Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mariana0915 asi všetky su tam ☹ čo už..mne chlebík nechýba polyesteren si chrumkaju aj moje detičky dokobca aj mangel si zvykol naň 🙂
@bianka1 no ved to ☹ mne niekedy k niektoremu jedlu chyba ale tak zvykla som si už aj na polystyren 🙂 a mojim detom nechuti a mm ten mi povie že on somariny jest nebude 🙂
@mariana0915 ha ha tý muži 😵 oni sa takto ,,týrať,, nemusia a su radi ked vedla nich je žena so super postavou 😉
@bianka1 no ved to že oni nemusia a ženy musia vsetko ☹ inak aj ty chudnes?a kolko si už schudal a ako dlho už chudnes ????????snad sa dievcence nenahnevaju ak trosak odbocime od temy 🙂 😅 😅 😅 😅 😅
😎 😀
@mariana0915 aj tak sem nechodia 😕 ja chudnem 4tý týžden a mám dole 3.5kg 😉 ale nevážim sa iba raz do týždna lebo potom sa stresujem ked ručička stále stojí na jednom mieste 😒
ahojte, tak cez vikend este boli nejake prehresky ale od dnes sa uz drzim norbiho. Dnesne menu:
R: dva salamove chlebiky
D: jeden kremes, neskor pomaranc
O: brokolicova polievka, bravcove masko s ryzou
O: biely jogur so zelenym jablkom a 3 polystyreny
V: (prave ju mam pred sebou) zeleninovy salat: ladovy salat + paradajky + redkovky + paprika + syr + olivovy olej + citronova stava, caj z ostruziny
🙂
@bianka1 no tak to maš dobre ja som este len tyždena už by som chela mat dole aspon 5 kg ☹ a ja vahu doma nemma takže nevažim sa 🙂 😀 😀 😀 😀
@niki_lv no tie prehreski poznam mňa cely vikend lakalo sladke ale tak v sobotu som si dala po 12 😠 😠 😠 😠 😠 😠 dneska som si dala par piškot po 1ľ lebo som to nemohla vydržať 😠 😠 😠 😠
Ahoj baby, rada by som sa k vám pridala. Som 10 mesiacov po pôrode a moja váha niečo strašne ☹ ☹ ☹ pomaly ako keď som šla rodiť. Chcem sa spýtať či to u vás funguje teda či idú kilá dole?
@mariana0915 my sme mali cez vikend jarmok, takze som sladkostiam neodolala, no ale v najblizsej dobe ma ziadne taketo akcie necakaju, ziadne oslavy, takze by nemal byt dovod na prehresky 🙂 i ked...obavam sa ze hned po porode nebudem mat chut sa obmedzovat, ale nejak sa prinutim 😉
@niki_lv 😀 😀 😀 😀 😀 no to hej to poznam ked je jarmok 🙂 my sme mali oslavu švagor mal narodky ale nejak som odolala zakusku a chelbiky tie premna nemusia byt 🙂 ale tak dneska som chodila a len sladke som chela ale ododolala som tiež 🙂
@kaciatkoke ahojjjjjjjjj tak vitaj u mna este nezacalo lebo ja som este len tyzden natom ale tak su tu žienky co maju dole 🙂 tak hor sa s nami zdolavat sladke 🙂 😀 😀 😀
@mariana0915 ja milujem sladke, a najvacsi problem je ze mi ide najviac na chut poobede a vecer, doobeda vobec nepotrebujem...takze je trosku problem si to prehodit, ale nie nemozne 😎
@niki_lv no ved to ja som bola zvyknuta že ideme do obchodu na nieco sladke a tterza snivam tiež mi nechuti jest dodobeda 🙂
@mariana0915 no veď to, že ja sladké veľmi nemusím - nevravím občas ma prepadne chuť na niečo dobre no ja vidím skôr svoj "problém" v chlebe. Som fakt dosť chlebová občas sa mi podarí odolať a dať si iba na raňajky no občas podľahnem aj večer a pekne to na mne vidno
baby, ja sa akosi neviem nakopnut, prve dni som pekne vsetko dodrziavala, ale teraz mam strasne chute na sladke a neodolam. 😖 Aj vody pijem malo. 😢 Fakt ma to stve, lebo viem, ze kebyze mam silnejsiu volu, tak by tie kilecka isli dolu.
A ked teraz nad tym uvazujem, tak tie chute na sladke ma chytaju vzdy ked nedesiatujem, tak sa budem musiet prinutit a nieco zjest aj medzi ranajkami a obedom, snad to pomoze.
A asi by bolo dobre, keby som sem pisala moj jedalnicek, aspon by som sa ako tak citila kontrolovana a snazila sa viac.
aha, a este ma napada, ked som pekne vsetko dodrziavala, tak som chodila aj skoro spat a zas rano som bola skoro hore. Teraz chodim spavat az okolo polnoci a stavam rano neskorsie. Moze aj toto vplyvat na chudnutie? Ja sa pytam preto, lebo este nemam knihu, tak ak ju mate precitanu, poradte, ci je aj ten spanok dolezity, pripadne ak vas nieco napadne, co este treba dodrziavat, napiste.
Baby čaute,
nemyslite si že ked sa tu den dva nikto neobjavi že sme už v sukromke.Su proste dni ked sa nepiše,ani v sukromke a potom sa to rozprudi zase. Takže nerobte paniku a pište si ked to potrebujete a ked budeme mať aj my potrebu napišeme alebo ked mate otazky pytajte sa 😉
@zuzana0203 no čo sa tyka spanku tak určite to ma vplyv 🙂 Norbi piše že sa chudne počas spanku od 22 hodiny(citujem elinku) ,takže pokial mi deti spia tak idem aj ja spat do tej 22 🙂
No ja som sa dnes rano odvazila a stale platia tie 3kg, co som schudla. Bola som velmi prekvapena, ze som nepribrala naspat, lebo tieto posledne dni som veru mala dost prehreskov. Tak som sa potesila a dnes sa uz pekne snazim vsetko dodrziavat, ako sa ma 🙂
Kocky, mamina mi mala kupit Norbiho knihu, ale nezohnala ju. Neviete nahodou, ci ju uz nestiahli z obehu, ked ma teraz byt to nove vydanie? Neviete kedy presne by mala vyjst ta nova?
@zuzana0203 ja som si knihu objednala cez ABC knihy..
to by aj mna zaujimalo kedy vyjde nova kniha, zatial neobjednavam cakam na novu 🙂
a dnesne menu:
R: cerealie s mliekom
D: 2 salamove chlebiky
O: brokolicova polievka zo vcera, 2 lokse
O: 3 polystyreny so smotanovo-cesnakovou natierkou
V: hriby dusene so zeleninkou
😉 😉
@daniela40 dakujem za tip, ale ja si to nemozem objednat, kedze zijem v zahranici. Pozerala som viacere knihkupectva, ale nikto neposiela knihy do zahranicia. ☹ Jedine ze by som to este rychlo objednala na mamininu adresu a ona mi to potom prinesie. Ale radsej by som mala uz to nove vydanie, tak asi pockam kym vyjde a necham si to potom poslat maminou.
@niki_lv celkom fajn menu, ja uplna katastrofa vcera, stale vynechavam desiatu a vcera dokonca aj olovrant. Bola som strasne rozlietana, ale to ma neospravedlnuje. Tak to sem pisem, nech sa mam za co hanbit. 😕
Ale pila som vela vody a vobec som nebola hladna, lebo tie porcie na obed a veceru boli dost velke.
R: sladky rohlik a kapucino
D: nic 😒
O: Cestoviny s maskom a salatom rajcinovym
O: nic 😒
V: rybka a hlav. salat
@niki_lv
@zuzana0203 baby a neviete kolko stoji ta kniha????????
v tych internetovych knihkupectvach tie ceny boli tusim od 7-10 euro

hm baby vy ste u asi v sukromke že ked tu nikto neni ☹