Norbiho update. Ako sa vám darí?
Ahojte kočky, máte niektorá skúsenosť s Norbi update ?
Skúste poradiť, čo ste jedli, ako sa vám darí dodržiavať čas jedenia a budem rada, ak sa pridajú aj kočky, ktoré práve začínajú ... ja idem skúsiť tiež 😉
@gebeente77 no to poznám... väčšinou som vždy vyskúšala aj niekoľko druhov homeopatík, kým som sa z toho dostala... 😒
@gebeente77 neboj neporušuješ nič, zelené jabka su U1 😉
dobre ranecko, musim sa vam pochvalit vcera ma muz pozval na pizzu vecer a dalas om si len tuniakovy salat,kym on vychutnaval pizzu,nevie ze som zmenila svoje stravovacie navyky 🙂 🙂 ale poviem vam ani mi ta pizza nesla na chut,salatik bol superny a dnes rano za odmenu splasnute brusko ,ziaden pocit viny,od 7 som uz fit ,ranna prechadzka,ranajky celozrnna zemlicka jahodovy dzem a caro kavicka,poviem vam zenicky je to super ,skoda ze som neprisla skor na taketo stravovanie,ale ako sa hovori nikdy nie je pozde 🙂 🙂 pomaha mi aj vasa pozitivna energia ktoru sem vylievate,takze prajem krasny vikend a kilecka dolu 🙂 🙂 😉 😉
Ahojte kočky, tak ja som poraňakovala zasa krupicovú kašu, mňam, neviem sa jej dojesť....ale obedík a večera už budú diétnejšie, nakoľko váha sa nie a nie pohnúť dolu a to som bola včera aj na spiningu, odmenou mi bola ukrutná bolesť hlavy, pretože to, čo tam cvičiteľka predvádzala, bolo čisté šialenstvo!!!!!!!! Aj keď je to kámoška, tak na jej hodinu už NIKDY!!!!!!! Teraz som sa dozvedela, že aj na vibračných strojoch sa krásne chudne, máme ich tu v PB, tak to pôjdem omrknúť!!!! A nejako to prestriedam, spining, vibračné stroje a zumbu a to by bolo, aby to nebolo!!!!!!!! Chudnutiu zdar!!!!!
ja som si dala na ranajky horalku a cerealie s mliekom 😀 na obed bude paradajkova polievka so syrom - mozem len do 12-tej, kedze je v nej cukor ☹ no a budem sa hlavne dusevne pripravovat na to, ze o 4-tej bezim ten maraton 😀
@gebeente77 tak veľa šťastných a úspešných kilometrov!!! V tomto teple, teda.......ťa obdivujem, a klobúk dolu pred Tebou!!! Držkaj sa a potom sa ozvi ako to celé dopadlo!!!!!!! 😎
ahojte,mozem sa pridat?som sa vcera vecer docitala o tomto stravovani a sa mi to zapacilo ja meriam 165cm a vazim 61kg a cjcela by som aspon 8 kg dole.Od porodu mi nejdu dole ☹ a toto stravovanie sa mi paci 🙂 som dnes zacala som
R-kava ,cerealie s mliekom
O- zeleninova plolievka a kava s kuskom torty
teraz ma prepada hlad neviem co zbodnem 😀 musim ist na nakup nech doplnim niake zasoby zeleniny 😀 len este sa musim do toho dostat co sa kedy presne moze tak dufam,ze sa mi tie kg podaria z hodit lebo uz ma to stve,ze nic neobleciem vsetky moje veci som dala neteriam a pred tehotenstvom som jedla vsetko mozne a vobec som nepriberala len po tom porode na mne vela kg ostalo
@yamahafazer ahoj, vitaj medzi nami, je super, že máme ďalšiu spriaznenú dušičku!!!!!!! veľa šťastia v chudnutí!!!!!
chcem sa spytat ked varim niaku polievku a su v nej zemiaky a ked ju zjem bez zemiakov,ale boli v nej vyvarene to tiez vadi?alebo cestovina ked sa vnej uvari a zjem bez cestoviny.
ahojte kocky, i ja som to vyskusala, už dva týždne a celkom mi tato strava vyhovuje, mozem jest hocico, nic si neodopieram , len obmedzujem hodinu, kedy to príjmem. a po týzdni so mmala vyledky. na vahe neviem, mam ju pokazenu ale na obleceni to cítim su mi volne gate 🙂)
len tento týžden som prehreslila asi dva dni som jedla cokoladku, dopriala som si mam narodky , ale zasa od pondelka dodržiavam na chlp presne, ale aj dnes a zajtra sa budem snažiť
@yamahafazer vitaj medzi nami 🙂 , na tvoju otázku ani neviem či sa môže alebo nie taká polievka, ale ono to záleží aj od toho ako budeš celý spôsob stravovania dodržiaviať, či sa budeš striktne držať toho alebo sem tam si dopraješ niečo viac. Napr. ja nedodržiavam presne čas 12 hod. muka a cukor, snažím sa obmedzovať sladké iba doobeda ale napr. ked robím polievku a mám ju zasmaženu tak dám si ju napr. aj o jednej alebo druhej ako obedujeme aj ked je v nej muka, čo by som už nemala.
....a inak za dnešný deň mám veľký čierny puntík ☹ , robila som parené buchty a ziedla som ich veľa, oveľa viac jako mi bolo treba 😠 , takže večera bude len zeleninka zapečená so syrom 🙂
@gebeente77 držím palce na ten maraton, tiež ťa obdivujem, ja by som asi dušu vyplula v tomto horku 😝
Baby, zabehnute :o) teraz sedím na pivku ;o) potom dám dalsie info :o)
No baby uz sme doma :o))) Takze maraton sa dal, keby nebol taky hic, tak je to lepsie 🙂 Boli dve kola, prve som bezala bez mineralky a myslela som ze umrem, potom mi ju drahy podal, takze druhe kolo uz bolo lepsie 🙂 Takze celkom 3,6km zabehnute :o))) Potom bola aj tombola, kurnik, ja co som teraz bezala po prvy raz od zakladnej skoly som vyhrala - ale poukaz na nocny maraton v bratislaveeeee 😢 😢 😢 a to tam boli ceny ze North Blanc igelitky s oblecenim, kozmeticke balicky, 100, 200, 300€ poukazky na nakup v Nike obchode 😢 tomu sa vravi zakon schvalnosti - no co uz, bude ma aspon hriat pocit ze som to zabehla 🙂 potom sme sli aj s detmi na pivko, tam som si dala grecky salatik, takze som ostala verna updatu, aj ked som mala brutaaal chut na pizzu 🙂 a teraz ma chytila taka stikutka, ze uz neviem co robit 😠
baby a plesnivy syr sa moze?ja som si spravila taky fainovy zeleninovy salat s plesnivym syrom
@yamahafazer ja si myslim ze ano 😉
ahojte dievčatá...dávno som sa neozvala....ale musím Vám povedať - k dnešným narodeninám som si dala najkrajší darček....druhé kilo dolu!!! 🙂 Baby, ja som taká šťastná.....a ako sa mi zdvíha sebavedomie 😝 dúfam,že to bude mať len pozitívne účinky, toto chudnutie....som rada, že som tento spôsob stravovania objavila (len nechápem, prečo nie skôr a "prežrala" som až k váhe 65 z 57 😠 ), ale je úplne super, všetko sa môže...len sledovať hodinky...čo si myslím, že je najmenej oproti výsledkom. Tak pekný večer všetkým...a dúfam, že sa čoskoro ozvem s podobným výsledkom.
@zuzulienkab a ako dlho uz tuto dietu-nedietu drzis ze mas dolu 2 kg,inak blahozelam k uspechu 🙂 😉
@luciapejkova Luci vďaka 🙂 ...ja sa takto snažím stravovať zhruba od konca júna...za prvý týžden som mala kilo dolu a teraz to druhé...ale u mna je to obrovský úspech, lebo mne uz nezaberalo na zníženie váhy nič, absolútne nič.....ale priznávam sa aj k malým prešľapom, ked nie vzdy sa dalo tie časy dodržať....ale oplatí sa znovu pokračovať a nenechať sa znechutiť....držím aj Tebe palčeky a ....chudnutiu zdar!!!!!
@zuzulienkab Aj ja som mala pocit,že mi nič nezabera raz som bola hore potom zasa dolu no vždy som sa krútila okolo tej iste váhy,tiež mam pocit,že nič nezaberalo,vaha nie a nie sa pohnúť,tak veľa chuti nám do chudnutia aj ostatným! 😉
@yamahafazer ja si myslím, že to nevadí, keď sa to tam len povarilo a nie sú rozvarené, takže sa Ti tam tie sacharidy aj tak nedostali 😉
@palvinka keby si napríklad polievku zahustila krupicou alebo celozrnnou múkou, tak ju s kľudným svedomím môžeš jesť do 3-tej aj podľa systému 😉
inak baby knižka je veľmi dobre písaná, naozaj odporúčam, systém je tu v tabuľke síce podchytený, ale je to dobre napísané, aby sme vedeli, čo prečo robíme...
@zuzulienkab krásny darček k narodkám, gratulujem 🙂 ...ja mám po týždni motivačné kilo dolu, aj keď už v stredu to tak bolo...nemala by som sa toľko vážiť, to je taká blbá závislosť 🤐
@zuzulienkab super, blahoželám.
@teri3 aj ja sa vážim veľa, tento týždeň skoro každý deň a len ma to rozčuľovalo, lebo mám obyčajnú váhu, tak niekedy bola ručička tesne pred 68, niekedy presne na tom, niekedy dokonca zachádzala na opačnú stranu. Hrozne ma to rozčuľovalo, tak som tú blbú váhu dala mame o poschodie nižšie, nech ma nerozladí. A odvážim sa až o týždeň.
@smarti Norbi odporúča na začiatku sa odvážiť až za mesiac...dobre si to poriešila s tou váhou, ja tiež rozmýšľam, že ju niekde schovám, alebo poviem manželovi...inak najlepšie dakde do šopy, ráno tam určite nebudem utekať v pyžame 😀 a mimochodom, tiež mám len ručičkovú, takže podobne ako Ty, akurát okolo iného čísla sa to pohybuje 😀
@yamahafazer plesňový syr - camembert je dvojka, ale asi kvôli tukom, lebo neobsahuje takmer žiadne sacharidy a syr typu Niva - to som sa veru nedočítala 😕 . Ale prvý krát som ho tiež jedla večer (ten camembert) 😉
@teri3 ja som jedla nivu,ale nevadi co uz to zas neni take hrozne ja som vobec rada,ze som sladkemu odolala 😀 lebo ja som cukrarka a bez sladkeho no hruza pre mna 😀 ,ale teraz rano si davam kavu a marhulovu a jablkovu strudlu mnam 😀 tak to som rada,ze sladkeho sa nemusim uplne vzdat a na obed mame este zeleninovu polievku a este chcem robit rybu a tu budem mat aj na veceru
@zuzulienkab krasny darcek 🙂 dufam,ze aj ja si taky dam k narodeninam 😀 ja mam za necely mesiac
Dobré ráno dievčatá 🙂
Vytešujem sa hneď z rána... 🙂 Tiež mám ten blbý zvyk sa niekoľkokrát v týždni odvážiť... Ale už som si povedala, že budem len raz do týždňa... Ale dnes som so sebou nadmieru spokojná... -2kg dole... A to som si včera teda dopriala: raňajky: cornflakes s hroznom a jogurtom, olovrant: nanuk 😀, obed: ryža s kuracím mäskom, olovrant: melón, marhule, skorá večera: keďže sme grilovali, tak som neodolala ani klobáske, ale bez chlebíka a s volským okom, večera: biela sladká activia, a pred telkou som si dala pukance, čiže ďalší prehrešok... Ale nemám výčitky, dnes normálne pokračujem ďalej...
Prajem pekný deň... 🙂
dobre ranko kocenky,takze ja mam tiez tyzden za sebou,vlastne 10 dni ale 3 z toho som nedodrzala poriadne hihi a prve 1 kg dolu ubytok v pase a bokoch 5cm na stehne 3 cm taka som rada,konecne sa citim dobre brucho tak netrci a mozem jest doobeda co mam rada,velmi mi to vyhovuje a dufam ze to takymto tempom dotiahnem na tych vysnivanych 65kg 🙂 🙂 prajem krasnu slnecnu nedelu !!!!prave som si vychutnala tiramisu s kavou na obed reznik zemiaky a potom uz len zeleninka a jogurtik 😉
ja dnes urobim lievance a asi k nim marhulovu penu - mam chut na nieco sladke 🙂 no a potom uz len zeleninka 🙂 chlapi mi zdrhli na dedinu, tak som doma sama s Dadkom, takze ani varit moc nemusim 🙂
@datelinka5 a koľko plánuješ zhodiť? Aby to bolo tých 65. Ja mám momentálne tiež cieľ 65, teraz mám 68, ale pred dvoma mesiacmi som mala 72. Vtedy som si vravela, že nejako by som sa chcela dopracovať k 65. Keď som objavila Norbiho, tak samozrejme chcem ešte menej, ale teraz mám taký krátkodobejší cieľ - 65. No a dlhodobejšie by ma samozrejme potešilo 60.
Ahojte, nemohla by ste mi niektorá napísať, čo jete na olovrant a večeru?
Ja mám 65 kíl a chcem sa dostať aspoň na tých 60 😒

@dida84 no donedavna som musela vsetko pretrpiet, lebo som este kojila Dada a nikto mi nevedel dat nic co by zaberalo aj dojciacim matkam 😢 takze som napr. ani toto Tantum Verde nemohla - a teraz skusim pastilky, ked nie, pojdem nieco silnejsie kupit 🙂