icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

lenka268
11. nov 2011

@najorbitka vydrz, vydrz, nevzdavaj to, ja som bola pred menzesom tiez taka nejaka naliata a urcite aj vaha isla hore, ja som sa vazila zatial len raz po tyzdni, zajtra je to presne mesiac tak rano sa idem hned odvazit, som tiez zvedava ale musim povedat ze sa citim velmi dobre aj lahsie a vidim to brucho moje veliké ze sa pomaly scvrkáva, rodila som cisarskym neviem ako ine baby ale mne ostalo to brucho hodne velke. Inak ja som celkovo typ bruchatý 😀 , nohy chude v pohode, ale brucho ako v 7 mesiaci a take ako huspenina 😖 .
Inak doteraz som si myslela ze som sa neprejedala ale teraz to mozem veru porovnat ako jem teraz a predtym, uz sa nechem vratit k povodnemu stylu mojho jedenia. Hrozne kolko som toho zjedla, roznych somarin, hlavne chleba, sladkosti a hlavne vecer. No tak zajtra sa ozvem ako som dopadla s tym vazenim, verim a pevne dufam ze to bude aspon 3 kg. Uvidime, pekny den vsetkym 😉

dida81
11. nov 2011

Ahojte 😉

@lenka268 juuu , velmi drzim palce, neboj budu to aspon tie 3 kg. 😉

@najorbitka ty si ako ja... denne vazenie, uplne zle 😅 😖 ja som mala vcera osmy den a už som špekulovala. No pravda je , že pri iných dietach som za prvý týžden schudla vzdy viac,ale dlho som nevydrzla,a takto sa da stravovat stale. 😉 Preto som skusila toto. Lebo nechcem 2 týždne trpiet a potom zjem aj klince 😀 .. takto je to oki.

kaja73
11. nov 2011

@dida81 Presne ako pises- mnohymi dietami to ide rychlejsie dole-ale to su DIETY -po ktorych nabiehas na beznu stravu a nasledne mas ten jojo efekt. 😲
Toto je proste sposob stravovania,ktory vies aj celoživotne dodržiavat-telo nic nestrada,nic mu nechyba .
Je to zivotny styl-nie dieta. 😉
Netreba sa nikam nahlit,nevazit sa každy den-max raz do tyždna-dokonca norbi odporuca raz do mesiaca. 😉 a vysledky sa dostavia.

dida81
11. nov 2011

inak priznam sa, este sa vobec nevyznam v pravidlách norbiho stravovania... Ja len len to, co mi prinesu... chcela som to najprv vyskusat. 😉 No musim si asi knihu kupit, lebo ani sama neviem, co kedy smiem... /ak raz nebude strava/ Tu ste to tiež pisali? Neviete na ktorej strane ? Vdaka

kaja73
11. nov 2011

@dida81 Uplne v skratke-cukor a muka do 12h,ryža a zemiaky do 15h .Ostatne cely den. 😉
Ale to je ozaj len zaklad. napr ovocny cukor možes do 15h,celozrnnu muku tiež do 15h.
Vacsina zeleniny je po cely den-okrem hrasku a kukurice-to len do 15. Ovocie sladke len do 15h,potom možes napr kyslejsie jablka,jahody,cucoriedky,myslim aj slivky.
Fakt je dobre mat tu knihu-maju ju v nasom upadate obchode-ja som si ju tam kupila.
Cely den sa možu bielkoviny-ci už v mase,mliecnych vyrobkoch-ale nie plnotucnych,rybach,vajickach.
Teda zaklad vecerí je zelenina,maso,polotucne alebo odtucnene mliecne vyrobky bez cukru,povolene ovocie,ryby, vajicka. Odporuca sa mat napr 2 obedy-jeden do 12h a druhy do 15h-potom už ozaj vecer hlad nemas. 🙂

dida81
11. nov 2011

@kaja73 dik 🙂 no musim to prečitat 😉

miskaajozko
11. nov 2011

@najorbitka norbi píše, že sa máme vážiť iba raz za mesiac, ja sa vážim asi raz za 10 dní, ale teraz som si povedala, že to vydržím dlhšie bez váženia, ale neviem, či sa to podarí. 😉 A píše, že zvlášť pred menštruáciou sa nemáme vážiť, že vtedy sa v tele zadržiava aj 3-4 litre vody a to určite urobí niečo na váhe 😠 Takže hlavu hore a na váhu najskôr po menštruácii 😉

miskaajozko
11. nov 2011

@lenka268 určite to bude pekný váhový úbytok, nezabudni sa pochváliť, nech máme aj ostatné motiváciu 🙂

miskaajozko
11. nov 2011

@dida81 určite Ti odporúčam prečítať si tú knihu, číta sa dobre a veľa z nej pochopíš ohľadom tohto stravovania. Je to zaujímavé a celé mi to prišlo potom také logické, myslím toto stravovanie podľa Norbiho 😉

najorbitka
11. nov 2011

@miskaajozko tak to je presne ako mam ja.v pondelok cakam menštruáciu.ja viem že vážiť by som sa nemala,ale .....to je fakt asi niečo v hlave 🙂 mne mala knižka príst už do dneska,ale akosi meškaju.dúfam že nezabudli.velmi sa nanu teším.teraz sa skúsim nevážiť....ale nič neslubujem 🙂 ak vydržím tak sa odvážim po menštruácii.potom dám vedieť 😉

najorbitka
11. nov 2011

@lenka268 tak to som zvedava 🙂 držím palce a hned ako budem mat čas mrknem sem ako si na tom 🙂
take bruško mala aj moja suseda.bola velmi neštastná,lebo sa jej každý pýtal či je zas tehotná.potom šli do prenájmu na dom a tam maju len studnu vonku takže natahat vodu niekolko krat za den a zacala robit upratovacku v neakej firme a slo jej to dole.takze cvicenie nato pomaha.ja mam zas velke to spodne brucho ☹ a to sa neda schudnut.to je ten brusny previs a to len operacne .takze to treba len zapravit do nohavic 😀 horsie to je vlete.ale teraz som si kupila celkom dobre plavky kde ho napcham a celko sa to da 🙂 a aby to nebolo malo tak mam aj strasne strie,ale uz to kaslem.snad nebudem pri mori v celych plavkach.

lenka268
12. nov 2011

Ahojte no stav po dnesnom vazeni, vaha 93,1 povodna 96,8 takze ubytok 3,7 kg, 😎 tesim sa veeeeeemi, myslim ze je to akurat nie moc ani vela, radsej pomalsie , dufam ze to bude takto pokracovat aj ked viem ze moze nastat to ze to bude stat ale nevadi vydrzííííím 😉

dida81
12. nov 2011

@lenka268 krááááása!!! Blahoželám! A to za aku dobu si schudla? Más dobrý pocit, vsak. Tolko si predpokladala a je to este viac 😉 super! 🙂

lenka268
12. nov 2011

@dida81 dnes to je 4 tyzdne takze za mesiac 😅

lucanka49
12. nov 2011

ahojky kočky držim aj ja dietku,mala som pôvodne 98kg a teraz ma 95 kg a mam ešte aj pred menštruaciou...
sa tešim moooc..držkaj sa kočky &🙂 stoji to za ten super pocit

mariana0915
12. nov 2011

ahojte kočky tak idem sa pochavliť za mesiac som dal dole 5kg 😀 😀

amartinaa
12. nov 2011

@mariana0915
@lenka268 baby neskutočne zááávidenia hodný váš výýýkon 🙂 blahoželám a držim palce v úúúspešnom pokračovaní 🙂

lenka268
12. nov 2011

@amartinaa aj ja tebe, pojde to dole uvidis 😉

dida81
12. nov 2011

@mariana0915 wuaaaaaaaaaaaaaaaaau, aj tebe blehoželem, tj paráda! Baby tešim sa s vami! 😀 😀 😀

luciapejkova
12. nov 2011

@lenka268 Presne tolko som aj ja schudla ked som ju drzala takmer mesiac a predstav si ze sa mi nic z toho nevratilo a pritom som s tym potom sekla.Takze presne ako pisu niektore baby je to sposob stravovania a nie dieta pretoze pri diete idu kg strasne rychlo dolu ale pri tejto pomaly ale naisto a uz sa nevratia to je to,ja to mam na sebe odskusane a jedla som potom kadeco 🙂

luciapejkova
12. nov 2011

Baby co zvyknete jesť od obeda do večera?

miskaajozko
12. nov 2011

No kocky, dnes tu citam same skvele spravy 🙂 Ako tie kila idu krasne dolu 🙂 Ja som zvedava na moje, v pondelok bude 3. tyzden a chcela by som sa odvazit az na ten stvrty, tak uvidim, ci vydrzim 😒 Velmi sa tesim tymto spravam a verim, ze aj dalsie kila pojdu dolu s radostou a zdravo 😀

miskaajozko
12. nov 2011

@lenka268 Paraaada blahozelam 🙂

miskaajozko
12. nov 2011

@mariana0915 No to je super, taktiez velka gratulacia 🙂

miskaajozko
12. nov 2011

@lucanka49 vitaj medzi nami a taktiez blahozelam k peknemu ubytku vahy 🙂

miskaajozko
12. nov 2011

@luciapejkova ja zvyknem jest na olovrant bud jablko alebo biely jogurt alebo niekedy aj taku zeleninovu polievku bez muky ( U1), ta sa mi osvedcila najma pred nocnou si ju dam a potom okolo 21:00 hodiny si dam nejaky salatik s kuracim maskom alebo tofu a potom vydrzim nejest az do rana( sice potom ranajkom uz o 5:30 rano, ale inak sa mi to po nocnej neda), lebo kym by som prisla domov a najedla sa, tak by som po ceste zjedla aj klince 😀 A dalsim mojim oblubeny olovrantovym jedlom je mrkva 😀

najorbitka
12. nov 2011

@lenka268 gratulujem 🙂 ved to je tak akurat za mesiac.ja som sa dneska vydržala nevážiť 😉

lucanka49
12. nov 2011

holky nemate niektora tu knihu aj na emaile??ako že by mi to niektora poslala ne email??diky moc,potreebovala by som si ju prečitat..diky vopred,pekny večer a žiadne sladke....my ideme s mužom otvoriť vinko červene a bude romantika 🙂

kaciatkoke
12. nov 2011

ahoj žienky, všetkým gratulujem ktorým sa podarilo schudnúť. Neviem sa dočkať kedy sa aj ja pochválim 😢
ale chcela som sa spýtať dnes som porušila svoj jedálniček a dala som si poobede pizzové pagáče - piekla som doma a neodolala som a cítim dosť ťažko na žaludku. Predtým keď som ich robila nikdy mi nič nebolo a tak som myslela že kvôli tomu že žalúdok si zvykol na niečo iné no neviem. Čo si myslíte?

miskaajozko
12. nov 2011

@kaciatkoke môže byť, že sa tvoj žalúdok nastavil na nový režim, ale je možné, že si z chuti zjedla, dúfam, že už je lepšie 😉