Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@mariana0915 moja stála 9,92 €...a už ju mám naučenú 😀 ...ak by ste niektorá chceli...
Ahojte. Tak vam tu posielam nejake rozdelenie potravin. nasla som to na nete tak vam to mozno trosku pomoze kym pozhanate knizky.Aj ja ju zhanam.
A
3 25 % jablková šťava
2 Adonett slaný
3 Agátový med
2 Americké omáčka
2 Americká zemiaková polievka s anglickou slaninou
1 americké vyprážané kuracie krídla na bylinkách
2 ananás
3 ananásový kompót
3 anglická slanina
3 anglické citrónové piškóty s punčovou polevou
1 aníz
3 arašidy
1 artičoka
2 azijská zeleninová pečená ryža
B
3 bábovka
3 bageta
1 baklažán
3 Baley = s
3 Banánový likér
3 banány
2 barbecue omáčka
1 bavorský kapustový šalát s mrkvou a cibulou
1 bazalka
3 BB šampanské muškátové
1 belica
2 beťárka fazuľová polievka
2 bezvaječná cestovinoová príloha s bazalkou
3 biela čokoláda
1 biela paprika
1 biela reďkovka
1 biele korenie
3 biele víno muškátové
3 Big mac
1 bobkový list
3 bolonské cestoviny s mäsom
3 bomba energetický mápoj
3 Bonjour nátierkové masko
3 bratislavské kocky
3 bratislavské rožky
1 bravčové na spôsob domácej panej ( anglická slanina, hrášok, sampiony, cibula)
2 bravčové plátky na smotane a hubách Bakony
2 bravčové soté v pikantnej pomarančovej omáčke
3 bravčový pečenový krém
1 bravčový rezež s hubami, pečienkou a hjráškom
1 bravčový steak s koreninami, uhorkou a šunkou
3 briošky
1 brokolica
2 brokolicové toliare
1 brokolicový prívarok na kyslo
2 broskyňa
3 broskyová šťava s vlákninou
2 broskyňovo tvarohové rezy ( s rastlinnou smotanou a sladidlom)
1 bryndza
3 bryndzové halušky
C
3 Camping smotanový kremovy syr
1 Cappucíno
1 CBA mleika 1,5 %
2 Celozrnný ražny chlieb
2 Cerabona musli rezy: tradičné višnové fitnes a jablkové
1 cesnak
1 cesnaková saláma
1 cesnakové smotanová omáčka
3 cestoviny 2 vaječné / nie zt vrdej psenice)
3 cestoviny 4, 8 vajecne ( nie z tvrdej psenice)
3 cestoviny ako prílohoha
3 cestoviny s brokolicovo smotanovou omáčkou a kuracimi prsiami
3 cestoviny so syrom
2 cestoviny z tvrdej psenice , cestoviny z tvrdej psenice bez cukru
1 cezas salát s kuskami kuracích prs
1 cibula a cibuľka
3 Cini Minis
3 cinzano biele, cervené
1 Citrón
3 Citrónová Fanta
1 citronová minerálka neperlivá, citr. Stava
1 cícer
3 coctail cracker slaný
3 Cornettá
3 Cornexi musli rezy cucoriedkovo jogurtové
3 croissanty
1 cuketa
1 curry prášok
1 cvikla, cviklový šalát
Č
3 čabajka klobása
3 čabajská papriková saláma
3 čabajská tenká saláma
2 čaj s rumom
1 čákvárske kuracie prsia na horčisi a smotane
1 čalamáda
2 čerešne
1 černice
1 čerstvá fazula napoly uvarená
1 čerstvá miešaná zaváraná zelenina ( z tohotrocnej cerstvej zeleniny) to co je ? Vsak bud zavaranea lebo cerstva?
1 cerstvy zeleninovy salat s omackou tzatziky, aj s udenym tofu
1 čertovské kuracie stehná
1 čerstvá re´dkovka
1 čierne, červené korenie
1 červené víno modrá frankovka
2 čínska zeleninová polievka
3 čokoládová piškotova rolada plnena kokosovým kremom poleva s mlecnej cokolady
3 cokoladová poleva
3 čokoládová torta
3 čokoládové mlieko
3 čoko torotvé rezy,
3 čokoladové kokosové piskotové rezy
3 čoko likér
3 čoko figúrky
3 cucoriedkovo joguirtove rezy
D
1 dary mora
3 datle
1 diviak
3 dobré rána kekdy
3 dolnozemsky chlieb
3 domáce polevy( jahodová + ovocná)
3 domáca ryzovo visnova strudla
3 domáca slanina
1 domáca slepacia poleivka
3 delma margarín
2 domáca suchá klobása
3 domáca údená slanina
2 domáca zemiaková kaša
3 domáce kravské mlieko
1 domáce kyslé mlieko
1 domáce ovčie mlieko
2 domáce zapekané zemiaky
3 domáci biely chlieb
3 domáci broskyňový kompót
3 domáci jablkový kompót
1 domáci kozý syr
3 domáci krém z bravčovej pečene
1 domáci ovčí syr
3 domáci toast
2 domáci vývar s niťovkami
3 Dots Danone bodovaný malý
3 Dots Danone bodovaný obrovský
3 Dots Danone bodovaný broskyňový
3 Dots Danone bodovaný jahodový
3 Dots Danone bodovaný Kid
3 Dots Danone bodovaný malinový
3 Dots Danone bodovaný Mili
3 Dots Danone bodovaný natural
3 dukátové buchtičky
1 dusená kapusta
2 dusená ryža
1 dusená zeleninová príloha (mrkva, hrášok, fazuľa, brokolica, ružičkový kel, kukurica)
1 dusené hovädze na víne s cibuľou
1 dusené hovädie s hráškovou omáčkou
1 dusené kuracie prsia so salzburskou vínovou omáčkou
2 dusené zemiaky
E
1 egreš
2 erešová omáčka
2 eidam
2 eidam lahôdkový
2 eidam údený
1 eintopf (alpská zeleninovo-mäsová polievka)
1 estragón
F
3 Fanta
1 Fanta light
2 farebná fazuľa (dlho varená)
3 farebné cestoviny ako príloha
3 fašírka
2 fašírka z kuracej pečene
1 fazuľa
2 fazuľa s mäsom a s chilli (s mletým hovädzím)
1 fazuľka
2 fazuľková polievka na maďarský spôsob
1 fazuľová polievka
2 fazuľová polievka Jókai
1 fazuľová polievka na kyslo
1 fazuľová polievka so smotanou
2 fazuľový guláš
1 fazuľový prívarok na kyslo
1 fazuľový šalát s cibuľou
1 feferónky
1 filety z morskej ryby s cutekou a špenátom
1 filety zo sumca so smotanou omáčkou a s farebným korením
1 fitnes beach šalát so šunkou a mozzarelou
1 fizzy sirup bez energetickej hodnoty a bez cukru
3 Fornetti kakaové, syrové, tvarohové, lekvárové, oškvarkové, pizzové
3 francúzska cibuľová polievka so syrom a praženými kolieskami rožka
3 francúzsky krémeš
2 frankfurtská nakladaná fazuľa
1 frankfurtská polievka
3 figy
G
3 gaštanové pyré
3 gaštanovo-smotanové piškóty
2 gaštany
2 gemerská polievka (morčacie mäso, smotana, fazuľka)
2 gin
2 grahamový chlieb
3 Granini višňová šťava
3 Granini broskyňová šťava
3 Granini ananásová šťava
1 grapefruit
2 grécka musaka s cuketou
1 grécka zeleninová kuracia polievka s citrónom
1 grécke plnené morčacie prsia s cuketovo-olivovou plnkou
1 grécke zeleninové dusené kura na citróne a bylinkách
1 grécky melón
1 grécky šalát so syrom feta
1 grilovaná morská ryba
1 grilované hovädie mäso
1 grilované karé s jablkom a syrom
1 grilované kura
1 grilované morčacie mäso
1 grilované párky
1 grinzinská kapusta s klobásou a mäsom
1 gulášová polievka
3 Gundel palacinky
Ahoj baby, poprosila by som vás ktorá máte napísaný jedálniček či by ste mi neposlali kľudne aj na mail: katulienka30@azet.sk
Dobry den ahojte, citam, citam rozmyslam ci napisat alebo nie, tak pisem. Prave som si objednala knihu tak som na nu zvedava. Bola by som rada keby som sa k vam mohla pridat. Potrebujem schudnut aspon tych 10- 15 kg. Je to dost. Pred porodom mojho Danka som mavala tych 77- 79 kg. Ked som isla rodit mala som 93 kg. Ked som dosla domov s porodky mala som super 84 kg takze som sa vytesovala ze tych par kg dam nejak dole. Ale ako cas plynul maly bude mat 17 mesiacov pekne som sa doma vyzrala ☹ na 96 kg. mam 171 cm. Som s toho smutna, nejak mi to nejde dolu. Bola som aj v Naturhause ale dat za ich kekse a vyrobky strasne peniaze tak radsej kupim nieco malemu. Co som pozerala vyzera to dobre a vidim ze aj pekne chudnete. Budem rada ked sa mozem pridat a trocha sa podporovat s vami. Hadam to pojde dolu. Zatial pekny den 😉
jaj a este by som sa chcela spytat mnohe pisete ze vas inspirovala erika s MMB to je co? rada by som si to tiez precitala. Mozno je to napisane dalej zatial som sa dostala len po nejaku 15 stranu. Dakujem
@lenka268 ahoj tak vitaj medzi nami 🙂 MMB to je mimibazar 🙂 ja som to tiež tam nasla 🙂 asi sme natom rovnako vahovo akurat tenb rozdiel že ja som mala 69kg priprvom tehu a teraz mam 97 ☹
@mariana0915 jej dakujem, som rada, ale nejak je tu ticho 😨 , no tak som v sobotu pomaly zacala aj bez knihy, ktoru mam uz objednanu ma prist do troch dni, v sobotu som po obede radsej nic ani nejedla, este som moc ani nevedela co mozem a pomaly citam na intenrete aj tu a pomalicky sa do toho dostavam. Uz som to MMB nasla 😉 dakujem. No som dost odhodlana, tak dufam ze aspon tych 10 kg zvladnem. Ozaj sa nepacim uz sama sebe, uz som sa fakt nastvala. Len som sa chcela opytat ten obed musi byt do dvanastej alebo sa mozem naobedovat aj o jednej druhej, ked ryza a zemiaky koncia o tretej. Lebo nie vzdy mi vyde navarit do dvanastej vacsino varim ked Danko zaspi. Zatial mi toto vyhovuje jem v podstate normalne len treba dodrzat casy kedy sa uz urcita potravina neje. 😵 . No tak vahovo sme podobne pome na to. A uz si nieco schudla? Od kedy sa takto stravujes ? Pekny den. Asi su tu chyby pisem narychlo. pa
@lenka268 nevadi aj mne niekdy ničo ujde a su tu chyby 😀 tak čo sa tyka tych časom tak niekedy aj ja jem okolo 13.00 ale snažim sa dodržiavat ten čas že do 12.00 prvy obed a od 14.30-15.00h druhy obed 🙂ja jem na večeru už len zeleninu a polystyren 🙂kolko som schudla netušimj,nemam doma vahu ,a ja som začala ešte len nedavno asi pred 3tyždnami 🙂 snad pojdu dole aspon 20kg ☹ od včera som začaal cvičiť neskor poslem linky 🙂 a denska mam trosku aj svalovicu :-/
@mariana0915 tak ja necvičím vôbec 😒 inak dietu so doporučila mojej mame ručička na váhe nad 95kg a ona mi práve volala že je stále hladná 😒 tak ja neviem mne zase až moc vyhovuje ja sa ráno najem potom desiata, obed tiež si naložím dosť no a večer zeleninový salat -polyester a mne to stačí 😉
@bianka1 važne??????no stane sa že aj ja som hladna ale toiba vtedy ked malo mam na obed ale ja tiež jem normalne len sa snažim casy dodržiavat 🙂
ja schudnem tak O.5-1kg cez týžden ide to ok 🙂 keby to išlo rýchlejšie tak tam by bol podla mna jojo efekt 🙂
@bianka1 dobre ti to ide 😉 super!
@bianka1 super super 🙂
@mariana0915 dakujem 😉 ,
dnes mi prisla kniha, tak citam som na 45 strane, zatial je tam pisany pribeh Norbiho, este som sa nedostala k potravinam, uvidime dalej. Je to zaujimave, bol to taky maly tucko 😉 , maly spi tak idem pokracovat, lebo ked sa zobudi s citanim je na dnes koniec. Zatial pokracujem bez porusenia uvidime ako to pojde dalej. Hladna som neni tak je to ok. Pekny den 🙂
ahojte, sušené slivky patria do ktorej skupiny? dakujem 😉
ahoj lenka, skoda , lebo slivky su len do 15,hod
sušene slivky rada vyjedam večer namiesto sladkostí...
@mariana0915 aaaaa pokračujem 😀
@lenka268 ďalej mäso,vajíčka,syry,ryby,polievky bez zapražiek a cestovin,je toho velmi vela,len treba popozerať /ja som leniva,dala som si poradiť čo jedia baby aby som nejedla dookola to iste 😅 😀 😅 /
@mariana0915
@akika722 hej viem je to dost a da sa pekne kombinovat len musim este na to prist a naucit sa, zatial to ide fajn hladna nie som, pohodka, uvidime ako budem pokracovat
Ahojte, prečítala som si všetky stránky. Veľmi ste ma inšpirovali, od pondelka sa aj ja stravujem podľa norbiho)
Už mám aj knihu(to staršie vydanie) doma, objednala som si ju cez internet z gorilly. Tento spôsob sa mi veľmi páči. Potrebujem zhodiť 5 - 10 kg. Za posledný rok sa na mňa nalepili, nie som po tehotenstve, len mám iné potiaže. Plus práca na smeny a nočné a všetko je potom naopak. Teraz už mám 1. nočnú za sebou a nejedla som do 6 rána, čo je úspech, lebo inokedy ma už prepadol vlčí hlad o 2 v noci.Včera som sa vážila a 1 kilo dolu, bola som milo prekvapená. Cvičím len také posilňovacie cviky ale iba asi 20 minút denne( musím viac).
Pozdravujem a ešte raz ďakujem za veľkú inšpiráciu. PS: Inak radi by sme mali bábätko v blízskej budúcnosti, tak dúfam, že zdravé stravovanie mi dopomôže aj k tomu a zároveň aj potom sa nejak dostať do formy).
Ahojte hlasim sa opat, chcem sa opytat nenasla som v knihe knedlu kam patri. Dnes som varila pecene maso, kapustu a knedlu a tak neviem ci som ju mohla jest ci nie, ale jednu som si dala, myslim si ze patri do trojky, teda od 6-12. ci? dakujem 😉
@miskaajozko ahoj,vitaj 😵 pre deba to bude asi zložitejšie kedže pracuješ aj v noci-ale podla mna hladovať nemožeš 😒
@lenka268 hnedla-ved to je muka,takže len do 12tej 😉

@zuzana0203 jaj tak to neni až tak vela 🙂