icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

kaciatkoke
4. nov 2011

pri tomto štýle stravovania nehrozí jojo efekt keď porušíš tie časy čo sú odporúčané?

miskaajozko
4. nov 2011

Moje dnešné menu bolo na raňajky 1 a pol krajíčka takého zdravého chlebíka s maslom a syrom, olovrant 1 malý plátok makovníka( neodolala som). Obed polievka syrová + veľký šalát ( obed v práci). Olovrant mrkva s kalerábom(odolala som veterníkom od kolegyne). Večera bude asi grilovaná cuketa s niečím, to ešte vymyslím 😉
Inak ja si tiež doprajem doobeda pečivo, lebo inak by mi určite chýbalo.

kaciatkoke
4. nov 2011

a ešte sa chcem spýtať tých ktoré sa takto stravujú dlhšie koľko sa vám podarilo zhodiť približne za 1 mesiac?

lenka268
4. nov 2011

@kaciatkoke waw, mame toho vela spolocneho 😉 , tiez som nebola niky stihla, pred porodom 77-79 kg a po porode to nebolo take zle ale tiez to zacalo asi tak dva tri mesiace po az na dnesnych 96 ale teraz uz "94,7", neodolala som a odvazila som sa minuly tyzden som tak mala, uvidime. Mam ale pocit ze nejak rapidne to nejde, necitim nejaku zmenu od minuleho tyzdna, nevadi, jem ako mam, zatial neporusujem vysledok by mal prist skor ci neskor. Keby to islo zase velmi rychlo, rychlo mi to prislo aj naspat, tak budem rada ked to toho mesiaca to bude take kilo, dve, uvidime. Pred chvilkou mama robila zemiakove placky, tak to rozvoniavalo, tak som si pekne odlozila na zajtra do obeda a hotovo. Kludne si dam je to fajna trojecka( kedze je tam aj muka ) ale do obeda sem tam aj taketo si dam.

kaciatkoke
4. nov 2011

ja mám problém hlavne s tým čo si dať poobede, občas nie som ani hladná len ma prepadne chuť dať si niečo a väčšinou neodolám. Doobedu mi to nejak rýchlo zbehne lebo predsa aj varím s malou vonku no poobede je to hrozné čas sa mi vlečie a ja neviem čo so sebou a ešte teraz keď je vonku skoro tma

miskaajozko
4. nov 2011

@kaciatkoke aj ostatné kočky čo tu písali sem -tam porušili. Aj norbi v knihe píše, že môžeš niekedy porušiť 1 -2 dni do týždňa, ale na ďalší deň sa musíš vrátiť späť na dodržiavanie časov. 😉

miskaajozko
4. nov 2011

@lenka268 Určite nech to ide aj pomalšie, ale na trvalo 🙂 a som si istá, že za mesiac schudneš aj viac ako kilo 🙂

miskaajozko
4. nov 2011

@amartinaa dnes si nejako ticho? 😀

amartinaa
4. nov 2011

@miskaajozko 🙂 si si to všimla?noooo, nemala som výnimočne čas navštíviť tento klub 😉 ááále už to bude snád OK....a idem prečítať čo nové je tu za dnešný deň 😵

amartinaa
4. nov 2011

Milé dámy možem konštatovať,že za pár dni, čo sme sa tu dali zdravo "vykecávať" sa mi tu páči čím dalej tým viac.každý deň nejaké potrebné info, aj nové baby sem pribudli, no radosť sem prísť. Ja sa teším zakaždým ked už idem na net, čo nové sa dozviem 😉 samozrejme základ je vydržať v odhodlaní a to sa nám daríííííííííííí 🙂

amartinaa
4. nov 2011

Aký ste mali dnes deň? Baby a ked už teda pochudneme zorganizujeme nejký " XXLblšák" aby sme sa zbavili nadmerne velkého oblečenia 😉 či čo s tým???zase do skrine,že pre prípad nudze 😎 ?

miskaajozko
5. nov 2011

@amartinaa to je super nápad s tým XXL blšákom 😀 A musím sa priznať aj ja sa vždy teším, čo nové tu bude opäť napísane 😉

miskaajozko
5. nov 2011

@kaciatkoke keď si prečítaš nejaké strany dozadu, tak tam píšu aj iné kočky, ktoré sa už dlhšie stravujú touto metódou koľko schudli za mesiac. Ale myslím,. že niektorým sa podarilo aj 4 kilá, ale že najmä centimetre šli dolu 🙂 Ak si dobre pamätám

mariana0915
5. nov 2011

čaute babenky 🙂
takže idem sa vam pochvaliť 🙂 už sa zmestim do prechodnej bundy,čo predtym bol velky problem ,už som si šla kupiť novu ,lenže nikde nemali taku premna ☹a dobre že som si nekupila 😀 ešte je namna taka obtiahnutejšia ale už to neni ako predtym 🙂juj taka som rada 🙂 😝

miskaajozko
5. nov 2011

@mariana0915 tak to je supeeeer 😵 za chvíľu ti bude bunda voľná 😉

lenka268
5. nov 2011

@mariana0915 no paradicka, ze je to super pocit, neskutocny, gratulujem, aj ja chcem 😉 ,
viete na co sa najviac tesim? nedavno sme boli na svadbe kamaratke a take krasne veci maju v obchodoch, a viete ake krasne saty som si kupila? a viete ze to boli 50-tky? no sila, teda, tak moja velkost je 48-50, co som komu spravila, takto to teda ostat nemoze 😠 , mavala som 42-44 a pred svadbou isty cas 38 ale to len fakt kratky cas to som vtedy makala kvoli dovolenke vo fitku. Dnes som rano zacala chlebom a syrom s predajne Update dva kusy. Na olovrant nic. Uz mam navarane kuracie maso na stave s hrachom a ryzou, to si dam ale ryze len polovicku, a po obede mam nakupene biele jogurty a spavim si aj zeleninovy salat so sunkou. Dnes ideme svokre na navstevu tak sa budem ovladat aj tam. Zatial ahojte

mariana0915
5. nov 2011

@lenka268 no super pocit to je a ešte aky bude ked pojdu dole tie hnusne kila 🙂 dakujem neboj coskoro pojdu dole aj tvoje 🙂

amy21
5. nov 2011

ahoj dievčatá...aj ja by som chcela začať s norbiho štýlom a v tych tabuľkách čo tu niektorá z vás dávala som nenašla mrkvu....viete mi niektorá poradiť kam patrí? ďakujem a prajem pekný večer 🙂

bianka1
5. nov 2011

@amy21 asi celý den-zelenina

mariana0915
5. nov 2011

@amy21 zelenina sa je celz den okrem kukurice ta len do 15:00 a myslim že aj hrašok tam patri ale nesom si ista 🙂 viac najdeš tu pokial nemaš knihu 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40975

lenka268
5. nov 2011

@mariana0915 to dufam 😵 no a nenapisala som na co sa najviac tesim v predchadazujom prispevku na to ze si kupim rifle, saty, nieco pekne a nebudem mat stres ze na mna mat nebudúúú

lenka268
5. nov 2011

mrkvu som v knihe nenasla ale myslim ze bude 1

amartinaa
5. nov 2011

@lenka268 mrkva musi byť U1, pretože ja ju pokojne jedávam každý večer 🙂

amartinaa
5. nov 2011

@amy21 ahoj vitaj u nás a cíť sa ako doma 🙂 držíme palce,lietame v chudnutí 😉 spolu

mariana0915
6. nov 2011

@lenka268 akurat teraz som skusala aj vetrovku na zimu,lebo skusala som ju v lete a bola namna obtihnuta a zmestim sa v pohode 🙂 kupovala som ju minuliu zimu a mm mi vravel že na tutozimu novu nedostanem tak aj to bolo premna štart zacať chudnuť 😀

dida81
6. nov 2011

čaute spolubojovnice 😀 Dari sa? Tak mne dnes frči štvrtý den 😉

Da sa to celkom v pohodke, len ja mam obcas pocit, že z tohto sa nedá velmi schudnut, tak som mooooc zvadava. No na druhej strane viem, že ste tu viacere pekne schudli , tak VERIM! 😉
Lebo ozaj papám len to, co mi prinesu.. Len včera sme boli na klobáska feste a ja som od obeda jedla iba jablcko, tak som jedla trochu tekvicových jadierok. Len niekde tu na fore som citala, že tekvica sa može...

Baby a tie kukuricne chleby sa možu celý den? Ci ?

amartinaa
6. nov 2011

@dida81 ahoooj, čo sa mňa týka dnes budem mať za sebou deň 6 🙂 nevážila som sa ešte lebo moment.nemám váhu k dispozícii ale v stredu sa odvážim,tak som zvedavá. Aj ked to bude len orientačne, lebo na vahu sa postaviť som už nemala odvahu dáááávno 😠 ale možem povedať,že sa cítim výborne a najviac ma teší,že budem mať od zajtra prvý týždeň za sebou. Nebol to síce ťažký týždeň,ale predsa začínať s dietou je vždy ťažké. U mňa to funguje tak,že musí prísť ten správny čas - deň,ked si poviem a dosť a idem do toho. Sama musím byť presvedčená o tom, že to zvládnem a že to chcem. musím si veriť a byť o tom presvedčená, že to dobre dopadne. Čo som si všimla telo sa už troška ubrzdilo a ide to stravovanie v pohode, žiadny vlčí hlad ap. Čo si sa pýtala nejaké otázky nato žial ja neviem odpovedať,ale určite poradia dietou študovanejšie baby 🙂 Mňa by zaujímalo či sa možu napr.ovsené vločky ako U1???zatial prajem kráásny jesený deň 😉

mariana0915
6. nov 2011

@amartinaa ahoj čo sa taka tych vločiek tak to sa možu iba do12.00 aj ked bol tu nazor že cely den aj do 15.00 tak neviem ja ich jem len do 12 ☹

amartinaa
6. nov 2011

@mariana0915 tiež si myslím,že do 12:00 je to najskor možné jesť 😒

kaja73
6. nov 2011

@mariana0915
@amartinaa Baby ja ich mam -tie ovsenne vlocky-v knihe na str.155 ako U1-teda cely den 🙂 mate to v knihe inak?