Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@vandijan neber si to príliš tak k srdcu...je to tu anonymné...a jednej stačí schudnúť 5kg, dalšia potrebuje 2Okg ap....doležité je to, že ani jedna z nás nie je zo sebou spokojná a robíme preto niečo 🙂 ja som veľká váhova kategoria..a čo? preto som tu, aby som to zmenila...a tu našu tabulku...hm nie je to povinne, ale kto chce napíše, kto nie tak nie....je to pre našu prehliadnosť, komu sa kolko podarilo...a dalej budeme sa to snád tu snažiť o tom rozprávať, ktorá kde asi robí chybu , alebo žiadne chyby, len organizmus stagnuje a hotovo....
Babule ešte k našej tabulke...niektoré už boli velmi šikovné a poslali ste mi udaje 🙂 no zajtrajší deň by to bolo najlepšie....a čo chcem upresniť k mieram...bud napíšte váhu, alebo miery napr.pas...nie kompletné miery pas boky ap...teda niečo čo bude porovnateľné....problém je v tom, že do tabule sa mi tolko údajov nezmesti 😉
@miskaajozko no tak daj si záležať prosím 😉
@bombicka19 máš to v pošte 🙂
Zajtra aj ja dam udaje a idem do toho naplno ako predtym 🙂 ,musim to dokopať do úspešného konca,verím, že sa mi to tentokrát s vami podari, tak držim palce všetkým 😉 🙂
@luciapejkova jsanééé,že to pojde dole 🙂 v to veríme všetky, ale musíme preto aj niečo urobiť...a myslím,že sa nám darí 😉 kilečká sa pomaly a isto na nás nabalovali, takže teraz nech sa pomaly a iste odbaľujú a plávajú fuč 🙂
Ahojte, @amartinaa posielam ti udaje , to je asi jedno uz ci dnes ci zajtra. Dnes som mala narocny den bola som s Dankom u lekarky, ma sopliky uz dva tyzdne a v noci zle spi, stale kasle tak sme dostali sirup, tak som dost nevyspata ale zvladam to 😵 . Dnes som sa vazila rano a som celkom vytesena ze 90,4 kg. Paraáááááda. pre mna je to super. zatial pekny vecer vsetkym 😉
ahojte ja som dnes porusila dala som si na olovrant alebo to bola skora vecera po 17.00 vafle a slahacku, zajtra si budem o to viac odopierat
Babule, ak budete mať čas nakuknite sem http://www.update1.sk/ZS_VasePribehy.html objavila som to pred chvíľou....motivačné príbehy na SK stránke UPDATE...........tak toto nááám určite tiež pomôže nadalej bojovať....toto ma fakt výýýznam 😀
Tu stránku poznam čítala som ju raz ale keď sa človek kukne na tie fotky tak to je úžas 🙂 ,ako tie zhodené kg pristanu človeku. Stoji to za to aby sme bojovali,tak baby zajtra ideme naplno do toho!
@lenka268 z akej váhy si isla dolu? 😎
@luciapejkova ahoj na zaciatku 96,8 teraz 90,4 kg dnes 😅
@amartinaa tiež som čítala, je to motivačné, ale najmotivačnejší je vlastný úspech no nie baby? Kamoška mi povedala, že keď si kúpila knihu neschudla, pol roka bola u nej doma a potom schudla z 85 na 58, za rok, musela si ju prečítať znova, u mňa je to čosi podobné, kúpila som si knihu a prečítala, reku OK , je to jasné, ale váha nič, a keď som zumbovala a turistikovala celé leto, potom som si nedávno znova prečítala knihu, a začala čítať aj medzi riadkami, je to aj o niečom inom,že? a nakoniec som našťastie objavila aj Vás spolubojovníčky a to ma definitívne naštartovalo, s Vami sa mi to podarí, a verím tomu 🙂
Ahojte baby 🙂 tak dnes mam krizu ja, ja som teraz taka hladna ze by som aj klince jedla 😲 ale viem aj dovod, mala som na obed toho velmi malo, malu porciu vyvaru a potom len pecene zemiaky aj to len na dezertnom tanieri plus calamada k tomu..no a na veceru som robila privarok s fasirkou,tak som si dala len tu. a teraz neviem ci som zhresila, ale zjedla som pomelo 🙂 ja si ho asi zaradim do U1 😀 naozaj nikde neviem najst kam patri 😒
@lenka268 super uspech, len tak dalej 😉
@amartinaa ahoj, no velmi som sa snazila, ale osud je proti mne 😉 Ja vahu doma nema. Mame sa vaha pokazila. Suseda mi ma pozicat akirat, tak kuchynsku. Zajtra idem do prace a tam sa odvazim, takze vsetko poslem hned zajtra rano. Ospravedlnujem sa, ale inak sa neda, napriek mojmu snazeniu. Hadam tam nebude velky rozdiel za jeden den 🙂
@luciapejkova teraz to uz zvladnes 😉

@dida81 mna ste tak naštartovali, že ma to normálne baví 🙂, lepšie sa mi diétuje s Vami ako bez Vás 🙂