som chcela zajtra kúpiť 🙄

piacere
14. okt 2011

môj odfukuje od 18.00 prosím pekne 😀 ale zato o piatej už bude vykrikovať 🙄 😅

akika722
14. okt 2011

@piacere aj ja zapisujem 😀 doma som už 4,5roka a teda riadne mi prepina 😔
tvoj je ešte lepši 😀

martinka1981
14. okt 2011

@piacere ja som tiež šla dnes s papierikom inak polovicu veci zabudnem 😝 strašne ako na materskej človek osprostieva 😀 😀 😀

@akika722 to by si sa čudovala ake fajne veci sa tam daju kupiť 😉 treba trošku pošmejdiť 😉 ale jasne že bez deti 😝

piacere
14. okt 2011

@akika722 ja som doma od piateho tehu mesiaca a niekedy si pripadám jak žena z pralesu 😒 😅