Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@martinka1981 tak to je jasná vec, že s deťmi sa kupuje len to, čo viem presne, kde sa v obchode nachádza... mám vyrátané kroky a čas (srandujem)... ináč sa s našim vedúcim fakt nedá.... Minule som ho zobrala do Kiku, že reku pokukáme, čo nové, prejde čas (bo bol od rána nejaký nervný).... skoro tam pováľal všetky vešiaky... kým som mu pozrela ponožkové papuče, tak povykladal do uličky všetky dózy, čo tam mali.... V dmke je jeho raj... to nevie kde skôr pozerať, na všetko ukazuje prstom "dzzzz" (spreje 😀 ), po všetkých plienkach si udrie... nedá sa.... 😅
@piacere podareny ten vaš veduci 😀 😀 😀 a dobre ste mu meno dali 😀
a balony budeme potrebovať 😀 Viki bude mať čoskoro rôčik,tak pošlem hej?? 😀
@martinka1981 jasné, davaj... fúka jak za trest už cca tri dni 😀 😀
@piacere sranda baby noo.
Ale ja už pojdem asi do sprchy kym je v dome ticho 😝
dala som si poldeci červeneho vinka a už mi klipkaju oči 😀 no,alkač so mna asi nebude 😀
tak dobru,zajtra sa vidime 😉
@piacere 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinka1981 dobru,bubu dobre sny 😀
@piacere 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@martinka1981 dobru,budu dobre sny 😀
aj ja už idem žienky, bo už ledva žijem....
dobrú nocku.... 😵
@akika722
@piacere
@martinka1981 slniečka naše, kedy píše Norbi, že chudneme ???
V spánku od 22-hej ! Tak šup šup umyť zúbky a do pyžamka 🙂 🙂 🙂
ahojte spolubojovníčky 😀
hlásim, že som bola v DM... a keďže som ovocný cukor nemala napísaný na lístočku, tak som ho samozrejme nekúpila 🙄 Neexistuje nejaká diéta aj na znovuobžitie odumretých mozgových buniek? 🙄
Ahojte kocky, ako ste sa rozsupli vcera 🙂 Ale som rada, ze tema oziva a ratala sa mi Elina, jak to tu ma pod palcom a pekne vas posielala spat 😎
Ja som vcera trochu porusila zasady, poobede bolo aj sladke 🤐 TAk som sa preistotu dnes rano nevazila 😀 Ide sa dalej, dnes sa budem snazit odolat vsetkym chladnickovym nastraham 😉
Dnes robime za domom dreveny pristresok, mame tu robotnikov, tak som len odbehla a uz musim ist naspat.
Len som chcela nasej tehulke - Niki napisat, nech privelmi neskrti na strave, pekne papaj, aby si nebola hladna. Obmedz sladke a mucne a dopraj si vela ovocia a zeleniny.
caute babule 🙂 tak ste sa tu nejak velmi rozpisali,nevadi aspon mam co čitat a sa aj zasmejem a viem kde co mam kupovat 😀 a elina dala asi najlepsu hlasku aby ste sli spat 😀 😀 😀 a co s atyka tych listockoch tak aj ja musim mat napsiate inak zabudnem ☹ a niekedy aj mam napsiane aj tak zabudnem no proste s detmi je to onicom nakupovat aspon s nasou karin ta pobehuje po obchode a ja nakupujem aj pozeram zanou 🙂 a dneska mi vhadzovala 2 balenia KAricky pozeram nanu v živote sme to nekupovali že co ona che tak som ju poslala nech to peken kranse odnesie 🙂
@akika722
@piacere
@elina313
@martinka1981 inak baby neexistuje niečo čo možme do 22 namiesto muky aby som tym zahustila???????
@mariana0915 a naozaj potrebuješ zahustiť ? Jedine, že by si si kúpila u Norbiho múku...
Ja si odoberiem pre seba ešte pred zahustením a ostatným zahustím klasicky 😉 ak by Ti stačilo do 15 - tak zemiakový škrob 🙂
@piacere to tá materská - robí s nami veci ... ale je tak úžasné vychutnať si svoje zlatíčko.
Ja keď som po prvej nastúpila do práce ... baby, ja som polovicu z toho hrozného bankového žargónu nerozumela. Predstavte si ma ako sedím na porade a z polovice netuším o čom hovoria 😀 😀 😀 😀
a po 6 rokoch, keď som odchádzala na MD, som sa ja už musela cielene obmedzovať v "bankárskych" výrazoch, aby mi rozumel klient 😀 😀 😀
@elina313 ja sa pytam tak pre info premna nemusi byt zahustene 🙂
akurat si robim caj od Babicky Ruženky sedmoro bylin byliny sa smu do kedy ako napr roibos mata ostružina fenikel železnik lekarsky škorica sladke drievko ?????
@mariana0915 cica nepreháňaj 😀 😀 😀 to neštuduj, nedáš cukor a hotovo, myslím, že Norbiho sme všetky volili práve pre to, že je prehľadný - múka cukor doobeda, do 15 prílohy, po 15 zelenina + bielkovina 😉
@elina313 😀 😀 😀 ja len pre info sa pytam no cukor nedam len ci ho vypijem bez cukru 🙂
vypiješ a ver mi po čase prídeš na to, že cukor Ti vzal chute, zrazu pocítiš iné chute, ktoré cukor potlačil... fakt 😉
@elina313 🙂 no neodolala som a dal som si 6 kocky cokolady ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
@mariana0915 bola aspon 75% ??????
Inak ja som tiež dnes bola na navšteve a spraskala som 2 kusky kolaču+kavu s trst.cukrom a ešte som aj ochutnavala čo varila kamoška 😝
plna som jak diva svina 🤐
@martinka1981 neviem kolko % bola ☹ prečo to zalaži na % ?
inak baby ani vanilkovy smotanovy jogurt sa nesmie po 12 ??

@martinka1981 ja občas napišem zoznam veci na papierik a papierik ostane doma 😅
noooo?urobim si vyletik do dmky bez deciek 😀
alebo pojdem zajtra?ak tak mam cestu okolo 😒 a potrebujem nejake veci z drogerky..aaaaaaaaaaaaale malemu musim urobiť zasobu jedla nech je ticho 😀