icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

najorbitka
9. dec 2011

Este som zabudla.jedavate len nizkotucny syr?lebo mam doma aidam a ma viac ako 40 % to uz je dost. a uz som nasla aj ja na facebooku stranku Update Slovakia 😀

najorbitka
9. dec 2011

@brandy001 mne to tiez trvalo dlho pokial som sa rozhodla.nikdy som nechapala ze preco kazdy vravi ze to je vsetko v hlave.ale je to tak.jednoducho musis si to v hlave usporiadat a pevne sa rozhodnut co chces a ze to chces naozaj a ked ta chyti hlad tak si povedat VYDRZIM 🙂 Hlavne si musis uvedomit ze to robis pre seba.moc ti drzim palce a ver tomu ze je to krasny pocit ist potom do obchodu a kupit si mensie oblecenie a dat si v lete kratku suknu 😉 drž sa 🙂

luciapejkova
9. dec 2011

@brandy001 Vieš podla mna musi prist ta chvilka kedy to pojde ale ako pises vzdy skoncis pri jedle daj si par dni pauzu a ked sa rano zobudis a budes mat super naladu tak zacni nanovo. Nesmies ist do toho tym stylom ze musiiiim pretoze potom akoby automaticky dostava rozum signal ze ,,jedlo,,. Aspon u mna to tak funguje nejde o to ze musis ale o to ze ty sama to chces,nikto z nas nemusi ale sami dobre vieme ze niesme spokojne s tym ako vyzerama a robime to len pre seba a nase zdravie. Nerob to akoby nasilu lebo skoncis pri hromade jedla. 😖kus mysliet na to ze nic nemusis ale proste veeelmi chces,ja viem ze to nieje lahke ale kazda z nas sa musi niecoho vzdat pretoze sme zistili ze stihlu liniu nemame darom ale musime o nu bojovat,drz sa! 🙂 😉

miskaajozko
9. dec 2011

Ahojte kocky, tak ja dnes som mala nenormalnu chut na sladke. Tak som si doobeda dala nutelu, ktorej sa vyhybam, lebo jej zjem vzdy vela. Nastastie v tegliku uz bolo len trochu, lebo inak neviem 🙂 Ale zjedla som to doobeda a teraz som uplne v pohode a vyrovnana. Ked uz konecne dostanem tu menstruaciu, tak si dam doobedia bez sladkeho, lebo minule tyzdne som to celkom tak zvladala.
Co sa tyka Vianoc, tak 3 Vianocne dni budem jest normalne, len sa pokusim menej kolacov poobede a vecer, ale nerucim za to, ani domacemu karamelovemu likeru neodolam 😝
Ale potom hned 27.12 si dam opat Norbiho vzorovo 🙂

miskaajozko
9. dec 2011

@najorbitka a ked cloveka chti velky hlad, tak ho treba zajest niecim zdravim, najma poobede a vecer mam odskusanu mrkvu, zjem ju iba tak, najma ta vo zvazku chuti velmi dobre aj bez nicoho. Alebo cokolvek zo skupiny U1. Lebo ked je clovek hladny, mysli iba na jedlo ☹

miskaajozko
9. dec 2011

@najorbitka ja jem syry, tak ze doobeda podla chuti a na veceru iba mozarellu do salatu alebo fetu. Alebo potom tvrdy syr s nizkym obsahom tuku. 😉

miskaajozko
9. dec 2011

@brandy001 ked budes mat chut, tak aj z domacich zdrojov sa najes a zaroven budes chudnut. Pre mna to bola tiez vyzva najma na vecere, kedze predtym som mala rada na veceru chlebik s niecim. A musim povedat, ze som zvykla a uz by som sa ku klasickym veceram nevratila, bo som mala brucho ako balon 😲

miskaajozko
9. dec 2011

@amartinaa to som si ista, ze sa len tak nedas 😀 Ani mi Ta nedame 😀

miskaajozko
9. dec 2011

@tara2 s tou stojacou vahou nas je posledny tyzden viacero 😒 Nevadi treba sa merat aj podla toho ake nam je oblecenie 😉

miskaajozko
9. dec 2011

@vandijan tak dufem, ze aj to moje telo bojuje 😀

miskaajozko
9. dec 2011

@mavion hlavu hore,ved vsetky sme len zeny a mame svoje slabosti a ako hovorim ani toto pocasie tomu neprispieva. Vsetko bude dobre a kilecka pojdu dolu 😉

tara2
9. dec 2011

@miskaajozko - ja sa meriam raz mesacne, v pondelok by som sa mala merat a vazit...tak som zvedava 😅

najorbitka
9. dec 2011

@miskaajozko ano presne tak.treba si v U1 najst to co chuti.ved tam sa naozaj da vybrat.A este su tam aj jogurtiky....mnam 🙂 dokonca aj ovocne,len tusim len aktivia.treba si to odsledovat v knihe.ja mam dneska taky žravý den 🙂 ale snazim sa prejedat len takych jedal co mozem.v utorok mam dostat menzes tak to preto.zajtra bude lepsie 😀 hadam

najorbitka
9. dec 2011

@brandy001 a este jedna vec.Tieto dievcata co sem pisu vedia perfektne podrzat ked treba a ja im touto cestou dakujem 🙂

amartinaa
9. dec 2011

@miskaajozko áááách,tak ani ja sa nedám 🙂 ja vás babule tiež potrebujem 😀

daniela26
9. dec 2011

Caute baby no ja neviem ci to zvladnem ale som si pred h dala trdelnik kusok iba sme boli na vianocnych trhoch!!Boze ja to nevydrzim som nervozna tak by som sa najedla ale viem ze spravym zle len preseba!!!

tara2
9. dec 2011

@amartinaa - ja taky tak 😀

tara2
9. dec 2011

@daniela26 - daj si jablko a trdelnik odloz na rano 😉

bianka1
9. dec 2011

baby vy sa bojíte jesť čokoládu?? ja som tolkoto sladkého nejedla ani neviem kedy a chudnem..začíla som s váhou 63kg a teraz mám 57kg nenosím si jedlo jem do 12 tej všetko na čo mám chuť obed tiež to čo som varila a potom jem iba zeleninku-ale podstatne menej ja totiž pooobede nie som chladná 🙂 táto dieta nie je o hladovaní tu sa smie jesť 😉 ide to pomalšie ale výsledok stojí zato 😵

lenka268
9. dec 2011

@najorbitka ja polystyren vobec neriesim aky maju taky jem 😀 , akurat si vsimnem a uprednostnim psenicny pred ryzovym, neviem mozno aj to treba sledovat ale podla mna su horsie veci 😉

tara2
9. dec 2011

@bianka1 - ja jem cokoladu a sladkosti doobeda, sice trocha menej ako predtym, ale ked mam chut, tak si dam 😉

amartinaa
9. dec 2011

Ahojte babule 🙂 nemáte náhodou niektorá skúsenosti s magnetickým bežiacim pásom? už dlhodobo zvažujem, že si to kúpim, ááále neviem sa rozhodnúť či áno...dobrá rada by bola nad zlato pre mňa 😉 rotopet a orbitrec nechcem 😒

mavion
9. dec 2011

@amartinaa ja kebyze si mam vybrat tak urcite pas..mala som obdobie ked som chodila pravidelne do fitka a najviac casu som travila prave na pase.podla mna najlepsia vecicka 😉 kebyze ho mam kde dat a momentalne aj euri, tak nevaham ani sekundu 🙂 urcite chod do toho 🙂

amartinaa
10. dec 2011

@mavion ved práve, že to nie je lacná záležitosť, tak dosť uvažujem či ísť do toho 😎 vo fitkách maju elektrické pásy, ale tolko investovať nechcem...na domáce využitie je mechanický pás...hmm no ešte sa musím silno zamyslieť či áno...(aj ked véééľmi by som chcela) v podstate ja to mám komplikované, čo sa týka nejakého fitka...ked si to prerátam cesta a vstupné, samozrejmosť.je parkovné, význam tam je... 😉 aspoň ja si to tak nahováram 🙂

bombicka19
10. dec 2011

ahojte, tak po 16 dnoch 3 kila dole,jooj ma to potesilo, i ked musim povedat ze vcera prekonana brušna chrípka, čiže za cely den len jeden rožtek ale aj tak 🙂 tak drzim vam palce a bojujeme dalej, ešte 12 kg a bude to super 😎

mavion
10. dec 2011

@bombicka19 super, gratulujem ,mozes byt na seba hrda 🙂

mavion
10. dec 2011

ja sa tiez nebudem cez sviatky tyrat, dam si, ale tentokrat sa nebudem prejedat ako po ine roky..moj ciel je nepribrat 😀 a po sviatkoch zas nabieham poctivo na Norbiho 🙂

tara2
10. dec 2011

@bombicka19 - gratulujem 😉

my ideme cez sviatky k mame takze si dam od Norbiho asi tiez kratku prestavocku, snad nepriberiem...

amikka
10. dec 2011

Baby, tak ja som dala dnes 2 hodinový zumba maratón, som totalne vyšťavenááá , ale super pocit, plná endorfínov... 😀

lenka268
10. dec 2011

@amikka ahoj parada, urcite to je super pocit, ja sa stale tiez odhodlavam, u nas v dedine byva tiez zumba a este som tam nebola, kamaratka ma tiez vola no mala by som to skusit 😉 a kde si bola? vidim ze byvas pri Hlohovci kamartka precvicuje tiez zumbu mozno aj ona tam bola 😉