Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
babule neriešte teraz zimu ja to robím tak že teraz našetrené odkladám a cez zimu ich miniem, a ešte som zistila že u nás sa zlacňuje zelenina po 20 v kauflande tak som tam vždy v danú chvíľu dobehla a dalo sa lacno a dobre nakúpiť 😉 ... a ak nie je tu kvasená kapusta a uhorky a jablká .... 😀 😀
Baby chcem si na večeru spraviť zapečenu cuketu ale v recepte je tvrdy syr,vajicka a aj sladka smotana tu asi nemozem dat vsak? Ci sa moze? Poradte?! 😉
@luciapejkova ja by som nedala, podľa mňa sa dá cuketa aj na iný spôsob spraviť , ako zapekaná ....
napríklad ja robievam len tak že málinko oleja popražím cibuľku na to cuketu podusím pridám cesnak, bazalku, oregáno , to dám na tanier na panvici ešte dám paradajky aby sa tak jemne prehriali sú tak chutnejšie . A nakoniec si to na tanieri dochutím soľou a korením, ale len jemne 😵 😵 😵
A ja zisťujem že po obede mám chuť na sladké aspoň trošku ale držím sa a nedam si 😉 😉 😉
@idris Och tak to by som zase ja nemohla a zase aj tak som rozmyslala ze si to dam ale bez smotany dam len syr a vajicka,paradajky zasa po tepelnej uprave mna napinaju takze by som na takýto sposob cuketu nezjedla uz som to raz skusala a proste ma len naplo a skoncilo to .....Ale každemu chuti nieco ine a zas na večeru keby som zjedla len takto cukinu tak budem dost hladna večeriam okolo siestej a potom uz nezvyknem jest nic nejde do mna i ked by chute boli ale citim ze som plna,kazda mame iní zaludok ja milujem syry,masko,sladke zas az tak nemusim jasne ze si dam no zaludok to moc nemusi a je mi zo sladkosti dost zle takze potom prehresku lutujem ze som si to sladke dala,ale dik za radu 😉 🙂
ahojky..podla zoznamu sa smotana moze aj cely den nizkotucna, a taka 12-25% do 15hod ;)..
snad som trochu pomohla
no akurat som zjedla druhy obed velku paradajku,platok celozrnneho chleba posypaneho slnecnicou a pokvapkany oliv. olejom s mozarelou,dufam ze to este mozem do 15.00ked tam pisu celozrnnu muku,ci ??
poviem vam vobec mi nechyba kava a sladke ako som bola zvyknuta poobede maskrtit ,jupiiii este vecera a 5 dni mam za sebou 🙂 🙂 paci sa mi taketo stravovanie,som sa donho normalne zblaznila hihi
Tak som úspešne po obede....zemiaky a acidko.......nemôžem sa moc prejesť, mám ten spining, nevládala by som, radšej si dám potom...opečené mäsko, mám od rána naložené, a zeleninkový šaláááátik!!!
Ahojte... Mám zatiaľ kilečko dole... 😀 😀 😀 Viem, že to nie je nic moc, ale veľmi sa teším... 😀 😀 😀 Dnes raňajky nie veľmi zdravé - fornetti (neodolala som), potom jedna malá hruška a obed zapekaná brokolica a karfiol. Mám za sebou 45 minút cvičenia. Cítim sa skvele. 🙂 Pekný zbytok dňa vám prajem. A chudnutiu zdar. 😀
ahojte dievcata, prave som nasla tuto dietu na nete a som nou nadsena. takze od zajtra zacinam!!! dufam, ze nejake to kilecko pojde dole.... mate uz nejake uspechy?
@smarti a co keby si si (sme si) amrazili teraz cerstvu zeleninu na zimu? aspon cosi. napr mrkvu, brokolicu, kalerab. ja to mam aj teraz ked varim polievocky a urobim si toho viac. dlho to asi nevydrzi, ale aspon nieco. budeme jest asi ine. alebo si teraz odkladaj po troske peniaze na zimu. do zimy nieco vymyslime, neboj nic! 😉
@gebeente77 na tych strankach o chudnuti mi vypisalo ked som si pocitala bmi, aby som nezufala ak prve tyzdne aj trochu priberiem, ze telo si musi zvyknut ze dostava potravu pravidelne a nemusi z kazdeho odkladat.
ja som uzpo skorej vecer, dojedla som rybku a vecer este zahryznem do syra. chodim skoro spavat takze u mna poslene jedlo max o 18. o 21.30 je uz u nas tma 😀
@happysmile ahojky, vitaj, aj my sme nadšené, rozdiel pocítiš rýchlo, mne spľaslo brucho - dodržuj pitný režim ! za týždeň šlo dole 2,6 kg, čo bola zrejme zadržiavaná voda v tele z nedostatku pitného režimu.
Cítim sa úžasne, nehladne, ja osobne ani nezňuchávam... proste neviem, či som v pravú chvíľu naskočila, alebo moje odhodlanie je konečne pravé, ale neuveriteľne dobre sa cítim 😉
Navzájom sa podporujeme a radíme, všetky tu začíname, takže kľudne sa aj ty pýtaj 😉
baby, tak na mňa myslite, idem ja na ten spining, nebola som od februára, tak snáď to prežijem!!! Ešte si idem dať C-čko, to mi vždy pomáha na výdrž!!!!!! Myslite na mňaaaaaaaaaa!!!!! 😲 😲 😲 😲 😲
ahojte, tak hlásim prvý úspešný deň , na raňajky som si dala chlieb s rybičkovou pomazánkou, obed ryža s mäsom a zeleninou, večera mäso, praženica a 2 veľké rajčiaky, zatial sa cítim skvelo, nepociťujem žiadne chute, tak dúfam, že tak budem pokračovať.
Prajem pekný večer.
ahojte dievcata, pustila som sa do dieta od soboty ,som si myslela, ze cele to bude na nic ale dnes rano som uz mala o pol kila menej...🙂🙂tak hadam to pojde dole, drzme si spolu palce. My sme sa dali u nas na to tri kamosky tak uvidime ako daleko to dotiahneme...🙂🙂
baby tak dnes som sa normalne prekonala,pol hodina na bicykli plus 20min. cvicenia,moji chlapi nechapu ,hudba na plne gule a mama (gula ) skace pred dvd,hihi musi to byt sokujuci pohlad,ale v novembri tu bude skakat sakramentska zenska !!!! 🙂 🙂
@datelinka5 si podarená, aj som dnes bola behať a z polky som sa musela vrátiť, lebo sa mi odlepila podrážka 😝 😝 😝 našťastie 😀 fučala som ako lokomotíva, absolútne žiadna kondička, som ja ale tuleník 😨
avšak nevadí, nedáme sa ... dnes na večeru som mala pred behom polievku normálnu kuraciu -masovú so zeleninkou, mäskom a baby neveríte ale s nastrúhaným Eidamom a ono to je fakt dobré : 😅 😅 😅, tak po behu som neodolala a zhltla som ešte tanier 😕 😕 😕
@zofrinka žiješ ??? ja cítim normálne svalovku
@benikov 🙂 držím palčeky, hlavne je dobré, že ste viaceré 😉
Dnes som dopadla takto: ráno kávový jogurt s muslami a kornami, za tým Caro káva, desiata domáca bublanina 2 kúsky a nesca káva s mliekom, obed cesnaková polievka, špagety s pečienkou a syrom, za obedom som neodolala a zjedla 2 malé perníčky (musela som niečo sladké, lebo by som si dala do večera a hádam hneď po obede je to menší prehrešok ako neskôr ), olovrant dyňa, večera 3 polystyrény s tvarohovou nátierkou, paradajka a paprika. A teraz už len čajík. Myslíte, žťe to môže byť alebo je toho veľa? Ste ma tu navnadili na krupicu, asi bude zajtra ráno.
@elina313 Eli ani nehovor, moja kondicka je na bode mrazu a to idem v sobotu behat Aupark Run - zensky maraton, malo to byt minulu sobotu ale presunuli to kvoli pociasiu 🙂 niekde v polke toho 3,6km ma odtiahnu z drahy nech nezavadziam 😀 na veceru som si dala toho lososa na masle s cibulkou - polku mi zjedol drobec 🙂 uvidime co zajtra ukaze vaha 🙂
ahojte, ja som sa dnes vybrala do NR, že nabehnem do predajne Update - potrebovala by som nejaké jedlo do terénu - a ono to bolo zatvorené 😝 . Pritom na stránke píšu, že predajne budú otvorené do 13:00 no nič, nemajú tržbu
potom som nabehla do obchodného centra a tam som si kúpila knihu Norbiho, nech sa správne motivujem, mňa zaujíma, ako tie mechanizmy fungujú - čiastočne to aj viem, ale tento princíp je zase iný...na obed som si dala kebab v arabskom chlebe a na olovrant - a to bola výborná inšpirácia - kuracie prsia zapečené so špenátom a s plesňovým syrom - na to je dobré si kúpiť špenát v guľkách a lepšie asi listový - len nakrojiť prsia, prípadne aj stehno vykostené, vložiť ten špenát a plátok syra a upiecť, alebo udusiť...no a mali šalát kapustový, ale v sladkokyslom náleve, tak som si dala dusenú zeleninu a tá bola tiež dobrá - to bude dobrá alternatíva na zimu - tie veľké balenia v kauflande sú cenovo dosť prijateľné a podľa mňa je v zime lepšie jesť zeleninu zmrazenú ako "čerstvú" - lebo ako to vyrástlo v zime a čím je to postriekané, tak to radšej nechcem vedieť 😕 😀
ahojte, v tuto nočnú hodinu tu už asi nikoho, no ja som sa k pc dostala až teraz a vám poviem, že sa mi dobre slinky zbiehaju keď teraz čítam čo všetko dobré ste popapali 😀
Ja mám za sebou druhý uspešný deň, neporušila som aj keď chute na sladké hlavne poobede boli, ale odolala som 🙂 .
@elina313 vďaka za tie linky, no máš pravdu keď som si to dala všetko prepočítať tak som toho pojedla menej ako by som mala. Ešte stále mám v tebe taký blok, že jedz menej veď chudneš 😅 , aj dnešný deň toho bolo menej podla tých výpočtov, tak zajtra si doprajem viac 🙂
super baby čo ste začali aj cvičiť, aj ja by som mala a aj chcela, ale mne to cez den pri deckách stále nejako nevychádza a večer keď už je tu klud tak sa mi už nechce 😒 Budem musieť toto nejako poriešiť a nájsť si systém.
Dobre ranko damy, takze vazila som sa a toho pol kila navyse mam stale ☹ viem, ze ste tu pisali, ze je to prechodny stav, ale moja motivacia tym vyrazne utrpela ☹ uvidime ako to pojde dalej - odvazim sa zase az niekedy v pondelok..
@gebeente77 držím palčeky, aby to šlo dole, aj s ďalšími kilečkami 😉 Maťka ja som zase stále hladná, furt niečo zobem 😠
@minnie30 Mati, ja praveze v tomto celkom dobre, sa mi to podarilo aj do tych 5-tich jedal rozdelit, takze fakt neviem, no vcera som bola zase nafuknuta, uz 3 den vecer - ja to prikladam tomu mnozstvu zeleniny co zrazu ladujem 😕 no ved uvidime, hadam budem v pondelok prekvapena a sup ho 2kg dolu 😎
Včera som tu nebola, ale dietka trvá... Nevážila som sa, zatiaľ ani nechcem, no zdá sa mi, že sa o čosi lepšie cítim... Včera som robila chlapom segedín, tak ten som si dala aj ja na obed, ale bez knedle. Na raňajky som mala celozrenný chlieb, pripravila som si ho ako hrianku s cesnakom, kávu, zelený čaj a poobede som mala syr, rajčinu, papriku, uhorku a večer mlieko. Niekto mi tu písal, že som vraj málo jedla, ale ja som moc nejedla ani pred diétou, len som to jedla asi v zlom čase. A u mňa to ide pomalšie, možno aj vekom... ☹ Po štyridsiatke je to už ťažký boj, keď si porovnám, ako som dokázala schudnúť predtým a teraz...držia sa tie hnusné tuky...
A cvičiť začnem len dnes, aj to doma s fitloptou a s dvd-čkom, tak hádam aj to pomôže... 😉
@gebeente77 pozitívne je, že už to nejde hore, aj ja mám hore 0,5 kg oproti pondelku ale to je moja 500g, takže to neriešim, v pondelok to môže byť -1 kg, už to poznám, preto by sa nemalo stále vážiť, tak raz za týždeň, najlepšie za mesiac a merať sa, niekedy, keď stojí váha, idú dole cm... a to je ešte lepšie, takže nezúfaj. Pomerali ste sa kočky ? Prsia, pás, cez stehná, stehno ? je to fakt dobré si to zapísať a pomerať 1 x za 3 mesiace
Inak ideálne je schudnúť 0,5 kg-1kg týždeňne, vtedy sa chudne efektívne, takže hlavu hore a ideme ďalej !
@gebeente77 ešte mi napadlo, skús vytušiť, čo Ti spôsobuje nafúknutie, ktorá zelenina...skús ísť vylučovacou metódou a na čas vylúčiť

@smarti budeme musiet nahradit zeleninu niecim inym, ja tiez odmietam davat za paradajky v zime 3€ za kilo 🙄