icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

miskaajozko
1. dec 2011

@lenka268 ides nam krasnym prikladom. Blahozelam 🙂

miskaajozko
1. dec 2011

@messue nevadi dnes urcite nezhresis 😉

miskaajozko
1. dec 2011

@dida81 vsetko je toskvely pocit natiahnut sa do nohvic, ktore boli odlozene niekde vzadu v skrini 😉 Len tak dalej 🙂

lenka268
1. dec 2011

dakujem pekne ste mile, no caka ma este dlha cesta, dufam ze na jej konci najdem mojich stratenych 77 kg aj ked by to mohlo byt aj menej ale nebudem pazrava nikdy som nebola stihla , ked sa mi toto podari tak som Happy

lenka268
1. dec 2011

zatial ahojte hadam vecer sem zas nakuknem uvidim ako bude Danko spolupracovat 😉

luciapejkova
1. dec 2011

Bre ranko baby tak ja som dala miery a vahu a idem na to spolu s vami dala som si zavazok ze do vianoc zhodim niejake 3 kg malo by sa to aj podarit minule ked som podla toho chudla tak mi slo za mesiac dolu 4,5 kg a jedla som vsetko len poobede som dodrziavala Norbi 1. Takze dufam,ze sa mi to podari,drzme sa 🙂

vandijan
1. dec 2011

ja zatiaľ -1,4 kg, ale aj malý úspech poteší, akurát som uvažovala že 1.1 to musí byť menej, ide zaťažkávacia skúška 😒

luciapejkova
1. dec 2011

@vandijan A za koľko si schudla tých 1,4 kg? Niekedy na vahu nepusti vela ale na cm dost ja som na cm schudla dost a to som na vahe dala dolu 6 kg isla som z vahy 88,9 a dokonca jeden ci dva dni som mala na vahe 90 a to som si uz povedala tak DOSŤ to uz je obrovska nadvaha pri mojej vyske a veku,potom sa mi podarilo dostat na 87 a tak som zacala drzat Norbiho a teraz mam 79,7 kg takze aj tak som spokojna obleciem rifle a nohavice do ktorých som sa nedostala a teraz su mi dobre takze som rada ale do vahy 64 ked som mala na svadbe este je strasne daleko ale verim ze to pojde dolu,MUSÍ! 🙂 😠

vandijan
1. dec 2011

@luciapejkova začala som len 27.11. ale chcem ísť na 60kg, ako za mlada, večer už len striktne U1, ráno hlavne U1, min. U3, obed prílohy z U2 do 15:00 pol a olovarnt a večeru len U1, a zumba , ale mám ďaleko do cieľa, 🙂 ty si aká šikovná, pekne gratulujem 🙂 😎

luciapejkova
1. dec 2011

A to sa TI zda málo ze -1,4 kg to je super ved dietu drzis 4-5 den?! Su baby ktore daju za tyzden dolu 1 kg a na druhej strane je lepsie ist na vahe pomaly ako rychlo a nic z toho ja som vzdy chudla rychlo a do tyzdna a pol som to mala naspat ale pri Norbim ked som zacala chudnut islo to pomaly tak kg a nieco ale za dva mesiace jedenia som nepribrala ani deko naspat a to mozem povedat ze som jedla vsetko a aj pri norbim som jedla vsetko iba som sa snazila vynechat sladke ale jedla som aj vyprazane na obed aj knedlu a kadeco akurat som sa drzala poobede len tej jednotky a z bokom mi islo dolu 12 cm,a z vlastnej skusenosti viem ze ak si doprajem doobeda to co mozem tak nemam potom vyjedanie chladnicky a kadejake chute poobede takze som zato ze doobeda si dopraj ak mas na nieco chut a poobede potom nemusis riesit tie chutky na kadeco,to je len môj nazor 🙂

luciapejkova
1. dec 2011

@vandijan A z akej vahy ides dolu ?

vandijan
1. dec 2011

@luciapejkova teraz z 83

luciapejkova
1. dec 2011

No vidis to je super zachvilku si pod 80 len si ver a tie 3 kg su dolu raz dva a potom uz budes tahat ku vahe 70 atd. Zvladneme to ! 🙂

vandijan
1. dec 2011

@luciapejkova to hej, spolu je to ľahšie, aj sa cítim ok, a akosi mám lepšiu náladičku 😀

vandijan
1. dec 2011

@luciapejkova k tomu jedlu úplne s tebou súhlasím, večer nemám problém ak obedujem

amartinaa
1. dec 2011

Babule ešte raz pre upresnenie, tu dávam údaje čo by ste mi mali poslať,kto chce ísť do tabuľky.
Doba trvania diéty ...
Váha resp.cm) na začiatku diéty.....(stačí,bud cm pás....alebo váha...len jeden údaj)
Cieľ ...
Váha, resp. cm k 1dňu v mesiaci DECEMBER.......
Pohyb.....(áno-nie)
Strava ...(domáca- kobinovaná-NORBI)
dakujem za pochopenie....

amikka
1. dec 2011

Ahojte, ja som trošku sklamaná, že iba 1,3 kg za 19 dní. Ale asi lepšie ako nič, že? Tak asi to u mňa pôjde pomalšie. Ešte čakám knižôčku, tak hádam mi to trošku pomôže ešte , keď sa dozviem viac. 😉 Ale inak na centimetri mi ukazuje - 2cm.

lenka268
1. dec 2011

@amikka neboj pojde to dolu pomaly dalej zajdes 😉 a tie dva cm to je krasne a dala si si fotku parada, je to prehladnejsie ked mame fotky 😉 aspon pre mna

dida81
1. dec 2011

@amartinaa práve som poslala 🙂

inak čaute 🙂 citam vas, no nestiham moc pisat dnes...
Drzte sa!
@amikka ja ti verim, ale 2 cm su zase dost ... nemas nejako okolo menzesu ? Bo mne vtedy ten týžden neodislo nic...

dida81
1. dec 2011

@amikka ano super foto 😉

amikka
1. dec 2011

@dida81 mala by som mať asi pred,, ale neviem to určite, tento mesiac mi to nejako hapruje, lebo ja vždy aj ovuláciu cítim, a teraz bola nejako neskoro, tak uvidíme potom z čoho to stagnuje. Ale zas tie centimentre ukazujú menej, tak hlavne ,že sa "zmenšujem" 😀

emma09
1. dec 2011

pekny den vsetkym fanusickam chudnutia podla norbiho. vase prispevky citam uz dlhsi cas a preto sa chcem s vami podelit aj o moje skusenosti . s tymto stravovanim som zacala asi v polovici jula tohto roka amozem vsetkym povedat ze fakt funguje .do konca septembra som zhodila 13,5 kg a ako na potvoru doteraz stojim na vahe a nie anie aby ubudali dalsie kila uz som z toho na prasky neviete poradit.dokonca si kupujem potraviny z ich predajne ako muku ,cukor,chlieb, cestoviny snazim sa neporusit ale ak ano tak len do 12 hod nemoze to byt tym ze je chladno a nedodrziavam taky pitny rezim ako v lete?

dida81
1. dec 2011

@emma09 blahoželám 😉
-a nemože to byt tým, že už si stihla a už nema ist co dolu ? 😉

Ja som pred par rokmi schudla do roka /cielene/ 10kg no potom, ked som schudla napr. 8 kg mi to slo už straaasne pomalyyyyy... no to som mala 59 kg a to asi telu vyhovovalo. 😉

luciapejkova
1. dec 2011

Tak ja mam za sebou večeru a uz mi to asi hod.travi dnes som sa vdakaBohu drzala celkom slusne uvidime co prinesie zajtrajsok,hadam som sa uz nakopla spolu s vami a pojde to dolu,drzte sa! 🙂

amartinaa
1. dec 2011

Ahojte baby 🙂 dakujem všetkým ktoré ste mi zaslali údaje 😉 ešte počkáme do zajtra na
@miskaajozko údaje a večer by som to sem chcela hodiť 😉 🙂

daniela26
1. dec 2011

Caute baby ja som zacala 28.11stouto stravou.este som nezhresila ale ja mam vzdy vecer chut sa nazrat radsej si lahnem nie ze sa najem.ja idem z vahy 100kg chcela by som dat aspon 30kg dole bude to dlhy proces ale dufam ze raz vam sem napisem ubytok 30kg.drzim vam vsetky palce aby sme to vydrzali!

mavion
1. dec 2011

Ahojte baby 🙂 no ja som sa tak dnes tesila na vazenie, ale radost predcasna 😒 za 8 dni ani kilo dole 😒

kaja73
1. dec 2011

@emma09 Ja som tiež zacala v polovici jula 🙂 .Zatial je dolu 15 kil. 🙂
Mam tyždne,že zide to kilo-hlavne pocas prvych 10 kil,ale potom sa to spomalilo,teraz vacsinou ide za tyžden dole 300-400g,ale zadari sa aj to kilo.
Vždy,ked sa mi to viac spomali,tak zmenim sposob cvicenia-ja chodim do fitka- a zmenim kardio stroj a aj postupnost cviceni a po cviceni si tak 2 krat do tyždna dam už len 3 deci sojoveho mlieka a ono to zabera. Metabolizmus sa nastartuje nanovo. 🙂

amartinaa
1. dec 2011

@mavion ahoooj...vydržáááááť 🙂 pojde to dole kopcom 😉

luciapejkova
1. dec 2011

@mavion Nevadi vydrz ono to pojde dolu! 🙂