icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amartinaa
6. nov 2011

@kaja73 kedže nemám ešte stále knihu, tak neviem posudiť 😉 dakujeme za upresnenie🙂))

amartinaa
6. nov 2011

Baby neviete nahodou o tom , či je možne tuto Norbiho knihu stiahnuť z netu? sa mi zdá,že som to niekde čitala,že áno,lenže ja som už čitala tolko prispevkov,že neviem či nemám už halucinácie 🙂

mariana0915
6. nov 2011

@kaja73 ja knihu nemam tak super 🙂

kaja73
6. nov 2011

@amartinaa Tu je taky vycuc-len ja mam napr hrusku v knihe ako U1-možno zaleži od druhu hrusky-Wiliam je asi sladsia odroda-možno ta je U2-fakt neviem. http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=13&id...

amartinaa
6. nov 2011

@kaja73 tento ťaháčik už mám, ale nevadí, aj tak dakujem 🙂 nuž to vyzerá tak,že mali by sme rozšíriť náš obzor v zahradnictve a začať študovať odrody zeleniny a ovocia 🙂 Norbi nás nešetri 😵 niektoré tieto plody su dosť otázne, napr. jablko sa može celý deň,ale sladké jablko do 12:00...hmm , bud ochutnať v obchode a potom kupiť, alebo jesť do 12:00...(píše ,že zelené jablká celý deň, aj ked aj zelene jablko je sladké)...áááále baby,doležité pre nás je vylučenie a dodržiavanie: cukry,muka a škroby. Ved sa nám pomaly zmení naša váhova kategoria 😉

lenka268
6. nov 2011

@kaja73 ahoj v knihe mam ovosene vlocky ako U1 teda cely den 😉 , ale ako komu vyhovuje nic tym nepokazi ked ich bude aj poobede a kto chce do obeda nech ich papa len do obeda, ja ich nejem skoro vobec alebo len minimalne

amartinaa
6. nov 2011

@lenka268 no zase ovsene vločky nie su pre nás až tak velmi doležité.....to len v podvedomi,keby som vedela,že si ich nemožem dať, tak by som mala na ne chuť...a pokial ide o množstvo,predpokladám,že toto neni maškrta 🙂 po ktorej velmi túžime...pokial by išlo o chlieb a koláčiky, to by bolo inéééé zisťovanie 🙂

lenka268
6. nov 2011

@amartinaa presne tak, dnes ma sestra meniny (Renata) a ideme na oslavu, viem ze piekla kolaciky kakaove, a urcite bude mat nachystane ale uz som takto jednu oslavu absolvovala min.tyzden mal oco narodky a odolala som. Takze odolam aj dnes. Kolacik si urcite zoberem na zajtra rano. Idem si ale teraz niecoho zobnut aby som tam neisla hladna. Pa.

amartinaa
6. nov 2011

@lenka268 Ty si šikovná...koláčik bude zajtra 🙂 to je správne...držim palce

dida81
6. nov 2011

Kočky my sme skoncili v nakupnom centre , kde bol mm hladny, siel sa najeset do MC donalda a ja som si kupila MINERALKU!!! 🙂 Normalne som sedela pri nom. Sme proste dobre! 😀
@lenka268 -super!

Baby a tie kukuricne chleby ??? Možme??? DIKY 😉

mariana0915
7. nov 2011

@dida81 kukurične určite nie lebo kukurica je U2 🙂 jedine polystyren p´šenično ražny ☹ ja nejem ani ten lebo ma nenormalne nafukovalo a kedže som este aj kojka tak aj maleho brusko bolelo ☹
super superlen tak dalej 😀 😀 😀

mariana0915
7. nov 2011

čaute babeny takako sa mate po vikende????? 🙂
už ste asi každa odvažena čo?????,ja som toiež zvedava kolko važim lenže nemam doma vahu ale tak na buducivikend by sme mali ist k našim tak oni maju snad tampojdeme a ja sabiudemmocť pochvaliť s vahou ,dufam že neostanem prekvapena s nej že neislo dole ani kg ☹

mariana0915
7. nov 2011

sorrry baby ale neide mi medzernik ked len trosku tuknem tak ani nereaguje musim trieskat a niekedy zabudnem ☹ ☹ ☹

kaja73
7. nov 2011

@dida81 Ryžovy a psenicny polystyren sa može urcite-to som nasla v knihe 😉 .
Kukuricny som tam nenasla,tak neviem.
Ale napr psenicna muka je U3 a može sa jest psenicny pufovany chlebik,tak ak je aj kukurica U2 možno sa v pufovanom chlebiku tiež može-ale nenasla som to tak na 100%neviem 😒

kaja73
7. nov 2011

Baby a teraz citam, že baby kukurica sa može jest aj vecer,pretože jej zrnka nie su bohate na uhlohydraty 😕 🙂
A este jeden grif pridam-vecer si treba dat C vitamin-zlepsi sa odburavanie tukov v noci.

dida81
7. nov 2011

čaute 😀

@mariana0915 aj závidim, že nemas vahu, lebo ja by som sa teraz vážila denne, viem, že tj chyba! 😅
No dnes PRVE kilo dolu 😀
@kaja73 - preto sa pýtam na ten chlebik, lebo som ho dostala na večeru s naterkou od nich, ale pravda je, že to boli možno pšenicne,,, no chutili ako kukuricné. No ONI hadam vedia, co nam zabalia na den. 😉
Tie ryzove mi nechutia. Dnes so mala výdatne ranajky : chlebik s ich dzemom... waw! 😉
Ahojte, pekný zvysok dna .

kaja73
7. nov 2011

@dida81 Za tie 3m co som brala ich menu dali vzdy len psenicny-taky slany polystyren.
Kukuricny ani iny som od nich nikdy nemala.
A ano-raz do tyždna davaju chlebik na ranajky a raz taku tvarohovu tyčinku-na pondelok rano.

dida81
7. nov 2011

@kaja73 no ta tvarohova tycinka ... to mi bolo veru málo. Ja som ju mala vcera... Mne to nosi rano, ja si davam vzdy na ranajky to, co by malo byt zajtra. 😉

No super, tak to boli pšeničné. A 3 ti davali?

dida81
7. nov 2011

@kaja73 a vieš co mi chuti? tie "chlebiky" co davaju k parkom 😀 Ako sa to vola....maces?...

kaja73
7. nov 2011

@dida81 Ano 3 davali-mne chutili,zialbohu sa nedaju u nich len tak kupit.
Iba v menu ich daju.
Ta tycinka ani mne nestacila,ale mne ani jogurt do 12 h nestacil od 6h rana. 😲
ja som mala k parkom normalny-ten ich-chlieb-podobny ako na ranajky-len ten ranajkovy zvykol byt sladky.

dida81
7. nov 2011

@kaja73 nedaju? a ja že si ich vybehnem kupit 😖 /keby bola niekedy kriza/

bianka1
7. nov 2011

caute neviem čí nahodou nerozpravate o tomto výrobku 😉 od oktobra sa dá kupiť v predajni je vynikajuci a maju viac druhov 😵

bianka1
7. nov 2011

Už čoskoro prekvapenie na prevádzkach Norbi Update - Update Mikuláš z mliečnej čokolády a Update vianočné ozdoby z mliečnej čokolády plnené mandľovým krémom... 🙂))

amartinaa
7. nov 2011

@miskaajozko Ty si sa kde stratila????? 😕

kaciatkoke
7. nov 2011

ahoj baby, tak ako čítam niektroé sa chvália už pekným úbytkom. Joj aj ja chcéééém no zatiaľ nič ale ináč vám gratulujem a v dobrom závidím. Baby mám na vás otázočku čo si dáte keď vás prepadne na niečo chuť ale taká, že neviete čo s tým. Mne sa to stalo včera večer normálne som nevedela čo so sebou nebola som hladná len by som niečo prežúvala snáď to poznáte aj vy 😅 no a dnes poobede ma to chytlo zas ale nie až tak ako včera

miskaajozko
7. nov 2011

@amartinaa Už som tu, len som bola teraz stále v práci, tak som nemala čas. 😵

miskaajozko
7. nov 2011

@kaciatkoke neboj úbytok príde a potom sa nám pochváliš 🙂

miskaajozko
7. nov 2011

@bianka1 no tak sa môžeme pripraviť aj na zdravé Vianoce 😉

miskaajozko
7. nov 2011

@dida81 v knihe sa píše, že tie ryžové alebo pšeničné polystyrénové chlebíčky sa môžu celý deň. 😉

miskaajozko
7. nov 2011

@kaja73 aj ja si musím dať poriadne raňajky, lebo inak poobede alebo večer už by som sa neustrážila, ja sa ráno normálne najem, čo mi chutí akurát sa snažím jesť cereálne pečivo 🙂 Pre mňa je 1 jogurt m tiež málo ☹