icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

amartinaa
8. nov 2011

@najorbitka vííítam Ta v našom fit klube 🙂

lenka268
8. nov 2011

@kaciatkoke Reka je jeho manzelka 😉

lenka268
8. nov 2011

ja sa snazim tiez uz trocha viacej cvicit, brusaky som aj doteraz a teraz trocha zapajam aj cviky co mi poslala @mariana0915 😉, vecer sme sa s malym jasili, behal za mnou ze mama tan tan, tak sme tancovali, mavamae zapaty hudobny kanal a ma velmi rad pesnicky, tak aj to troska, tanec je super 🙂

najorbitka
9. nov 2011

ďakujem za privítanie 🙂
Ja som volakedy robila už až 200 brušákov,len to nemalo žíadny efekt a velmi ma pritom bolela kostrč 😉 .Úplne bez srandy.Ale ten tanec to je super nápad.Ja tancujem aj pri utieraní riadu 😀 Musí byť na mňa úžasný pohlad.
Teraz som zvedavá aké úcinky to bude mať aj s normiho stravovaním.Po porodoch som vždy držala neakú dietu napr.delenú stravu.Síce som schudla,ale keď som začala normálne jesť tak som raz tolko pribrala 😢

dida81
9. nov 2011

@kaja73 prosim Ta, tebe sli ako dolu kila? cca kolko za týžden ? pýtam sa práve teba, lebo ty si pre mna naj motivácia,kedze o tebe viem, že si pekne schudla! Ja som dnes nejaka ... 🙄 sa mi zda 1 kg za týžden straaaaaasne málo... 😢 Aj tebe to slo tak? Ci?

- ale budem rada,ak odpisu aj ine kocky... no poviem pravdu, ked mi do mesiaca odidu len 2 kg vybodnem sa na to. 😠 Vsetko presne dodrzujem... 😅 pomoooc, kriiiza č. 1

kaja73
9. nov 2011

@dida81 Kilo do tyždna je maximum co sa odporuca, aby nasledne nenastal jojo efekt.
Uplne optimum je pol kila do tyždna-vtedy telo nespomaluje metabolizmus a hrozba jojo efektu je mensia.
Ja mam dole 12,5 kg od cca polky juna-teraz je polka novembra-ta mas 5m-teda cca 20 tyždnov. Z toho som 2 tyždne na dovci nedržala update a vaha mi isla o kilo hore 😒
Takže cisteho casu držim update necelych 18 tyždnov. To mas menej ako kilo v priemere do tyždna-najskor to bolo to kilo-a posledne 3-4 tyždne to už ide pomalsie-aj ked dodržiavam update.
Hlavne to nevzdaj-ber to tak, ze ked to vzdas vaha ti pojde hore.
Ziadne drasticke diety,kde to fici smerom dole nestoje za nic-držala som ich už viac ,vaha sla rychlo dolu a este rychlejsie potom hore. 😝
Praveze sa snaz, aby to nikdy viac ako kilo do tyždna nebolo-to by bol zly znak-odburavala by si totiž svaly nie tuk-svaly viac važia a ked miznu ide vaha rychlo dolu-to ale nie je spravne.
Radsej sa odmeraj a riad sa ubudajucimi cm-v pase,na zadku a na stehnach-ja mam dole napr 12 cm z brucha a 7 cm z každeho stehna. 🙂

kaja73
9. nov 2011

@dida81 Som sa pomylila- update držim od polky jula-teda len 4 mesiace-co je cca 16 tyzdnov a z toho som ho tie dva nedržala-teda cisteho casu ho držim cca 14 tyždnov-a za tu dobu je 12,5kg dole.

Si už ani nepamatam,keby som do tabulky v sukromke nepozrela 😝

najorbitka
9. nov 2011

@kaja73 všetko si to napísala úplne presne 🙂 treba chudnúť radšej pomalšie a natrvalo,ako rychlo a potom sa to vráti.Ja som predtým chudla pomocou doktorky z Nového času pre ženy mudr.Kirňákovou.Teraz tam už nepíše.Tiež to šlo tak asi 1 kg za týždeň.Ale vydržalo mi to asi 3 roky.to som schudla 16kg za tuším 4 mesiace.Teraz som 4 pribrala ,ale to preto,lebo som mala zdravotný problém a mala som velmi málo pohybu.Dozvedela som sa o norbiho stravovaní a skúšam ako mi to pojde 🙂 Inak mala som pri výške 1.60 m 74kg schudla som na 58 a teraz mám zas 62.Rada by som to dala zas na 58.To mi stačí.nemusím mat menej.
Takže dievčatá držme sa !!! 😉

martinka1981
9. nov 2011

@najorbitka jeee my mame rovnaky ciel,vahu aj vyšku 😀 😀 😀

kaciatkoke
9. nov 2011

ahoj baby, možno trochu blbá otázka no čo zvyknete jesť na večeru

kaja73
9. nov 2011

@kaciatkoke Tuniaka s cotage syrom rajcinami ,paprikou a korenim-moje cislo 1 🙂 ,tuniaka s update cestovinami,sunku s platkami syra a polystyrenom,rozne natierky na polystyrene so zeleninou,opacene masko so zeleninou,mlieko s update musli, zeleninove polievky,masove polievky-bez cestovin,alebo s update cestovinami,pijem zakys,syrovatku,biele acidko,dalej si robievam leco-s vajickom,alebo parkom-bud bez chleba,alebo s update chlebom,vajicka na rozne sposoby. Teraz ma ine nenapada.

najorbitka
9. nov 2011

@martinka1981 no to je super.aspom možme chudnúť spolu 🙂 aj ty chudneš s norbim? 🙂 Ja už čakám na knižku,ale stravovat som sa zacala tak podla toho co som u koho citala tak uvidim ked to porovnam s knihou.zajtra to bude týzden.dneska som mala na veceru prazenicu z dvoch vajicok a rajcinku s 2 kuskami polystyrenu.snad to neni moc.

dida81
9. nov 2011

@kaja73 dakujem 😉

martinka1981
9. nov 2011

@najorbitka ano aj ja sa snažim schudnuť na predtehu vahu 58kg 😉 už mi vlastne zostava 3,5 kg čo nieje tak hrozne. Len sa ma nechcu pustiť 😀 dobre si ich živim 😀 😝

luciapejkova
10. nov 2011

Baby ja som s vami uz raz zacinala potom som to prestala dodrziavat a teraz chcem naspat zacat i ked som s vami koncila mala som 82-3 kg nedrzala som nic viac som sa hybala takze teraz zacinam nanovo a vaha je 79,5 takze aj ked som nic nedrzala vaha nesla vobec hore ale dolu co som velmi rada. ale idem nanovo chcem do vianoc aspon na tých 75 kg co sa mi zda celkom ze v pohode by sa to dalo su to niejake 4,5 kg tak snad to pojde a ked to pojde pomalsie tak nevadi do leta mam kopec casu dostat sa na vahu pod 70. Vezmete ma naspat medzi seba? Nechodila som tu nakolko som nastupila do prace a vobec som nemala cas na nic, 😒 ☹

luciapejkova
10. nov 2011

@martinka1981 Martinka teba si pamatam nakoniec sa vaha pohla ci? Tebe dost aj stala nie? 🙂

martinka1981
10. nov 2011

@luciapejkova dostala som sa na 61,5 kg a zas nič 😝 asi by som mala byť radikalnejšia a aj viac cvičiť 😝

luciapejkova
10. nov 2011

Ale Ty aj tak mas super váhu ja mať takú tak skačem od radosti,no ale aj tak som zatial rada nakoľko oblečiem veci čo mi stáli 2 roky v skrini ale je čas sa pustit zase nanovo do tých kg,aby sli pomaly dolu zima zbehne a je tu opat leto tak nech troška vyzeram. Elina dala by si ma opat ku Vam do sukromky raz som tam uz bola len som sa dlho neozyvala nebolo kedy, 😖

miskaajozko
10. nov 2011

@najorbitka vitaj medzi nami 🙂 Aj mne by sa pozdavalo 58 kil 😎

miskaajozko
10. nov 2011

@luciapejkova vela zdaru v opatovnom chudnuti prajem 🙂

miskaajozko
10. nov 2011

@kaciatkoke ja mam cvicenia pre zaciatocnikov od Hanky Kynychovej, je to ceska. Dobre sa mi pri nej cvici 😉 Podla Reky cvicim len tie cviky, co tu boli linky na ne, niekolko stran dozadu 😉

miskaajozko
10. nov 2011

@dida81 ! kilo za tyzden je podla mna super a ber to ako uspech, aspon ja to tak beriem 🙂

miskaajozko
10. nov 2011

@kaja73 to je krasny ubytok vahy, to musis byt ako novy clovek 😉

kaja73
10. nov 2011

@miskaajozko Citim sa lepsie,ale ide sa dalej-už mi ani tak nejde o vahu ako o cm na bruchu-po 2 cisarskych je to strasne-dolne brucho visi a visi 😝 takže o to mi teraz ide-na vysku 170cm je vaha 62,5 kg celkom fajn-takže to som spokojna-len to brusisko - aj ked , aj tam mam 12 cm dole, no este takych 7-8 musi zliezt. 😝

dida81
10. nov 2011

@miskaajozko vdaka moja, nooo ... ale už tj v poho, zacinam citit trooooosicku na rifliach,,no je este možne, že sa natiahli 😅

miskaajozko
11. nov 2011

@kaja73 určite zlezje minimálne 8 cm, veď sa nám určite potom pochváliš 😉

miskaajozko
11. nov 2011

@dida81 nenatiahli 😀

najorbitka
11. nov 2011

Dievčatá dneska ma chytá depka.Je týžden a pol čo som začala chudnúť.Váha mi skáče hore dole.Najprv mi ukázalo že mám dole pól kila a teraz zas už len 30 dkg.Ja viem že to nieje vela,že to može byťzadržanou vodou,lebo mám mať v pondelok menzes,ale dneska ma to akosi laplo a je mi z toho smutno že to ide tak pomaly.A ja sa naozaj snažíííííím ☹

martinka1981
11. nov 2011

@najorbitka važiš sa ako často?? neskač na vahu každy den. ja som tiež robila a potom som depkovala 😝
teraz sa odvažim raz za tyžden vždy v pondelok a to stači. 😉
Aj ja mam teraz menzes tak sa radšej na vahu ani nepostavim 😝
Neboj pojde ,pomaly ale isto 😀 😉

najorbitka
11. nov 2011

@martinka1981 ja viem ....len čo je horšie váženie je moja droga ☹ aj si poviem že nebudem sa vážiť,ale jednoducho neodolám.viac odolám nedať si sladkosť 🙂 ta depka je asi aj z toho menzesu.veď to že nech to ide radšej pomalšie a natrvalo.