icon

Norbiho update. Ako sa vám darí?

elina313
30. jún 2011

Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉

happysmile
7. júl 2011

aj ja som robila min.tyzden kur.masko s tatarkou a bolo to mnamy-hamy 🙂 ja dnes idem urobit rybu s novymi zemiakmi na pare. zemiaky uz vobec nevarim vo vode, ale len na pare. maju uplne inu chut, ani sa nerozvaraju a su velmi rychlo hotove.

zofrinka
7. júl 2011

to je pravda, parené sú lepšie
@happysmile

gebeente77
7. júl 2011

ja varim vodu na spagety, dam si s morcadellou - mnam 🙂

zofrinka
7. júl 2011

ja už mám francuzáky v rúre, ale už sa neviem dočkať, až ich zbaštím, také vône sa tu predierajú.......

zofrinka
7. júl 2011

@happysmile ☹ ☹ ☹ a ja som sa už tešila, že sa niekde stretneme a pokvákame....ale do Írska sa mi veru nechce!!!!!! 😉

datelinka5
7. júl 2011

@elina313 diky za recept,masko bolo superne ,robila som to prvykrat,hadam mi trochu attarskej nezaskodi ,hm??? 🙂 🙂 🙂 vecer to vybeham..hihi

datelinka5
7. júl 2011

a teraz si idem nieco urobit pre seba,som objednana ku kadernicke,takze budem peknucka a este ked schudnem jupiiii,ale musim aj teraz dbat o seba ,nie ??? 🙂 🙂 takze do vecera papa

elina313
autor
7. júl 2011

@datelinka5 šikulka 😉

gebeente77
7. júl 2011

@datelinka5 aj ja idem teraz na 3-tiu ku kadernicke, len este stale neviem co s vlasmi 😀

dida84
7. júl 2011

Práve som dojedla svoj obedík... Pochutila som si... 🙂 Pečený lososový filet so šalátikom (paprika, uhorka, ľadový šalát, biela fazuľka s konzervy s dresingom z olivového oleja, octu, kyslej smotany, čerstvej petržlenovej vňate, cesnaku a soli) mňaaaaaaaam...

smarti
7. júl 2011

Dievčatá, staaaašne sa hanbím, nielen pred vami, ale aj sama pred sebou. Dnes som mala na obed polievku z kyslej kapusty, čo je v pohode, ale za tým 6 ks slivkových knedlí. To by ešte aj tak ušlo, ale v tejto horúčave, ktorá k nám dnes konečne zavítala, som neodolala a dala si s celou rodinou zmrzlinu. O 14.30. Keď som ju zjedla, tak ma premohol neskutočný pocit viny, normálne mám na seba zlosť. Do večera už dám len melón a zeleninu. A celý deň sme nemali elektriku, tým pádom netiekla ani voda, behala som po doktoroch, nebol ani čas kúpiť vodu, tak som k tomu ešte aj dehydrovaná. No už som si naliala plnú fľašu a poctivo pochlipkávam. Už nechcem mať taký deň ako dnešný.

zofrinka
7. júl 2011

ja si práve dávam neskorší olovrant, ale len biely jogurt, nič viac a pôjdem s malou na chviločku von, keď už nie je také teplo, kúpime melónik a do večera budem chrumkať už iba ten......aspoň sa dobre vycikám!!!!!!! 🙂

elina313
autor
7. júl 2011

@smarti jááááááj moja, neboj, takými dňami tu prejdeme každá určite 🙂
No dopriala si si čo Ti chýbalo a teraz pekne šupky Norbiho update 😉

datelinka5
7. júl 2011

@gebeente77 mne urobila kamoska pekny cerveny melir, normlane s ami zdvihlo sebavedomie,dnes som mala prehresok poobede ladovu kavu lebo kadernicka naliehala mala narodky,ale vecera uz len zeleninka 🙂

datelinka5
7. júl 2011

@datelinka5 smarti nie si sama,kazda nejako zhresime trosku ,ale svet sa neruca neboj ,zvladneme to aj s prehreskami!!! 🙂 🙂 😀

marecka
7. júl 2011

@smarti no jéééžiš veď sa nič nestalo! 😎 akože ak mám mať výčitky zo zmrzliny, tak pošlem nrobiho pekne k balatonu. baby zas s mierou všetko. Hovoríme že to nie je diéta ale zmena stravovania...takže chceš mať výčitky zo zmrzliny alebo niečoho sladkého už celý život????!!! no kde sme.. 🙄

elina313
autor
7. júl 2011

@marecka pekne si to poviedzela Pavlínko 😀 😀 😀
ja už mám po rýchlej chôdzi, spotená ako ďas idem dať ešte bazén.... tak čaute kočandy 😉

zofrinka
7. júl 2011

Dobrú nôcku krásavice štíhle, ja od obeda len biely jogurt a melónik, tak budem mať cikaciu noc.........zajtra zas pokecáme!!! Dobrú!!!

gebeente77
7. júl 2011

No baby mam dole 2kg - ale to iba zato, ze ma kadernicka ostrihala uplne nakratko 😀 naposledy som bola takto vystrihana ked som s mojim muzom iba zacala chodit 😀

elina313
autor
7. júl 2011

@gebeente77 nene ne, neverím, že to boli vlasy, to je už prvý úspech 😉

gebeente77
7. júl 2011

@elina313 ale neee, na vahu som sa ani nepostavila - az v pondelok - to len tak obrazne 😀 kadernicka si ma fotila, lebo nechapala, ze chcem z dlhych asi na 2 cm 😀

elina313
autor
7. júl 2011

@gebeente77 si ma dostala 😀 ale ja si myslím, že v pondelok budeš prekvapená.... ach keby mne do toho nešla tá sobota - tie krštinky, baby, to sa na mňa nehnevajte, ale to poobedie poruším všetko, torta, prílohy ... no proste oslava ako sa má.... lebo ešte ehm....ja tiež oslavujem 30-tku ☹ ☹ ☹

gebeente77
7. júl 2011

@elina313 Elinka, ja to beriem tak, ze keby som si fakt nic nemohla dat, tak sa na to vykaslem, lebo stale slintat pri pohlade na nieco co som jedla pomaly 30 rokov a zrazu nie, eee 😎 a dnes tak na potvoru, som sla z mesta, uz hladna s malym a okolo mna ludia s gofrim, hambacmi a zaklincoval to jeden pan co niesol tu XXL pizzuuuuu 😠 ja som si stravu prisposobila, ale odmietam upustit od mojho piva 😀 kazdy vecer si dam cca 2 deci bud normalneho alebo nealka - to proste musim 😀

elina313
autor
7. júl 2011

@gebeente77 no máš pravdu, ale ja to beriem tak, že dopriať si môžem až po tom ako dosiahnem svoju vytúženú váhu. No netvrdím, že si napr. nedám moje vytúžené marhuľové guľky, ale dám si tak na oko a nie do prasknutia akoby som to spravila ešte prednedávanom. Ja ti ani neviem, vôbec ma to neláka, proste akosi sa mi to v hlave uložilo, že toto je cieľ a idem za ním... napr. milujem Mc Donald, ale kebyže teraz idem okolo - tak si nič nedám, lebo nechcem... no neviem ako to vysvetliť, proste sa nevystavujem cukrom a tukom - nechýba mi to ....
Moja mamina sa dala cestou ako ty, ona si dopraje doobeda všetko - aj tri zákusky ak má na ne chuť ( a skrýva to pod názov - telo si pýta 😀 😀 😀 - psssssssst 😕 ) a aj tak zišla váhou dolu tuším o 2 kg a drží to od konca júna - niekedy tak ako my....takže podľa mňa tu hlavne ide o poobedie a večer 😉
A hlavne si myslím, že ak niekto robí niečo, lebo musí a nasilu, tak ho to omrzí a vráti sa späť - čo je horšie ako pizza raz za čas 😉

lanczi
7. júl 2011

@elina313 ,to co sa tvaris tak nestastne koli tej 30-ke kočka? Všetko naj k takym krasnym narodkam,a uvidis ako rozkvitnes po tej tridsiatke 😉 najkrajsie roky 😵 😵 😵

elina313
autor
7. júl 2011

@gebeente77
p.s. však pivo je B-vitamín 😀 , ja mám také kŕče v ruke, necítim si prsty, celé doobedie ju mám po noci ako meravú a tak mi tŕpne od pôrodu, že sa v noci budím na strašnú bolesť a neviem spať ... niekedy potajomky revem ako decko od bolesti.... nemám kedy ísť k lekárovi, tak som mu volala a on, že aby som si dala B-komplex a vraj musím na neurológiu... tak hovorím lekárničke, že ak si dám B- komplex tak nabudúce už neprejdem dverami 😀 tak mi dala z neho výcuc Tiamín a predstav si, že je to o niečo lepšie 😉 tak aspoň vidíš čomu predchádzaš 1 pivkom 🙂

elina313
autor
7. júl 2011

@lanczi ja ani neviem, ale mám taký zmiešaný pocit z toho že už potiahnem na 40 ☹ prvý krát sa takto cítim pred narodeninami 😖

gebeente77
7. júl 2011

@elina313 no to urcite, lebo podla mna aj to telo vie, ze nieco nerobis rada a vyslovene si odopieras, tak aj tam je urcity blok ☹ ja tiez milujem mekac, ale po novom chodim do CoffeGo a tam robia vyyyyborne Panini - teraz je za 1€ - parada, celozrnne pecivo s pestom - paradajkou-salatom a mozzarelou - no mnamka - ale davam si len doobeda 😀 i mna poobede hlavne funguju salatiky 🙂 no idem ja damy hajat, rano vstanem a uuuurcite sa smiechom umlatim pred zrkadlom, lebo moje nakratko ostrihane vlasy bez gelu stoja dohora ako tie ucesy americkych vojakov 😀 tak dobru noc a cest chudnutiu 😎 😀

gebeente77
7. júl 2011

@elina313 Eli ja som mala toto trpnutie vzdy lavej strany, ruka noha a ked sa uz k tomu pridruzilo to,ze som nedokazala povedat suvisle slovo - tak ma povlacili po vysetrenia - bola som na MR mozgu, odbery kadejake a vsetko v poriadku - preslo to akosi same- ale zlakla som sa vtedy 😢

gebeente77
7. júl 2011

@elina313 Eli ja som mala toto trpnutie vzdy lavej strany, ruka noha a ked sa uz k tomu pridruzilo to,ze som nedokazala povedat suvisle slovo - rozpravala som ako opita - tak ma povlacili po vysetreniach - bola som na MR mozgu, odbery kadejake a vsetko v poriadku - preslo to akosi same- ale zlakla som sa vtedy 😢