Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@miskaajozko no ešteže tak,už som kludnejšia,ked Ta tu vidím 😉
@kaciatkoke mna ked to chyti tak si dam jablko,sama neviem čo by som žula a jabko je super,je kysle aj sladke a to mi uspokoji moje chuťky 😉
Inak mne sa bliži menzes,juuuj to bude zas boj 😝
@martinka1981 nuž ja mám toto naše "obdobie" za sebou a musím povedať,že nebolo to čo predtým. Teda žravosť sladké čokolvek a véééľa...nechápem ( čomu sa ale tteším,lebo som mala obavy tiež ako to zvládnem ) dokonca predtým som musela užívať analgetiká....a teraz???no ani tabletka.... 🙂
@martinka1981 a ty si kolko už schudla? - resp.kolko sa takto stravujes?
@dida81 ja len 2kg 😖 za dooosť dlhu dobu 😔 mala by som sa viac snažiť ale u mna asi aj pohyb bude treba. trošku som teraz začala ale nie pravidelne 😝
ešte 4kg mi chybaju dať dole 😉
@amartinaa to je super,ja sa zatial držim ,som zvedava dokedy 😀 😝
@martinka1981 čo znamená dooosť dlhá doba???vieš predsa,že sme ženy zvedavé 🙂 chceme presnejšie vedieť za akú dobu? 😉 a možno nemáš až tak vela tuku na sebe na chudnutie,tak to ide pomalšie,či?kedže si schudla 2kg a ešte potrebuješ -4kg,čo vychádza 6kg 😖 spolu...asi si menšia váhova kategoria,tak preto 🙂
Moj ciel je dat dolu 9 kg, no teda už len 8 kg .... nepotrebujem mat 50 kg,ale aspon tak ako som bola pred tehu...
@martinka1981 ale asi su to už take 2 kg, ktore naspat nepojdu 😉
Babay zvyknete jesť aj soju???je to U1 ako som videla v tabulke,tak uvažujem,že ked si kupim sojove párky(preštudujem pre istotu zloženie,hlavne muku 🙂 ) snád by som to mohla aj podvečer jesť...resp.tie smiešne sojove boby 😉 aj ked taka sojova salamka tiež neni nazahodenie 🙂 už som to jedavala pri delenej strave a bolo to fajn celkom jedlé 🙂
Ešte sa chcem spýtať,ako je to u vás podvečer a večer? teda či ste hladné ap....ja sa čudujem,ale už zopár dni ked zjem obed(klasická strava, nie UPDATE...tak poobede nepociťujem hlad, stalo sa mi opakovane,že som jedla až na druhý deň ráno...asi ma živia moje tukové zásobarne,či??? 😀
@amartinaa no ja som väčšinou hladná, ale keď si dám večeru, tak som v pohode 😉 A už nič viac nevyťahujem ako predtým. 😀
@amartinaa ja mám rada tofu, to jedávam často a aj na večeru 😉
@miskaajozko no, ja ten hlad často odženiem kávou a cigaretkou 😝 hmmm nič potešujúce,ale je to tak 😖
@amartinaa kávičku aj ja môžem, ale cigaretku nemusím 😝 😀
@miskaajozko nuž, budeš o niečo viac bohatšia ako ja 🙂 kedže investujem do tabaku 😝
@amartinaa každý má nejakú tu neresť 😉 som si istá, že je tie peniažky zas miniem na niečo iné 🙂
Cavte pekny vecer, takze pokracujete uspesne vyborne 😉 , ja som si dala dnes vecer dva biele jogurty a tiez nebyvam vecer velmi hladna, vcerajsia sestrina oslava dopadla ok, nic som neporusila, kolacik bol dobry rano mnam, no a ked pisete kolko chcete schudnut tak ja zatial aspon tych 10 kg urcite a to budem mat stale vela, ale rada by som tych mojich 78 povodnych. Takze ked to zratam teraz 94,5 -78 no 16,5kg schudnut to je dost. Prajem si to velm nech to vydrzim a citim sa lepsie a samozrejme vyzeram lepsie 😅. No drzme si vsetky palce aj ked to urcite stacit nebude, takze pevnu volu a odhodlanie. Dnes mi mama len tak povedala ze ci drzim nejaku dietu lebo ze kde mam brucho. Tak mam jasne ale mam ho mensie jaka zlata, moc som jej o tom nehovorila a vsimla si. Tesim sa. Byvame s rodicmi v rod. dome sme spolu teda kazdy den. No idem si lahnut ahojte zatial.
@amartinaa asi od jula som sa na to dala? 😕 a počitaš velmi dobre. Ked dam dole tie 4 kg bude vaha ako pred prvym tehu 😉
Baby parky možete aj normalne na večeru len musia byť bez muky.Tak isto šunku možte papať 😉
dobre ranko babulky 🙂
inak baby chcem sa vas opytat jedavate naobed aj polievku a druhe jedlo hned???????lebo jasomsi včera dala iba druhe jedlo a bola som potom skoro cely den hladna nech jem čo jem ☹ sice stalo sa mi to iba po prvykrat včera ☹
Ahoj, ja ako kedy. Keď som viac hladná dám si polievku a hneď druhé jedlo(záleží aj akú mám polievku) no občas mám medzi polievkou a druhým jedlom prestávku neviem síce či je to správne ale nebudem do seba pchať keď nie som hladná.
Baby ja sa chcem spýtať či iba dodržujete jedálniček alebo aj cvičíte. a keď cvičíte bola by som rada keby ste napísali čo cvičíte a približne ako dlho.
@mariana0915 no donaska update norbi dava iba druhe jedlo a casto polievku na večeru. Ale tie polievky su syte, huste... Ja sa priznam, ja som obcas hladná... mne vyhovuju tieto jedlá,ale to chrumanie vselicoho medzi jedlami nie je a to mi chýba. No neva! Práve o tom to je! 😉
Ja dnes obed kelovy privarok s kuracim maskom. Olovrant puding bez cukru .. nooo, asi to bude dnes tazké. xixi 😅
ahojte, pradite mi niektorá, do ktorej skupiny patria klasické ovsené vločky? dakujem.
@mariana0915 ja napr.v praci jem polievku aj po druhe hned za sebou. Idealnejsie je urcite mat to s nejakym casovym odpstupom, ale v praci sa to neda. A myslim, si, ze ked ti to tak chuti, tak by si to mala zjest za sebou urcite je to lepsie ako vecer pojest kadeco 😉
@kaciatkoke cvicim ale iba podala DVD zhruba 20-30 min. 3x do tyzdna, takze nic moc, ale postupne si dufam budem pridavat 😢
@miskaajozko a aké DVD máš to od Réky ( myslím, že tak sa volá tá čo spolupracuje s Norbim) či nejaké iné? Ja sa neviem veľmi donútiť cvičiť je to veľký problém lebo bez pohybu neschudnem to viem no aspoň sa snažím každý deň aspoň 30 min. byciklovať na stacionárnom bycikli
baby ja cvicim rano 25brusaok a poobede 34brusaok + 2cviky na nohy z dvd od reky 🙂 dohromady asi 10min 🙂
Ahojte dievčatá.Ja som tu nová a nové je pre mna aj norbiho stravovanie.Zatial....teda asi 4 dni sa pokúšam papať podla toho čo som sa kde dočítala,ale som rada že som našla čerstvú diskusiu 🙂 ,lebo všetky ostatné sú už dlho nepoužívané.Knihu mám objednanú a tento týždeň ma prísť.Myslím že sa takto dá naučiť papať.Ja som už asi pred 3 rokmi dokázala schudnúť 16 kg a tiež to nebolo neakou hladovkovou dietou,ale len stravovaním.Teraz sa mi podarilo 4kg zas pribrať a nerada by som sa vrátila tam kde som bola.Ani teraz niesom neaka citlavka,ale zas ja ani nechcem byt vychudnutá 🙂 Rada sa svami podelím o moje zážitky pri chudnutí a rada si prečítam tie vaše 😉 Jedna vec mi nejde do hlavy že večer sa može piť červené suché víno.Jednak mi nechutí a myslím si že má viac kalorií ako biele suché.Nie žeby mi chýbal alkohol,ale máme pred sebou oslavu a ak by som si niečo vypila tak aby som vedela čo možem.Zatial ahojte 🙂
@najorbitka Vitaj medzi nami 🙂

@dida81 a zabudla som Ti poblahoželať k prvému kilu dolu 😀