Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@martinka1981 jak diva sviňa 😀 😀 😀
@mariana0915 eé tušim ani vanikovy.ved to je sladke..a preto 75% lebo je kvalitnejšia-vaic kakaa
ženy, ja to bez pečiva poobede nezvládam 😖 aj teraz som hladná jak vlk... zjedla by som aj taký trojdňový, čo sa s ním dá hlava rozbiť, len nech je to chlieb 😅 😔
@akika722 no poobede (teda po dvanástej) som už jedla len karfiólovú polievku.... a netuším, čo ešte môžem 😅 si neviem predstaviť nejakú pomazánku bez chleba, mäso bez prílohy, mrkvu sa mi chrúmať nechce (neľúbim 😕 😅 )... fakt v tom mám chaos.... dobrá otázka ináč, že čo jem... neviem 😀 Vy čo jete po tej pätnástej?? 😨
včera takýto čas som si dala napr. biely jogurt s nakrájanou paradajkou... ale bezbožne!!! mi k tomu chýbala voňavá bagetka 😀 😀 🤐
@akika722 tak to mňa keby dakto poslal na mesiac do Chorvátska a kázal mi jesť ich stravu, tak prídem určite už konečne o tých 5 kg ľahšia ... milujem chorvátsko, ale tie ich geblajzi, tak to nie 😝 😝 😝 😝 strašne dochucujú - nedochucujú ....burek je jediná výnimka ... ale z toho by som zas pre istotu došla o 5kg ťažšia 😀 😀 😀
idem ja okupať mladeho panka lebo mi tu bucha kladivkom po hlave 😖
idem ešte rychlo umyť podlahy..zase 😖
baby mame este 40min a to mi este ani deti nespai a nehovorim otom že este ani sprchnuta nesom ☹ tak dnesa chudnutie asi nekona lebo som toho viac porusila ☹
@piacere aj mne velmi chyba chleib poobede ale tak snažim s ajest polystyren aj ked to neni ono ale tak čo už ☹
takže 22.00 idem ja hajat tak bru nocku papapa 🙂

@elina313 caj chuti aj bez cukru 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅 😅